Moda & Stil Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? (Sayfa 4) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2235 Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
AaaGerçektenMi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kamp çadırı, taşınabilir sandalye, güneş kremi, termoss 0 0 Yorumla
önemlimibukadar_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Güneş kremi, şortlar ve tişörtler ve tabii ki decathlon kamp malzemeleri 0 0 Yorumla
KlarkKent99 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Her yaz olduğu gibi favorim #Decathlon ile #YazBurada 0 0 Yorumla
smallest Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yaz okulu, kitap, kalem yaza dair her şey hariç var. 0 0 Yorumla
duygusalköle Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence decathlon çok iyi avmye gittigimde içinden çıkmıyorum. 0 0 Yorumla
Atılganabi Takip Et Xper 2 Yaş: 55 +1 yıl Vitaminler mi eraller proteinler veee diyet programım. 0 0 Yorumla
mevsimsizçınar Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl decatlondan gelicek kış ayı için bayağı bi alışveriş yapıcam. kaliteli ürünleri var. 0 0 Yorumla
Roseeeekk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benim hiçbir sey yok çünkü tatile gidemiyorum para ve arkadaş eksikliginden dolayı... 0 0 Yorumla
Gelecelerinyargici07 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Kendi butceme sahil ve akşam eğlencesi olan yer amacım 0 0 Yorumla
Yeşilelbiseli Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çok iyi bir fırsatmış cidden elinize sağlık harika bence :) 0 0 Yorumla
lazkızıfadik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl e harika bi haber bu :) alışveriş çılgınları decathlon a koşacak şimdi :) 0 0 Yorumla
sugibikıznehir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok hoş bir kampanya olmuş. ihtiyaçları alırken hepimiz böyle kampanyalar takip ediyoruz :) 0 0 Yorumla
eladerlerbela Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl çok süper bi kampanya yapmış yine decathlon mayısta da vardı o zaman alışveriş yapmıştım :) 0 0 Yorumla
mineyadayin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl harika bir bence olmuş. bende hemen sepetimi doldurmaya gidiyorum :) 0 0 Yorumla
delidolusudız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl yaz bitmeden bi tatil nasip olursa bende alışveriş yapıcam :) 0 0 Yorumla
ıambusekarem Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl bu yaz mayomu decathlondan aldım gerçekten ürünlerine bayılıyorum çok çeşit var aşık olursunuz 0 0 Yorumla
Yükseklibido16 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Okadar çok tatile ihtiyaç var ki nasıl anlatayım bilemedim 0 0 Yorumla
kendimlesorun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Güneş kremini sabırsızlıkla bekliyorum ve parmak arası parmak 0 0 Yorumla
Vexy20 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Katlanır bisiklet gerçekten çok dayanıklı ve hafif. Yani mükemmel 0 0 Yorumla
Girlssssss0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ürünlerinin hepsi çok güzel ve kaliteli her zaman yeni gibi 😍 0 0 Yorumla
utandmss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl kamp sandalyesi her zaman arabamın bagajında olan bir şey kesinlikle sepetimdeee 0 0 Yorumla
yargıcıözge Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl harika bir kampanya gelmiş yine decathlon dan ürünleri de çok kaliteli gerçekten bayılıyorum 0 0 Yorumla
birdysevda Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ^yazburada ile decathlon yine süper bi kampanya yapmış kesinlikle alışveriş için hatika olmuş bu 0 0 Yorumla
Glady Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl İlk girdiğimde bu nasıl bir yer diyip şimdi ise bütün spor malzemelerimi aldığım tek yer. 0 0 Yorumla
neönemivarkiyaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kalitenize bayılıyorum ya çok kaliteli ürünleriniz gerçekten 0 0 Yorumla
devokemali Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ya bu devirde gercekten tatil hayal gibi birsey bence 0 0 Yorumla
user1998 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kendimde decathlonda çalıyorum gerçekten herşeyiyle çok kaliteli herşeyi 0 0 Yorumla
Abdullah123i Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yaz alışverişi için tatile gitmek lazım ama el mahkum 0 0 Yorumla
