tipe bak ya adamda ki :D eski yeşilcam isnemalarında adamın başı dönerde çevresinde fotoları döner ya öyle bir kare olmuş :D
para fikonun şirketlerinde, fikonun inşaat firması gelen kaynak paralarını tıkır tıkır alıyor, malüm bilmeyenler olabilir bjk nin içindeki bir çok iş fikonun şirketleri ne yaptırılıyor mesela stadın çatı inşatı iç hizmetler vs...
Senelerce Fiko çok iyi diyen Bjkliler vardı adam kulübü batırmış borçlar rekor seviyede artmış oyuncular maddi sıkıntıdan takımdan kaçıyor. Bu Fiko birkaç sene daha kalsa Bjkye kayyum bile atanabilir😂Şenolde Tudor ve Riekerink gibi hocalara karşı Şampiyon oluyordu İmparator gelince feleği şaştı
Takım her sene ttansferi iyi yönetecek diye bişey yok, bence bütün plan vidayı satmak üzerineydi satamayınca alamadılar son dakkaya kaldılar. bir Fenerli olarak Fikoya sahip çıkın bulamazsınız sonra tüpçügillere kalırsınız.
Demirören bjk kulübünden alacağını 2 yıl üst üste şampiyon yaparak aldı bjknin demirleme borcu bitmişti yani öküz öldü ortaklık bitti doğal olarak bu durumda hakem ayarlama yok birşey yok
Hakem camiasından biri olarak söylüyorum herkes hata yapar, halis hocamda geri dönecek. Maç içindeki psikolojimiz bir anlık karar verme, bir sürü faktör varken kolay olmuyor.
Sizin gibileri bende maçlarda görüyorum yemediğimiz hakaret kalmıyor doğru karar versekte bir yerlere batıyor illaki, kimsenin tribünden ineceği falan yok bu arada bu sene gs maçı almaz adam olur biter çözüm basit yani.
Vah vah 3-4 yıl sonra bize de giydireceksin desene ulan hatalı karar verecez illa insanız yani kasti yapmıyor kimse ben hepsiyle yüzyüze görüşen adamım be
Bu dediğin adamlar bizi eğiten kişiler ben de gs maçlarına çıkıyorum bazen altyapılarına falan ama taraf tutmak bizde yok işte gönlümüzde bir takım olsada :D
Bunu artık yapamazsınız hakem alır yanına yardımcısını çeker gider hükmeni yersiniz, terör yeri değil orası gel bir ara cidden konuşalım seninle yemeyecem merak etme
Dediğimi hatırlarsın o zaman başınıza gelince artık acıma yok bu olaydan sonra kesin talimat bak mete kalkavan kendi hakemine yapılmamasına rağmen çıktı gitti. Artık her şey değişti.