İkisi de suçlu ama kabahatin büyüğü kimde?
Behlül mü Bihter mi?
Neden?
Behlül mü Bihter mi?
Neden?
Behlül genç ve bekar bir adam, deli dolu yıllarını yaşıyor... Bihter ise evli bir bayan, bir ailesi var.
Behlül, bir hata yapıp Bihter'den etkilenmiş olabilir, ama Bihter'in karşılık vermemesi gerekiyordu, sonuçta evli bir kadın. Eşini aldattı, hem kendini hem eşini yaktı. Ah Bihter ah... 😀
Tüm sorumluluğu yine kadına yükledin yani. Erkeğin hata yapma hakkı var ama kadının yok. Evet...
İnsanı baş sorumlu kılan şey evli olmak mıdır? Seni haklı bulmadım çünkü ben şöyle bakıyorum: Behlül yıllarca yanında yaşadığı, onu büyütüp babalık yapan kişiye rağmen yengesini baştan çıkardı, Bihterse bir süredir evli olduğu, bir hırs ile evlendiği adama ihanet etti. Başıma geldiğini düşünürsem, ben kısa zamanda tanıdığım, aileme yeni giren birinin değil de, yıllardır çocuğum yerine koyduğum, güvendiğim insanın bunu yapmasından daha çok yaralanırdım.
2 side suçlu sonuç da yasak aşk yaşadılar ve 2 insanında hayatıyla hayalleri ile oynadılar.
Tabii ki Bihter... Behlül ne kadar kıvranırsa kıvransın Bihter'in kendine ve eşine saygısı olması gerekirdi.
Behlül ona yıllarca babalık yapan, büyüten adama bunu yaptı. Yengesini de ısrarla o baştan çıkardı. Neden tüm sorumluluk Bihter'e kaldı?
Milletçe suçu kadına yıkmayı ne iyi biliyoruz...
Cevap
7Cevap
Adnan suçlu
Sapık herif yasalar olmasa daha gencini alırdı haysiyetsiz
bence en büyük suçlu kavga etmek yerine küfreden ilk insan buradan onun anasına selam yolluyorum.
Bihter, çünkü evli olduğu halde aldatıyor..
Ilk kivilcimi kim caktiysa
bihter ama behlülde de var suc
behlül suçlu
bihter suçlu
Tek suçlu fatmagül :(
behlül suçlu.
sen suçlusun:d
Bihter baslatti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar