Zayıf cılız bir vücudu var. kaslar da hic belli olmuyor. Bu kadar pilatese gelişmiş karın kasları kol kasları olması gerekmez miydi? ben bile onun kadar pilates yapmıyorum 2 gün kol çalıştım kol kaslarim çıktı belli oluyor. onun kolunda bile görünen bir kas yok. Bu nasıl oluyor?
Ebru Şallı yıllardır pilates yapmasına rağmen neden hala kaslı bir vücudu yok?
Pilates kas yapmaz Fitness yapar 2 gün kol çalıştın kas çıktı? 2 günü öylesine yazdın biliyorum Ama kadınlarda daha geç kaslar gelişir daha az sonuç alınır Yani birkaçhaftalık iş değil bunlar
Anabol takviyesi yapmadan biraz zor, ayrica pilates kas yapmak icin degil, kaslari güclendirmek, esnekligini artirmak icin.. Ebru sallininda amaci kas yapmak degil, zayif ince kalmakta olabilir, yani her kadin dogrudan kasa yapmak icin spor yapmiyor
Bnde surekli spor yapiyorum besyo okuyorm kas yok ustune ustelik vucudum cok asiri yumusak ve civik kilo almiyorum ama kasda yok onun ki de yumusak bnce
Vucudunun agirligini bacaga yukleyen hareketler yapma sisip kaliyi kas yapiyo buda erkek backlari gibi oluyo yuruyus yap alistiktan sonra bacaga yonelik yap com kalk surekli artirarak
Çünkü neden o sadece ekran karşısında göstermelik yapıyor skdbslsbslsbsşsbsldbdmebskebe
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
pilates kas icin degil ki. kaslar icin daha sıkı ve zorlu egzersizler gerekiyor ozellikle agirlik calismasi lazim. gayet fit ve vucut hatlari guzel bir bayan pilatesim etkisiyle
En İyi Cevaplar