Güzellik & Bakım Çok eskiden kalma dikiş izleri geçer mi? Furkan05269 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok eskiden kalma. dikis izleri gecermi Güncellemeler+1 yıl Anlayan var mı lütfen 🙏🙏 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Çok eskiden kalma dikiş izleri geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Dikiş izi geçmez. 2012 de ameliyat oldum, hala izi duruyor. 0 1 Yorumla Furkan05269 +1 yıl Bende ameliyat oldum izleri kaldi hastanede yapmazlarmi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok zaman alıyor ama geçer dövme yaptır üstüne 0 2 Yorumla Furkan05269 +1 yıl Dövme. olmaz kanka hastanede yaparlarmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmazlar Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Estetik le geceer 0 1 Yorumla Furkan05269 +1 yıl Hastanede olmazmi. Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Geçmedi bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dikiş izi geçmez. 2012 de ameliyat oldum, hala izi duruyor.
Bende ameliyat oldum izleri kaldi hastanede yapmazlarmi
Çok zaman alıyor ama geçer dövme yaptır üstüne
Dövme. olmaz kanka hastanede yaparlarmi
Yapmazlar
Estetik le geceer
Hastanede olmazmi.
Geçmez
Geçmedi bende