Kol veya bilek kiriklari eskisi gibi olur mu? Ömür boyu dikmat mi edilmesi gerekir?

Ben 24 yasindayim. Gecen yil universiteyi bitirdim ve 1 yildir kpssye hazirlanip guzel puan aldim. ALLAH nasip ederse subatta atanacagim insallah. Hersey yolunda giderken 6 eylul 2018de bir trafik kazasi gecirdim ve elimin ve ayagimin ustunden araba gecti. Sag on kol kemigimin bilege baglanan kisminda 3 tane parcali kirik meydana geldi. Ameliyat oldum ve platin taktilar. Hareketlerim kisitlandi odem ve sislikler olustu 1 aydirda fizik tedavi gordum hareket kisitliliklari yarim duzeldi. Arkadaslar benim korkum bu el ilerde eskisi gibi asla olmazmi? Kalici sakatlik kalirmi? En cok uzuldugum ben agir spor fitness vs.. yapmayi cok seven biriyim. Ben ilerde agirlik kaldiramammi? Kemik kaynayinca eskisi gibi olmazmi? Omur boyu dikkat etmem gereken bir hasar olarak mi kalir? Omrum boyunca eski gucune ulasip agir seyler tasiyamazmiyim? Bunlar beni meraklandjriyor lutfen yardimci olun bu konuda bilgi verirmisiniz?
Kol veya bilek kiriklari eskisi gibi olur mu? Ömür boyu dikmat mi edilmesi gerekir?