Sen niye bağıra bağıra kaldırıyorsun o ağırlıkları... Neyin gösterişi, neyin ilgi çekme çabası bu tobe tanrım ya tobe... Sankim kaslar daha fazla şişiyor böğürünce Neyse, siz de benzetiyor musunuz onları arayışta olan hayvanlara? 🙄
Spor salonunda bağıra, bağıra spor yapan erkekleri çiftleşmek için böğüren hayvanlara benzetiyor musunuz?
Bağırmak, derin nefes almak ne bilim bu tarz şeyler düşündüğün gibi dikkat çekme çabası değildir. Motivasyon amaçlı yapılır bu hareketler. Vücut geliştirmeyle hiç uğraşmadım ama 8 yıl boyunca futbol oynadım. Genellikle o an daha iyi motive olmak için ve daha verimli bir iş çıkarmak için hocalarımızın da bizlere verdiği bir taktikti. Fitness yaparken bilemicem de futbol oynarken bir maçta bu tarz davrandığında ek olarak rakibin dikkatini de dağıtıyosun.
TV de Halter Kaldıran İnsan Niye Bağırıyor Halil Mutlu, Nahim Süleymanoğlu ismini Saydığım iki Kişi de Halter de Türkiye Madalya Getirmiş Kişilerdi Onlar Neden Halter Kaldırırken Neden Bağırıyordu Motivasyon için Bunu Ağırlık Kaldıran birisi Sorsaydı Bırak Bu işi Derdim
Bende fitness ile uğraşıyodum geçen sene ve gerçekten o ağırlıkları kaldırırken ki veren ağrı ve eğer 45. 50. Dakikalarına gelmişse son zamanlara yani 1 saat sürer en fazla antrenman o zaman vücudundaki ağırlık ve kasların parçalanma hissi o anda istemsizce bağırmaya neden oluyor tıpkı sizin seks esnasında inlemeniz gibi düşünün istemsizce oluyor veya ayağınıza bir düşünce duyduğunuz acı ikiside bunun yanında hiç kalır
Kaslar zorlayarak büyür. İnsanın o ağırlıklar altında kendini zorlayarak ses çıkarması normal. Tabi spor salonuna sadece Story atmak için giden tipler bunu algılayamaz
Hani dışardan birileri der ya kas yapmak kolay ya da Protein tozuylamı yaptın diye onları söylüyorum. Protein Tozunu Steroidle karıştırıp zararlı diyen tipler. Kas yapmayı kolay zannediyorlar
1. Sebep motivasyon. 2. Sebep zorlanmadir. Ancak bunlar ufak sesler halinde olur. Bogurmek bencede hayvanlik 👍 zorlanmak bu tur seslere sebep olur tuvalette ikinmak gibi dusun bagira bagira ikinmazsin ama cok zorlanrsan ses cikar 😂
Kanka herhangi bişeyi zorlayınca bağırır insan. Vücut geliştirmede zorlayınca olan bişey. Sonuç: bağırmak Kızların gördüğü: ay beni ıslatmak için yapıyor
Hangisinin dikkat çekmek istediği, hangisinin ciddi anlamda konsantre olmak için yaptığı belli oluyor. Bende spora gittiğimde bazen istemsizce ses çıkarabiliyorum :D
En İyi Cevaplar