Gratsten aradılar olumlu oldugunu söylediler istedikleri belgeleri mesaj olarak attılar ama eksik geldiği için göremiyorum pazartesi belgeleri faxlamam lazım yardımcı olur musunuz hangi belgeleri istiyolar
14 Yorumla- +1 yıl
3 fotograf , 2 nufus cuzdani fotokopisi, muhtarliktan ikametgah ve nüfus cüzdani sureti, noterden onayli diploma ya da ogrenci belgesi fotokopisi, sabıka kaydı ve sglik raporunu hazirlayip verilen noya faks atiliyo sanirim.
- +1 yıl
@gsgamze1905 merhaba birşey sorucam peki whatsapp tan nden istiyor evrakları ya da faxla birde hesap kartı isteniyor mu çünkü benden istenmedi
+1 yılolumsuz olursa dönmezler merak etme. O klasik bir laftır. Olumlu olursa birkaç gün içinde dönerler.
35 Yorumla
Soran+1 yılvalla olumsuz olmamaız için bir şey yok eğitimliymde anlamıyorum ..
Soran+1 yılkarma karışık oldu bana öyle geldi mağaza mudur yardımcıyla görüştm mağaza müdürü daha gelmemişti karma karışık bişey oldu
- +1 yıl
ona bakmıyorlar ki. Cevap, konuşma tarzı, mimik, yaklaşım vs. vs. Önemli olan o anki senin karşı tarafa aksettiğin yansıma, elektrik. Bİraz da şans işi diyelim ama bu tarz işlerde genelde olumlu geri dönüş olur. Bakımlı, göze hoş gelende bir kızsan tercih edilirsin..
Soran+1 yılgörüşmeye gayet iyi gittim iyide geçti ama sonuç nasıl olcak benım anlamadığım gönderdkleri mağazada benım müdürle görüşmem gerekıyodu oranın yetkılısı numaramı aldı sade telefona kaydetti aceleyemı gel di bılmıyorum ama hayırlısı
- +1 yıl
eğer herhangi bir yetkiliyle mülakat gerçekleştirdiysen gerisini boşver. Zaten o kişi müdüre gerekli açıklamayı yapacaktır. Gerekirse müdürde kendi görmesi için seni tekrar arayacaktır. Önemli olan mülakat. Yetlili de olsa bir iş kavramı vardır sonuçta..
+1 yılkız arkadaşım vardı gratiste çalışan.
aynı gün işe başlatmışlardı. :/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen internetten başvurdum geri dönüş yazısı olarak
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuz değerlendirmeye alınmış olup, niteliklerinizin aranılan pozisyonlara uygun olması halinde, sizinle irtibata geçeceğimizi belirtir, güzelliklerle dolu bir çalışma yaşamı dileriz. Saygılarımızla, Gratis İnsan Kaynakları
2 gün geçti bunun üzerine görüşme olur mu veya aramaları 1 haftayı bulur mu00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben internetten başvuru yaptim daha sonra beni aradilar whatsapp uzerinden görüntülü aricaklarini soylediler ne soruyorlar
00 YorumlaMerhaba nası gelişmeler oldu günceller misiniz? Bizde başvurduk olumlu diye aradılar fakat dönüş sağlanmadı
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun çalışmak her sektörde zor
20 Yorumla1 haftaya belli olur
13 Yorumla
Soran+1 yılmağazaya yönlendirdıklerınde kımse yoktu yetkılıyle konuştum herhagı bir ücretten bahsetmedilerde öyle sıgortadan da sadece çalışma saatlaeı çalışma koşulu okadar..bana olumsuz gelıyor bır sürü başvuru yazılı kağıtları gördüm mülakkatta
Gizli Üye(36-45)+1 yılOptimum İzmir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılistanbll
Cevap sahibi+1 yılAra sor
Soran+1 yılsordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala çalışıyormusun
10 YorumlaMerhaba
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım