Burak Yılmaz: Doğuştan Beşiktaşlıyım, Fenerbahçe çok büyük klüp, Galatasaray benim Yuvam bir gün Türkiyeye dönersem yalnız Galatasaraya dönerim, Trabzon için canımı veririm vesaire vesaire.." 😂😂😂
Ve Burak Yılmaz Beşiktaş'ta 💥 Sizce başarılı olur mu?
Ligin hali hazırdaki en iyi golcüsü, devre arasında her zaman ligi tanıyan oyuncu almak gerek. İyi transfer ayrıca şenol güneşle bağı olması ekstra avantaj. Tek suçu 1 maçta kendisini yere atması. Daha önce kimler atmadı ki? Gs liler gs deyken kral diyordu simdi çamur atıyorlarsa bilin ki doğru transfer. Beşiktaş için paradan feragat etti. Toki arenada golü var yazın kenara
Eleştiri yapan renklilere de hatırlatmada bulunayım Gs, Fb deyken kefen giyerim gs forması giymem diyen elvir balici transfer etmişti.
Ali koç: Ersun yanal bir daha bu kulüpten içeri giremez dedi ve aldı Azîz yıldırım: aykut kocaman bir daha kulüpten içeri giremez dedi aldı Aykutun ilk ayrılışında taraftar kurban bile kesmişti
Yani demem o ki önce kendi kapının önündeki pisliğe bakıp sonra başkasına laf etmek gerek.
Bizim armayı boşuna öptüğü bir gerçek. Galatasaray'daki emeklerini inkar edemem asla, başarılarımızda hep etkili isimlerden oldu. Benim anlamadığım tek şey şu bir kişi bir takımı tutar. Farklı takımlarda oynayabilir elbette profesyonel sporcu sonuçta bu adamlar, taraftar gözüyle bakarak haksızlık ediyor genelde. Burak Yılmaz'ın sorunu şu hangi takıma gitse ben aslında bu takımlıyım anlamını çıkartmaya müsait konuşuyor. Bunun yerine "ben X takımının taraftarıyım lakin oynadığım her takımda elimden gelenin en iyisi sahaya yansıtmaya çalışıyorum. O takımın arması uğruna savaşıyorum."dese bu kadar tepki çekmez bence. Tabi yolu açık olsun demekten başka bir şey gelmez elimizden.
En İyi Cevaplar