2 senedır vucut geliştirme yapıyorum vucudum gayet iyi dısarıda yurudugumde herkesın ilgisini cekıyor cevrem yakışıklı oldugumu hep soyler ben kendim demiyorum bunu kendını begenmıs gıbı görmeyin her yerde ilgi cekerken neden sevgılım olmuyor yaş 22 bu arada hıc hayatımda insan olmadı garip geliyor bana neyi hata ediyoruz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç birine teklifte falan bulundun mu
Hayır çevremde kız olmadıgı ıcın kımseye yazmadım kız ortamım olmadıgı ıcın ama bana yazan kızlarada agız yuzunden muhabbet bulamayınca sıkılıp kapatıyordum
Tamamen ön yargı yüzünden
Ne gıbı ön yargı açarsanız sevinirim anlamadım
Dediğin gibi kaslı yakışıklı ilgi çeken insanları dönüp baktığı yakışıklı biri olduğun için kızlar çevrende çok kız olabileceği ve çapkın biri olduğun ihtimali için hayatında kimse olamamıştır.
Anladım olabılır evet teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
Rica ederim
Bu benim
Cıddıye alıp yazacaktım profili gördüm yazmadım 😂
😄😆😆😆😆😆
iticisindir
Oyle bır İnsan degılım tanıyan herkes efendiliğimden söz eder
Yanlışlıkla istek attım kusura bakmayın geri çektim uygulamada yeniyim tam kullanamıyorum
çok efendi de olmicaksın çok cıvık da olmicaksıın
sorun değil niye özür diledin bişi olmaaz
Yanlış anlarsınız diye özür diledim sonucta tanımıyorsunuz benı oyle evet fazla efendı oluncada sorun oluyor nasip artık olmayınca olmuyor
gece kulubüne git bikaç arkadaşınla illa ki bulursun
Guzel diyorsunuz fakat ben namaz kılıyorum ınsallah seneye umreye gıdecegım bana gore degıl pek dedıgınız yer 😁
Zatende kız ortamım olmadıgı ıcın boyle oldu buyuk ıhtımalle
ahshshsh ama bi ortam da lazım yani nası bulucaksın yoksaa
Bilmiyorum vallahi zoruma gidiyor ne adamlar var yanındaki kızlara bakıyorum şaşırıyorum ortamda problem kızlara yazma huyumda yok kaldık böyle bızımde bahtımız böyle yazılmış demekkı görücü usulüye kalmazsak iyi 😁😁
daha gençsin de üniversite falan okudun mu nası hiç kız bulamazsın ya
ehdjehsjs evet güzel kızlar çirkin erkek seviyo genelde
Unıversıteyi açıktan okudum ya şöyle kızlarla muhabbet etmiyordum yazan kızlarla 1 hafta konusup konu bulamayınca kapatıyorum bundan dolayi boyle oldu kız ortamım olsa zaten böyle olmazdım dısarıdakı kızlarda bakıyor fakat baksalar nolacak tanımıyorlar bakıp geçiyorlar
işte bikaç arkadaşınla kafe tarzı bi yere git illa bi bakışma konuşma oluyor
Utangaç biriyim 😁 nereye cıksa olmuyor olmuyor guzel akıl veriyorsunuz ama benle uyuşmuyor hic biri yok ya ben alıştım artık yalnızlığa gibi gözüküyor artık sadece kendimi geliştirmeye bakıcagım daha çok karşımada biri çıkarsa direk ciddi düşünüp nikahı basacağım
ya ben de utangaçım ama illa ki arkadaşların yanında falan oluyor ya gerçekten dene eğlenceli oluyoooo
Öyledir fakat ben çok utangac oldugum ıcın pek denemedim bana sokakta baktıkları zaman bile kafamı aşağıya eğip yürüyorum kafamı kaldırmıyorum o derece düşün
shsjdheh çok tatli umarım bulursun birini kafana göre
İnşallah Rabbım hayırlısını versin hepimiz için