encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Sporcu Arkadaşlar Lütfen Cevap, Sırtım Ağrıyor?
encrypted-tbn0.gstatic.com/images

Endişelenme Isınmadan Baslamişsindir Hareketlere Ve ya da Serice Egsersiz Yaptığın İçin İncilmiştir Orası 👍
Yüz Üstü Uzan Ve Buz Bırak Orana 5 10 Dakika Beklet Ondan Sonra Biraz Yürüyüş Yap Yürüyüşten Sonra Evde De Yavaşça 25 Defa Dizlerini Kirmapark Aşağı Yukarı Kalk in Heraket Yap ✋
Peki teşekkürler
Rica ederim Her Zaman Burdayım ☺️
teşekkür Knka 😍
Göğüse çekiyorsun nasıl ağrıyor o kısım ya kaç kg ya gidiyorsun imkansız ya bu hareketi yaparken duruşun nasıl
Tamam göğüse çekiyorum da o arka kısmı çalıştır mıyır mu? Göğüsü ileri alıp popoyu geri alıyorum göğüsün üstüne kadar çekiyorum?
Enseye çekiş yapıyor musun? Ya bu hareket değilde bundan önce makine sırta çekiş ve kablo sırta çekiş vardı adı aklıma gelmiyor şu an o tip hareketler tam olarak söylediğin yeri aşırı zorluyor
Hayır enseye tavsiye etmiyorlar. Aynen onlar da varda bunu tercih ediyorum. Önemli olan orayı hissetmek zaten.
Ya ben göğüse çekişte öyle bir şey duymamıştım
Bilmem hoca öyle demişti.
Ben de yapıyorum sürekli yaptığım bir hareket böyle bir sorunum olmamıştı
Peki o hareketi yapınca nereni hissediyorsun?
Söylediğin kısmın yan ve üst tarafları
Tamam işte. O zaman sen fazla zorlamıyorsun?
Ben bayadır baya zorluyorum
normal kas ağrısı biraz fazla zorlamışsın muhtmelen
Ama sanki iş yaparsınız beliniz ağırır ya onun gibi
ısınmadan yapmışsındır ya da yapmadığın bir hareketi yapmışsındır
Hmm olabilir. Bel fıtığı olmayayım da :(
bel fıtığı oraya vurmaz kalça boşluklarına vurur batma şeklinde olur
Hm sevindim :)
Çünkü ben göğsümün üstüne çekerken tam bu işaretlediğim yeri hissediyorum. Dünde fena hissettim biraz ağırlığı arttırdım. O yüzdendir herhalde
sporu abartma sakın anlık olur bu durumlar yavaş yavaş yap
Tamam anladım. İlginiz için teşekkürler :)
rica ederim
Cevap
12Cevap
İki sebebi olabilir, vücut ham olabilir ve yük oraya binmiştir bu durumdaki ağrılar saplanma şeklinde özellikle hareket ettiğinde ortaya çıkar. Diğeri ise hareketleri yanlış yapma sonucu oluşabilir.
Vücut ham değildi, biraz zorladım, hatta geçen günden bile sırt ağrım vardı 1 hafta geçmesine rağmen. Hareketi şu şekilde yapıyorum; göğüs yukarı, popo dışarı ve göğüsün üstüne çekiyorum. Hoca böyle öğretmişti. Yanlış değil sanırsam. Zaten çekerken o bölgeyi hissediyorum.
Aynen olabilir. Gelişmek için de zorlamak lazım öyle değil mi :)
Hmm anladım :) artistliğin lüzumu yok diyorsunuz
Peki, ilginiz için teşekkürler
belde sıkıntı olabilir lat pull down ın oraya vurma ihtimali yok ya da duruşun bozuktur hareketi yaparken
Güncellemeye foto linki attım oralara vuruyor işte. Benim işaretlediğim yer de etkilenmiş olamaz mı
şuana kadar o harekette oramı hiç hissetmedim hissedilmemesi gerektiğinede eminim. d
😅😅
Peki tam olarak nerenizi hissediyorsunuz?
resimdeki heryeri hemen hemen hissediyorum. d
Ben Lat Pull Down u şu şekilde yapıyorum: Göğüsümü yukarı çıkarıyorum, popomu geri çekiyorum sonra göğsümün üstüne çekiyorum. Bu işaretlediğim yerleri hissediyorum, o yan tarafları da yani. Şimdi yanlış mı yapıyorum yani? :(
göğüse kaldırmayla kalçayı geriye almayı aşırı yapmaman lazım ozaman omurgayı ağrıtması normal fotodaki gibi düz hafif öne doğru kavisli olması lazım vücudun
yani afedersin domalır gibi oturursan oraya tabi ağrır belin. d
Aynen ben gerçekten popoyu baya geri atıyorum ama öyle hissediyorum arkamı. Tamam birdahakine daha az popomu çıkarıcam :D
popoya sahip çıktıktan sonra gerisinde sıkıntı yok :D
herneyse sağlıkla kal sporla kal. d
Peki teşekkürler
Yeni başladıysan kanat aşağıdan yukarı doğru gelişir
1 sene oldu ama bu son birkaç aydan beri zorluyorum. Bugün ağrım yok zaten :)
Hayır fazla gelişemedim. Yemek yemiyorum. Protein tozu almam lazım sanırsam :/
Aynen işte bende tavuk felan yemeye çalışıyorum açık kalıyor onu kapamak için. Ama işte ben sadece spor günleri böyle iyi beslenmeye çalışıyorum. Halbuki gelişmek için hergün böyle yemek lazım değil mi?
Yorumlari okudum gogus yukari kalca disari yapiyorum demissin. Kalca disarida sorun yok da gogus yukari degil gogus onde olmasi lazim gogsu yukari cekersen zaten bosta bile bel agriyor.
Eczanede ısı bandı var çok az rahatlatıyor ağrı varsa gelişme var bisi olmaz :)
Daha önce de ağrılarım oldu ama bu farklı. Umarım bel fıtığı felan olmam.
1 sene olmuştur.
Peki teşekkürler, ilginiz için :)
Fıtık olabilir belki doktora gitmek lazim bende de var..
lat pull downun burayla alakası yok
Nereyle alakası var
Kastın galiba kaslarda ayrılma olmuştur
Kaslarda ayrılma ne demektir🤔
Gelişen kaslar yırtılır yırtılabilir yeri proteinle takviye ederse kas kar gelişir şişer veya soğuk Ken benden ısınmadan harekete girdiysen kötü bı durum da olabilir ufak çapta hasar
Peki çok teşekkürler :)
Rica ederim ne demek şimdi nasılsın
İyiyim. Bugün sporda bacak ve omuz çalıştım
İyi bakalim
çokzorlamış ola bilirsin
Olabilir, umarım fıtık felan olmam
doktora görün
Büyük ihtimal çok zorladığım için kaslar ağrıdı. Gene de düşündüğünüz için teşekkür ederim🥰
o zaman kas gevşetici ile ov geçmiş olsun
Teşekkürler, olur
rica ederim :)
Yaa çok sempatiksiniz siz. Belki de o tatlı profil fotoğrafınız böyle düşündürüyor😍😍
çok teşekkürler canısı :)
Rica ederim canısı😇😇😇
öpüyorum mucu mucuk 😘
Bende öptüm mucu mucukk 🥰🥰
Tebrikler, fıtık oldun. 👏🏼
Gerçekten mi :D
Hayır, sadece bacak çalıştığım zamanlar ağrıyor birde squat.
Zorlamadan da gelişim olmuyor ;)
Yok yok benim tersliklerle işim olmaz ;)
Bir şey sorabilir miyim siz moderatörlük mü yapıyorsunuz?
Peki gizli üyelerin kim olduğunu görebiliyor musun?
Birisi beni gizliden taciz de bulundu da sinirlendim gerçekten, onu engelleyemediğime üzüldüm :(
Peki :( kötü insanlar bitmiyor
Geçer , önemli bir şey değil
Of beee
Anlamadım
Ağırması normaldir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar