Moda & Stil Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? (Sayfa 5) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2235 Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
Sleepyhead04 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hiç denize gitmedim ama gitseydim güneş kremimi kesin yanıma alırdım. 0 0 Yorumla
ŞeytanÇıkmazı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Hiç bir şey yok 250 tl kazanmak isterim 1 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Hari bişey bu bence herkese tavsiye edicem 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Güzel içerik olmuş, herkesin ihtiyacı var 1 0 Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Tatil yok bu yıl. Maalesef. He rşey çok pahalı 1 0 Yorumla
MelissaCvezicka Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Harika ürünler var tavsiye ederim 0 0 Yorumla
kuzeynm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Çok şey varda aslında inşallah kulanırız 0 0 Yorumla
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ürünler güzel ama tatile gittim geldim 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kaliteli bir paylaşım elinize sağlık 0 0 Yorumla
REDWAVE Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl decathlondan ihtiyacım olmasa da alırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kesinlikle cadir alirdim ama her zaman kullanilmayacagi icin ikilemde kaliyorum.. 0 0 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Tatile gidemiyorum ki o yüzden gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
emirchapo Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl gunes kremi yeter ve arti deodorant falan 0 0 Yorumla
murateren3436ist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl Ürünler hakkında hiç bir fikrim yok 0 0 Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tamamdır öyle yapacam çok teşekkür ederim 😊🙏 0 0 Yorumla
GeldimKormisin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl O işe yeltenecek para bile yok teşekkür 0 0 Yorumla
Kadirogz61 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Sepetim doluuuu , alışverişimi yaptım 😀 0 0 Yorumla
Melancie Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Tenis eteği ve güneş kremi kesinlikle... 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Hiçbirini kullanmadım ama güzel yani 0 0 Yorumla
Mustafanıngezegeni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güneş kremi daha cazip günes yaktı beni 😅 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Çok güzel paylaşim teşekkürler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
495Cevap
Hiç denize gitmedim ama gitseydim güneş kremimi kesin yanıma alırdım.
çok iyi gerçektennnnnnnnnnn :D
Hiç bir şey yok 250 tl kazanmak isterim
Güzel çalışma olmuş, emeğine sağlık
Hdi bakalım hayırlısı. tamam
çok şey var aslında hemde çok
Güneş kremi, şort, şampuan.
Hari bişey bu bence herkese tavsiye edicem
Gerçekten baya güzel memnun kaldık
Guzel paylaşım olmuş böyle devammm
Güzel içerik olmuş, herkesin ihtiyacı var
kiz elelrinize saglik ayol
250 tl vermezler bence...
Bu sene tatil planım yok maalesef
Tatil yok bu yıl. Maalesef. He rşey çok pahalı
Tatil mi var ki sepet olsun.
Çok başarılı olmuş ellerine sağlık
Harika ürünler var tavsiye ederim
Çok güzel bir paylaşım olmuş.
İşlerden dolayı tatile gidemeyen ben
Çok şey varda aslında inşallah kulanırız
Ürünler güzel ama tatile gittim geldim
İhtiyaç çok ama Yaz bitti
Kaliteli bir paylaşım elinize sağlık
decathlondan ihtiyacım olmasa da alırım.
ihtiyacım olan ne varsa onlar var
Yaz bitiyor ne yazıkki😏🤤
kesinlikle cadir alirdim ama her zaman kullanilmayacagi icin ikilemde kaliyorum..
Hiç bisey maalesef şuanlık yok
Çok güzel bi haber bu hemen bakıyorum
Tatil nice nice ama o da sıkıyo
Tatile gidemiyorum ki o yüzden gerek duymuyorum
250 250 dolu bir sepet çok iyi
gunes kremi yeter ve arti deodorant falan
Deodarant. Günes kremi. Başka da yok
Ürünler hakkında hiç bir fikrim yok
Tamamdır öyle yapacam çok teşekkür ederim 😊🙏
O sepeti yapmaya az kaldı :)
Benim sepetim boş. Hem de bom boş.
Çok güzel bir paylaşım olmuş
Evet öyle doğrudur 👌🤝🤝
Hiçbir şey yok. Olması mi lazım
Güneş kremi bence çok güzel
O işe yeltenecek para bile yok teşekkür
Yaz bitmiyor mu artık yavaştan sizce de
Sepetim doluuuu , alışverişimi yaptım 😀
Her şeyini beğenerek kullanıyorummmm
bu çekilişdeki ödül iyiymiş nereden bulabilirim bunu?
İle yarayacak her şey var mükemmel 👌🏻👌🏻
Hadi alışveriş zamanı tam benlik
Elinize sağlık güzel bir bence
Tenis eteği ve güneş kremi kesinlikle...
Sakarya'da kamp yapıp bir kaç gün orman havası solumak.
Şezlong tabikide decathlondan
Hiçbirini kullanmadım ama güzel yani
Güneş kremi daha cazip günes yaktı beni 😅
Çok güzel paylaşim teşekkürler
Çok güzel paylaşim teşekkürler
Vaow 250 TL ilgi çekici görünüyor 😂
Çok şey var coook haddinden fazla