Koşunun sağlığımıza iyi geldiğini herkes bilir ama yine de koşmak zor gelir çoğumuza. Hele bazı özelliklerimiz var ki koşu yapmamızı tamamen engelliyor.
Sabahları aç olmuyorsunuz, kahvaltı yapmak için çok meşgulsünüz ya da bunun gibi bahaneler... Ama koşu yapmak istiyorsanız kahvaltı yapmanız zorunlu.

Pastırma, yumurta, avokado, peynir ve yoğurt gibi yiyecekler size enerji verecek ve sizi koşuya hazırlayacak.
Her boş dakikanızı sosyal medyada etrafa likelar saçarak, tweetler atarak mı harcıyorsunuz? Sosyal medyada geçirilen zaman arttıkça spora ayırdığınız zaman azalacak.

Elinizden geldiğince sosyal medya hesaplarınızı azaltın, Instagram kullanıyorsanız Twitter kullanmayın örneğin.
Yaşamak için mi çalışıyorsunuz, çalışmak için mi yaşıyorsunuz? İşinizi sevmeniz güzel ama işkolik olmanın size bir faydası yok. İşin zihinsel stresini de yanınızda taşıyorsanız koşuya enerjiniz kalmaz.

Uyku saatinin çocuklar için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İyi bir egzersiz bir gece önceden başlar. Geç saatlere kadar televizyon izleyip bilgisayarda takılıyorsanız, koşuya enerjiniz kalmayacak.

Uykusuzluk zihniniz ve bedeninizde hasara yol açıyor, motivasyonunuzu azaltıyor.
Masa başı bir işte çalışıyor olabilirsiniz ama olabildiğince hareketli olmanız gerek. Günde 8 saat oturan insanların hastalık geçirme risklerinin daha fazla olduğu bir araştırmayla ortaya koyulmuş.

En azından esneme hareketleri yapın, kalkın bir su için, tuvalete gidin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar