Gizli Üye(30-35)+1 yılçok büyük değilseler bir nebze toparlarlar.
beden büyüdükçe sıkılaşıp dikleşmesi zor hatta imkansız045 Yorumla
Soran+1 yılOrta büyüklükte. Ama biraz değil baya bir sarkık
Cevap sahibi+1 yıldoğum mu yaptın?
boy ve kilo nasıl? bir de sarkmadan önceki beden ölçün?
Soran+1 yılBen bekarım. Cinsel münasebette hiç olmadı. Benim ergenlik d8ger yaşıtlarıma göre büyüktü. Ben de utanırdım saklamak isterdim yanlış sutyenler kullandım. Bundan dolayı erken sarktı. Sonra bir ara biraz kilo almıştım. Verdim tekrar çatlaklar da oldu 😔
Cevap sahibi+1 yıleğer kilolu bir kız isen , spor yaparak kilo verip vücudunu sıkılaştır. toparlama olacaktır mutlaka.
yazarmısın özelden. sormak isteidklerim var.
ayrıca sık sık kilo alıp vermek sarkmaya sebep olur.
Soran+1 yılÖzelden bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Kilolu değilim 59 kiloyum. Ama göğsümde çatlaklar var. Yanı neden çatladı. biomiyorum ama eskiden biraz daha büyüktü goguslerim şimdi biraz küçülduler.
Cevap sahibi+1 yılçatlakların sebebi, kilo laıp vermen. haliyle de göğüslerde büyükken şimdi kiçüldü, deri gevşedi ve çatlaklar oluştu. bunu gidermenin tek yolu derinin sıkılaşması. buda sporla olur ve bol soğuk su ile:
Soran+1 yılPeki evde tek başıma yapabilir miyim. Bir hoca olmadan başımda etkili olur mu? Netteki videolardan filan
Cevap sahibi+1 yıltabi ki olur ama sıkı bir proğram yapman lazım. asla ara verme bir de kilo vermek bu dönemde iyi olmayabilir, çünkü kilo verdikçe memelerde yumuşayıp küçülür ve sarkma devam eder. yapman gereken sıkılaştırmak.
yazarsan da yine yardımcı olurum.
soğuk su masajını unutma..
Soran+1 yılEvet kilo vermek. istemiyorum zaten 59 kılıyım şişman değilim. Sadece sıkılaşması istiyorum. Teşekkür ederim. Kendime bir program yaparsam yazarım sana
Cevap sahibi+1 yılinternette birçok video var bu konuda. evde uygulayabilirsin. niyetim kötü değil. özelden yaz dememin sebebi daha rahat anlatırsın diyeydi.
ayrıca soğuk su masajı geçekten çok etkilidir. çok sıcak su ile duş alma ve duştan sonra göğüs bölgene soğuk su tut. şoklama etkisi yapar.
Cevap sahibi+1 yılLifli besinler tüket
Soran+1 yılNeyse ben ümidimi kestim baya.
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılYanı benim. istedigim çok zor bir şey bu saatten sonra nasıl yapayım. Olmadan önce yapmam lazimdi
Cevap sahibi+1 yılDenemeden nasıl karar verdin ki, belki uğrassan düzelecekler, bu hemen olacak bişey değil ki. belki 1 yıl sürecek
Soran+1 yılBen aynada baktığımda sinirim bozuluyor. Biliyorum psikolojik hastalık oldu artık
Cevap sahibi+1 yılŞu an kaç kilosun, biraz kilo alarakta toplayabliirsin. yazarmısın lütfen, bekliyorum özelden.
Kilo alıp iyi sıkı bir sporla toplarlanır.. be bol bol soğuk su masajı
Soran+1 yıl59 kılloyum
Cevap sahibi+1 yılBoy kaç, ısrarla yazmanınistiyorum özelden😊
Boy ve kilo oranına göre biraz daha kilo alman iyi olabilir
Soran+1 yılBoy 1.60
Cevap sahibi+1 yılHımm, boyun ideal ama kilo olarak 50-52 olman lazım. Bu kiloya inmen lazım önce, çünkü boy kilo oranın iyi değil
Soran+1 yılEvet yani kıyafetle kilolu durmuyorum ama dediğin gibi 52 dilan ideal
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç?
Soran+1 yıl25 .
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin. bence 1 yıllık iyi bir sporla vücudun harika olabilir. ama göğüslerdeki sarkmalarda deri ne durumda onu bilmiyorum. deri de çok fazlalık var mı?
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım derideki fazlalık derken
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazarmısuın, detaylı anlatayım. lütfen..
Soran+1 yılÖzelden konuşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTesettürlümüsün?
Soran+1 yılHayırdır niye sordun
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmadın ısrarla, o yüzden olabilir diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılDoğru mu tahminim?
Soran+1 yılEvet ama sadece bununla alakalı değil. Özelde konular sapıtıyor. Sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana söz veriyorum, tek amacım yardımcı olmak.
Yaz lütfen.. hem psikolojik olarak ta destek veririm. çünkü moralmen de çökmüşsün, inancın kalmamış bu konunun düzeleceğine
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum, lütfen.. bekliyorum.
Soran+1 yılIstemiyorim teşekkürler iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılPeki, fikrin değişirse yaz lütfen.. byy
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin en büyük kaç bedene ulaşmıştı?
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim, E. İ. G için...
Umarım spor işe yarıyordur.
Soran+1 yılYapmıyorum ki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeden yaa😊hani toparlayıp sıkılaşacaktılar..
Soran+1 yılÇünkü hiç zannetmiyorum küçülduler sarkiklar. Hayatta toparlanmaz
Cevap sahibi+1 yılyazmadın ki özelden. konuşup toparlayalım :)
Soran+1 yıl😏😏
Cevap sahibi+1 yıllütfen ama... soracaklarım var.
En İyi Cevaplar
elbeette , faydasını görürsünn hayırlı olsun basla spora spor saglıktırrr
111 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeden yorum yaptığın için gerçekten çok teşekkür ederim. Çünkü çok kafama taktığım bir. konu 😔
Soran+1 yılEvli değilim iste bu yüzden korkuyorum. Evlendiğim adam sorun yaparsa yaşayamam onunla. Basar giderim.
Soran+1 yılAmeliyat bir ara düşündüm ama sonra kendime dedim ki ya emzirme döneminde bebeğe zararı olursa diye vazgeçtim
Soran+1 yılÜşemeye çalışıyorum. Ama. kiziyorum kendime baştan önlemini alsaydım şimdi bu sorun olmazdi
Soran+1 yılUzmemeye çalışıyorum yazicaktm
Gizli Üye(30-35)+1 yılGogus kucukse zaten dik durur ama buyukse malesef olmuyor
19 Yorumla
Soran+1 yılEskiden daha büyüktü ama. biraz küçüldü. Gerçi küçülmeden önce de sarkikti
Cevap sahibi+1 yılBak canm 75 80 olunca zaten kucuk oldugu icin dik durur.. 90 olunca oyle olmaz bende yasiyorm bunu. Zaten cok cirkin durur dik olsa. Hem sen gencsin sarkik degildir sana oyle gelir
Soran+1 yılInan gerçekten sarkık. Benim tenime değiyor. Hani diyorlar yaa kalem koy filan. Kalem düşmüyor. Ve göbeğime yaklaştı. Dimdik durmasini ben de istemem zaten kotu görünür ama en azından yönetimden yukarıda olza ve tenime değmese raziyim.
Soran+1 yılYönetim olmuş gobegimden olcakti
Cevap sahibi+1 yılCanm kalem koysam benmde dusmez ve tene degiyr seni anliyorm ama sarkik olayi baska. Emzirmeden sonra kadinin gogsu kalin degil ince kalir zayifler yani 2 parmaginin arasina girer zayiflikta olur odur sarkma
Soran+1 yılBen evli değilim. Peki bu görüntümü sporla düzeltebilir miyim. Kıyafette çok kötü oluyor. Mesela sutyeniz tişört giysem vücudumun ortasında görünüyor.
Cevap sahibi+1 yılToplayici sutyen al dik gosterir. Kremler var toplayici
Soran+1 yılToplayıcı sutyen çok kullandım ve küçüldü goguslerim eskisi kadar büyük değil ama sarkma olayı duzelmedi
Cevap sahibi+1 yılSen duzensiz diyet yaparsan bak o da etken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
az çok faydasını göreceksin. gerekli olan tarzda hareketler var. süreklilik de şart
08 Yorumla
Soran+1 yılGoguslerim cok buyuk degil ama tenime degiyor karnıma doğru. Bir an azimle yapıyorum hareketleri ama aynada görünce moralim bozuluyor bırakıyorum 😔
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin. Bu konu hakkında mesajlaşmak istemiyorum.
Soran+1 yılEvet gordum. internette o aletleri. Alicam en kısa zamanda.
Kadın göğsü erkek göğsü gibi olmadığından dikleştirmek mümkün değil,
00 Yorumla
+1 yılHacı bedenine bağlı ama dikleşir
12 Yorumla
Soran+1 yılBedenine bağlı derken? Anlamadim
- +1 yıl
Büyüklüğüne bağlı 90 bedense diklenmez ama 85 se dinlenebilir mesela
+1 yılBüyüklüğüne bağlı olarak kısmen masaj yoluyla ve sporla dikleşebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk degul normal orta büyüklükte ama fazla bir sarkma var.
- +1 yıl
Tamm masaj iyi gelir
kızmi olarak sertleşebilir buda diker biraz tabi.. kırışıklık yoksa istediğin olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılKizmi yazdigin icin anlamadim peki teskkurler
Sıklaşır ama her insan farklı sevee saggy tits sevende çok var bence kalsın
00 YorumlaSpor konusunda 601 cevap paylaştı. Sıkılaşır, göğüs hareketleri yapman gerekir.
18 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğine yaklaşıyor. Buyuk degiller Öyle babanne göğsü gibi sarkmadılar ama tenime değiyor. Bu hareketleri yapsam her gün düzelme olur mu
Soran+1 yılSpor salonuna gitmek istiyorum ama kendime uygun bir yer bulamadım. Evde yapmaya çalışıyorum bazen dambıl filan aldım. Tabi. kendi başıma ne kadar etkili olur bilmiyorum. Bir hocayla çalışmak sanirim daha iyidir. Bazen boşuna uğraşıyorum deyip birakiyorum
- +1 yıl
İyi yapmışsın dambıl alarak ama hareketi doğru yapamadıktan sonra göğüse vurmaz yaptığın hareket, başka bir bölgeye etki eder anlamsız saçma sapan bir şey olur yani. Hareketi bir kere gösteren olsa sana kaparsın hemen diye düşünüyorum, zaten doğru yaptıktan sonra hissedersin göğüs bölgene doğru vurduğunu hareketin.
Soran+1 yılEn uygun hareket şınav diyorlar. Şinav çekecek. kadar gücüm. yok ama push up çekebiliyorum. Dik oturup El avuclarini birbirne bastir diyorlar bunu da yapiyorum. Ama iste boluk porcuk
- +1 yıl
O yaptığın hareketler de etkilidir ama bir yere kadar, dumbell ile yapılacak göğüs hareketleri yapman gerekir. Bir de şınavın en etkilisi de göğüs kısmını aşırı şekilde hissedersin. "Elmas şınav" dediğimiz hareket ellerini yere birleştirip koyup yaparsan çok etkili olur ama bunu yapman imkansız gibi bir şey, elmas şınav yazıp araştırabilirsin internetten.
Dipnot: Sadece göğüs kısmına etki etmiyor.
Soran+1 yılPush up etki etmez mi yani boşuna mı yapıyorum? Sadece dambilla mı calisayim
Göğüslerle dambıl kaldirabilirsen belki
10 YorumlaSpor konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dikleşir
10 Yorumla
+1 yılBuyukse duzelmez zaten duselmesın☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılOrta büyüklükte. Neden düzelmesin yaa böyle çok kötü 😔
- +1 yıl
Kotu degıldir o ıyıdir iyii☺️
- Spor konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıldikleşmez yağ yakarsan küçülür sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsporsuzda olur basit yontemleri var.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok araştırma yaptım ben sporsuz olmaz diyorlar.
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılküçük memeyse toparlar, emildikçe geri sarkar.
