Her 2 bölge içinde 3 kg değil de kg değilde mesala ağırlığı sen zorlayacak şekilde seçebilirsin az tekrarlar yap ama kalçan daha çok büyür ve hızlı gelişir göğüs için özellikle açış hareketlerini minumum şekilde yavaş yap o zaman belki biraz daha göğüs çeperin genişleyebilir Ama net olarak büyür diyemem.. kalça için squattan çok ayaklarını yanlara doğru açarak lunch yap ileriye 10’ar adım o daha fazla kalçanı çalıştırır
Protein her zaman ağırlığın olsun yağ oranını çok fazla düşürmemeye çalış. Antrenman sonrası mutlaka pilates-streching yapmalısın. Onun haricinde supplement kullanabilirsin. Bu konuda da yardımcı olabilirim...
Küçülmezler sadece şekillenirler forma girerler. Senin küçülmek dedigin şey fazlalik yaglarin erimesi ve gercekte olmasi gereken kadın formunun ortaya cikmasi. Ki o forma sahip olmak icin cogu kadin nelerini vermez
Küçülmezler fakat vücudunun yağ oranı düştükçe ufaldığını sanırsın, kas gelişimi ve proteinsel beslenimle fotolardaki gibi popoya ve bedene sahip olabilirsin.
Engelleyemezsiniz hem ayranım dökülmesin hem popom zarar görmesin olmaz ikiside bolca yağlı olduğu için ister istemez erir ama kalça kas yaparak büyütülebilir
Göğüsler küçülmez sadexe hafif çekilir kaslanir yani yağ tabakası erir ama sudyen boyu degismez sana bir isim yszcam. instadan bir bak dedigimi anlarsin zaten
Dediğin doğru, çok ayrı klasmanlar. Ben vücut geliştirmek değil fitness güzeli olmak istiyorum. Ama bunu yaparken göğüslerimin küçülmesini istemiyorum 😪
Merk ettk göğüslerin kac ki kuculcek diosun ve bence küçülmez yani deniz hanimdakileri incelemissindir dik ve duruş olarak guzeller ve bence calistikca daha dik ve durusu gzl göğüslere sahip olabilirsin gbi gelio
Valla okdr anlamam estetik mi degil mi ama baska bikini fitness guzellerine bakabilirsin ben göğüslerin daha olgun ve durusu gzl olcagini düşünüyorum küçülme olmaz bence ve sanirim goguslerini cok seviosun bunu cok düşünüyorsun 😊😊
Yaa calis calis ama diger bolgelere verdigin önem kadsr calisma cunku göğüs calisirsan omuzlarda sırt kaslarinda gelişir ama cok calismazsn bence yumusakligi ve dolgunlugu gitmez okdr tahmin etmiyorum ve salonda sporcu sudyeni giymeni tavsiye ederim
Kalça küçülmez fazla yağları alır spor daha sıkı ve çıkık bir görüntü oluşur. Göğüs için ise yapacak hiçbi şey yok göğüs çalışmayacaksın. Yoksa küçülür. Çoğu kadın fitness modelinin de bu sebeple göğüsleri hep silikondur.
En İyi Cevaplar