Moda & Stil Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? (Sayfa 6) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2235 Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Çeki nasıl kazanıyoruz ne yapmamız gerekiyor 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Ah ahh deniz kum ve güneş görecekmiyim kiii 0 0 Yorumla
leonidasss01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bi otele gidip eğlenmek daha iyi olur 0 0 Yorumla
LoFt123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Seviyorum bu markayı ürünleri çok kaliteli 😌 0 0 Yorumla
FıstıklıMuhallebi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Yaz sepetimde neler neler yok ki 0 0 Yorumla
GreenEyesssssss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Decatlon kamp cadirlari alinabilir 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Çadirim olaa iyi olurdu ama cok pahallandi 0 0 Yorumla
alfakadını_61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Mayo, camp sandalyesi. Havlu ve güneş kremi 0 0 Yorumla
NazikSevici Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl hadi rastgele arkadaşlar kolay gelsin 0 0 Yorumla
---Gökkuşagı-------0 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl güneş kremi ve terlik en en en önemlileridir 0 0 Yorumla
kaanonr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl decathlon dan kamp cadiri almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
mustafa201 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Ne olacagini bilmedigim icin nasip diyorum shshsh 0 0 Yorumla
Astrolojibağımlısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Bu yaz değilde belki diğer yaza artık 0 0 Yorumla
Okuyommbenyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Hayalim çadır tatili ona göre hazırlık yapacağım 0 0 Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Bu sene tatil planım yok kafam rahat oh mis 0 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Guzel bir yaz gexmcirmeyi pilanliyorum 0 0 Yorumla
rhythm072 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Offf bıktım ya para yok para tatile gidemiyoruz 0 0 Yorumla
Dinar03Suçıkan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Hepsi guzel ha hepsini kazanmak isyerim 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Terletmeyen ürünlerini severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaz için ihityacım olan tek şey denize girip güneşlenmek cayır cayır yanmamak için güneş kremi 🌸 0 0 Yorumla
doyouwant Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Mayo ve sünger almayı düşünüyorum doğrusu 0 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Param yok ki olsaydi olanda yapardik alisveriste 0 0 Yorumla
Yaralı-Kovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Dekatlon ğrünleri iyi ya djdjcjcjcncnccncn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
495Cevap
her şey var çantada ben eksiğim.
Gerçekten çok ihtiyaç var
Çeki nasıl kazanıyoruz ne yapmamız gerekiyor
zaten çoğu şey çoktan hazır
Bir koli var içinde ne var bilmiyorum
Neler var aman allahimm hmm
Ah ahh deniz kum ve güneş görecekmiyim kiii
Bi otele gidip eğlenmek daha iyi olur
Teşekkürler güzel bir çalışma olmuş
Plaj çantası
Güneş kremi
Şapka
Gözlük
Mayo
Havlu
Seviyorum bu markayı ürünleri çok kaliteli 😌
Yaz sepetimde neler neler yok ki
Ürünlerine bayıldığım markalar
Decatlon kamp cadirlari alinabilir
Cok güzel cidden önemli bisi
Çok iyi ya bayıldım ben hepsine
Seviyorum tatili ve her şeyi
çok beğendim harikaa gerçekten<3
Çadirim olaa iyi olurdu ama cok pahallandi
Ürünleri güzelmşs alınabiliirr
Mayo, camp sandalyesi. Havlu ve güneş kremi
Aradığım bence işte süper
250 güzel bir para ama pahalı hersey
hadi rastgele arkadaşlar kolay gelsin
güneş kremi ve terlik en en en önemlileridir
Evet, bu bence için teşekkürler
Teşekkürler güzel içerik.
Seneye belki bu sene olmadı maalesef
Bu yaz değil öbür yaz belki
decathlon dan kamp cadiri almayı düşünüyorum
hadi bakalım bana çıkmalısın
Hıhım tamam cınım. Thank you.
Ne olacagini bilmedigim icin nasip diyorum shshsh
Bu yaz değilde belki diğer yaza artık
Tatil düğünden sonra bakalım
Çocuk kolluğu çok tatlı 😁
Hayalim çadır tatili ona göre hazırlık yapacağım
Bu sene tatil planım yok kafam rahat oh mis
Guzel bir yaz gexmcirmeyi pilanliyorum
Offf bıktım ya para yok para tatile gidemiyoruz
Güzel paylaşım için teşekkürler
Teşekkür ederiz Decathlon
Güneş kremi elbette bir de soğuk su
Hepsi guzel ha hepsini kazanmak isyerim
Terletmeyen ürünlerini severek kullanıyorum
Cnmm en güzeli tenis raketi cnmm
Güneş kremi havlu bikini plaj terliği
Yaz geldide tatil yapamıyoruz :))
Yaz için ihityacım olan tek şey denize girip güneşlenmek cayır cayır yanmamak için güneş kremi 🌸
Kaliteli ve güzel ürünler
Mayo ve sünger almayı düşünüyorum doğrusu
Huzur yeterli up up up up up
Para olsa da sepete atsak keşke
Teşekkürler. Güzel yazı olmuş.
Hep deniz ürünleri var sepetimde 🧊🍹
Param yok ki olsaydi olanda yapardik alisveriste
Tatil sepetim de huzur var
Eline sağlık, decatlonu çok severim
Yaz sepetimde hiç bir şey yok.
Dekatlon ğrünleri iyi ya djdjcjcjcncnccncn