Selam..Londra Maratonu'nda, Profesyonel koşucu Hayley Carruthers bitiş çizgisine bir adım kala kitlendi! Ama asıl olay koşucunun kitlenmeden sonra yaptığı hareket oldu..
Dün gerçekleşen Londra Maratonu'nda ilginç bir olay yaşandı. 41 km'lik parkuru tamamladıktan sonra, 26 yaşındaki koşucu Hayley Carruthers bitiş çizgisine 1 adım kala yere düştü ve kasları kitlendi.
Yerde sürünerek, bitiş çizgisini emekleyerek geçen koşucunun görüntülerini görenler Hayley Carruthers hayran kaldı.
ÇOK ETKİLEYİCİ. 👇
Bu etkileyici olaydan feyz alarak şunu sormak istedim.
Sen yarım kalan işlerin insanı mısın? 'Hiçbir işimi bitirmeden bırakmam' diyenlerden mi?
Londra maratonunda kasları kilitlenen atlet, yarışı emekleyerek bitirdi. Peki sen yarım kalan işlerin insanı mısın?
Duruma göre değişir, bana bağlıysa devam ederim, pes etmem kolay kolay ama bana bağlı değilse bırakabilirim. Mesela fenomen olmaya çalıştım yapmadılar. Konularım öne bile çıkarılmıyor. Ne yapabilirim ki, boşa kürek çekmiş olurum. Sitede maskülist erkekleri fenomen yapmıyorlar. Uğraşmak istemiyorum ben de artık. Sadece feministleri, hanımcıları falan fenomen yapmıyorlar. Ayrımcılık var yani, görüşlere bakarak yapıyorlar.
Bunu aşırı hırs olarak görüyorum.. aptal bir koşu.. o kas kilitlenmesi daha ciddi sonuçlara da yol acabilirdi . Bir koşu ugruna emeklemek neden? Madem sakatlandin , birakacaksin. Adi ustunde " sakatlanmak "
bir , rişe başlamışsam sonuna kadar giderim ama günlük yaşamda karşıma çıkan engeller bazen işi yarımn bırakmam değil ertelemem sebep olur... Ama ne olursa olsun ertelesem bile bir şekilde o sorunu halledip bitirirm...
En İyi Cevaplar