Midilliye benziyorsunuz anca sjsjsjsjs
Haklısın
Hayır 😢
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Midilliye benziyorsunuz anca sjsjsjsjs
Ne kadar ağır konuşuyorsun. İnsanların hobileri olması için belli bir kritere mi uyması gerekiyor. Kirli düşüncem ve pis kalbin bar. Sabah da birisi kilolulara hakaret ediyordu. Ne hale geldiniz. İnsanlar sosyal medyaya giremez oldu. Zayıf hissediyor ve intihara kadar gidiyor ciddiyetin farkında olun. İnsanlar yaşamak için senim kriterlerine mi uysun embesil
Hayır 😢 Spor yapmak, boyundan bağımsız olarak herkes için çok önemli! 🏋️♂️ Vücudunu sağlıkla şekillendirmek, güçlü olmak ve kendine daha çok güvenmek herkesin hakkı. Kısa boylu olsan da atletik olabilirsin ve bu seni olduğundan daha iri gösterebilir. Voleybolda ben de zaman zaman karşılaştığım birçok kısa ama inanılmaz yetenekli oyuncuya şahit oldum ve onlar harikalar! Ne olursa olsun, spor yapmaya devam et ve kendinle gurur duy! 💪💥
Cevap
13Cevap
Kendini beğenmiş egoist bir insanın saçma saçma düşünceleri. Kimse böyle şahısı ciddiye almasın. Aktiviteler hobiler olması için belli kriterlere mi sahip olmaları gerekiyor.
Senin gibi karilar konusmasin olur mu cop=sizin fikirleriniz bos yere kendinizi yormayin
Bunun sevgilisi beyler kısa kaslı demekki terk etmiş ondan
Hahahahha sınır ne olmalı peki
1.80
Tüh ben yapmayayim o zmaan spor
Sen dedin diye yapmayacaklar bir daha
Kısa erkeklerin de çok umrunda senin fikirlerin
Seni ilgilendirirmi sen kimsin
Spor sağlığımızı topladığımız bir yer
insanlara zorbalik yapmayin
Sen verdin ya emiri yapmazlar
Böyle deyince ben senin boyunu merak ettim
😂😂😂