10 Yorumla
+1 yılZannetmem genetiğinde öyleyse ne yapsan boş
10 Yorumla
+1 yılDikleşir evet birde destekli sütyen kullan hep
10 Yorumla
+1 yılAz bir toparlanma olur ama dikleşmez yani
10 YorumlaSarkma çok değilse toparlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarkma sebebi fazla örselenmesi mi 😃
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl75B den büyük mu
Soran+1 yılBen kimseyle cinsel bir şey yaşamadım. Internetten bakarsan bekar kızlarda da görülebiliyormuş.
Soran+1 yılBu arada 75 sırt ölçüsü oluyor. A B C D bunlarda göğüs ölçüsü. En son aldığım 75 C biraz sıkıyor sanirim tam ölçüm 75 D
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum bunları ben
Çünkü meme uzmaniyim 😃😂
Ovvv senin durum kötü
Zayıf vücut koca bir meme.
D kup diyorsun
Acayip dikkat çeker bu vücutta bu büyüklük
Soran+1 yılYo hiç dikkat çekmiyor belli bile olmuyor Aslında C ama dediğim gibi biraz sıktı.
Cevap sahibi+1 yılAma C sıktı D daha dogru diyorsun
D kup kocaman be
Seninki yayvan büyük muhtemelen...
Yaş doğru mu peki
Soran+1 yılSıktı çünkü sarkık olduğu için sıktı. Dik dursa tam olucak. Anladın mı. Yayvan değil. Çeneme yakın değil aşağıdan başlıyor göbeğine doğru biraz sarktı
Buyuk değil benimkiler eskiden büyüktü ama şimdi normal. Üzerimde tişört olduğunda mesela hiç öyle büyük. durmuyor. o internette gördüğün büyük göğüslü kızlar kadar büyük değil.
Soran+1 yılYanı hayvandan kastın ne anlamadım ama sarktığı için uygun bir sutyen de bulamıyorum
Maşallah sen benden daha bilgilisin🤣😂😂
Soran+1 yılHayvan yazdım yayvan olckti
Cevap sahibi+1 yılÇünkü mesele meme
Meme görünce ben, ben değilim
Ver bakeeen onu ağzıma bir hele 😃😂
Cevap sahibi+1 yılGörmek lazım kalem etekli beyaz saten gömlekli hafif dağınık topuz saçlı halini. O zaman net bir şey derim memenin değerini takdir edip kıymetini tayin etme anlaminda 😃😂
Cevap sahibi+1 yılYAYVAN
sıf. (< yay-van) Yayılmış şekilde geniş olan, basık ve geniş: Kuluçka yatan beyaz bir Nemse tavuğu gibi yayvandı (Ömer Seyfeddin). Deri gibi sert, yayvan tandır ekmeğine alışmıştı (Refik H. Karay). Çok pencereli, iki katlı, yayvan bir binâdır (Burhan Felek).
Senin için sözlük açtım be 😃
+1 yılgeçmiş olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
bişi rica edeyim mi
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
takip edermisin
bir miktar , ama orjinal halden vazgecme ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılYabi ameliyat yaptirmam mı diyorsun
Soran+1 yılYok. ondan vazgeçtim zaten.
+1 yılSanmam
10 YorumlaAyın başını bekle dikilir bacım
00 Yorumla
+1 yılMümkün değil
10 YorumlaDikleşir
10 YorumlaFüze gibi olur
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumlabence zor
10 YorumlaHayır
00 YorumlaBir nebze toplanır
00 Yorumla
+1 yılSoğuk suyla Ovala
03 Yorumla- +1 yıl
sen hiç denedin mi?
Soran+1 yılŞu etki etmez ki. o kadar yani bir derece etki eder
- +1 yıl
hm iyi baklım :)
+1 yıl2 yöntemi var
05 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
- +1 yıl
yanlış anlama
açıkca yazınca herkes sapık diyor
uygun görürsen konuşuruz
görmezsende saygım sonsuz
Soran+1 yılEvlenince esin tarafından mi düzelir yazıcaksın? Ben sporla soruyorum. Sporla düzelir mi. diye.
- +1 yıl
sporla elbette düzelir..
bir kaç yolu var.. - +1 yıl
saygım sonsuz ;)
Üzgünüm memiş dsgfgd
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılkriko ile kalkar :)
00 YorumlaDikleşmez
00 YorumlaKısmen evet
00 Yorumla