sertueren Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tatilimi çoktan yaptım. Keşke daha önce görseydim ama teşekkürler. 0 0 Yorumla
Mavera2769 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bende evde muhteşem yüzyıl izleyip dondurma yiyorum işte 0 0 Yorumla
Atmaca3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl yaz sepetimde cadır sigaram sahil kum oh bunlar olsun gersi boş ver 0 0 Yorumla
Cesur12_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Harika bence dedenmeli kesinlikle tavsiye edilebilir 0 0 Yorumla
LegendArrow38 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Her şey çok pahalı maalesef keşke eski günlere dönsek 0 0 Yorumla
trololololooklokllll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Decathlon dannbirçok urun aldim gayet kullanişli ve kaliteli oneriyorum gencler alin 0 0 Yorumla
sakaloov Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu yaz sepetimde postal var kamuflaj var kep var bolca yeşil renk var 🪖 0 0 Yorumla
Serdarter Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ürünlerine gerçekten bayıldığım bir marka #Decathlon 0 0 Yorumla
Mikailyln Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Öğrenciyiz be abi ihtiyacımı bir şort maalesef o yetiyo bize :/ 0 0 Yorumla
Meftun_Bir_BEY Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kamp ve balikcilik aletleri kesinlikle olmali yani ozellikle decatlondansa mutlaka yani 0 0 Yorumla
babygirl9797 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tatil olsa şimdi ne güzel olurdu ama çalışıyoruz maalesef 0 0 Yorumla
ignoramus Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Şöyle bir başlangıç kamp seti oluşturmalıyım yaz bitmeden. 0 0 Yorumla
hellosormayageldimm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl tek kişilik bir çadırım olsun huzurun sesini dinlediğim bir kamp yapayım.. yaz hayalim 0 0 Yorumla
cihann92 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl yaz ayı gelince doğal olarak bu ürünlere talep arttı. 0 0 Yorumla
kirmizibayan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güneş kremi terlik mayo. Çadırla tatil de güzel olurdu 0 0 Yorumla
Avukatİst Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl daha yeni alışveriş yaptım, kampanyadan faydalansaydım bari 0 0 Yorumla
Üzgünmemur Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sepet dolmuyor ki 😂 neyden bahsediyosunuz siz. İnsan da heves mi bıraktılar 0 0 Yorumla
Limonlutarcın Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel matka askere gitmeden once alisveris yaptim kendime 0 0 Yorumla
Songulyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Güneş kremi muhteşem bir sevgili ve kadınlar olarak takılarımız olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Pavlov23 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güneş kremi batmayan ördek mini buzluk bir de şemsiye 0 0 Yorumla
serknasln Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Güzel bir karavan ve kamp malzemeleri tüm yaz yeter 0 0 Yorumla
AcemiSadece Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl bimde poşete para vermemek için götürürken tatil sepeti nasıl olsun :) 0 0 Yorumla
Gizemm0o Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ürünler baya iyiymiş ilk başta öylesine girdin baktım fakat beğendim şu an bakıyorum 0 0 Yorumla
omurozturk55080 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl valla allah ne verdiyse koydum sepete hayırlısı teşekkürler #decathlon 0 0 Yorumla
ZxbariscV Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbir şey alamıyorum her şey çok pahalı hediye edin bari 😁 0 0 Yorumla
SadeceLiya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ürünler çok kaliteli gerçekten teşekkürler #Decathlon ile #YazBurada 0 0 Yorumla
RüzgarrBey Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ürünleriniz kaliteli ve güzel teşekkürler Decathlon🥰 0 0 Yorumla
Ergencocuk61 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ucuz ve kaliteli sonsuza kadar bi markadan alışveriş yapsam bu Decathlon olurdu 0 0 Yorumla
Mervececicek Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Faydalı bir yazı bende bu yaz umarım bir kamp tatili yapabilirim çok özledim 0 0 Yorumla
MetinDkgz Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl decathlon markasını seven bir tek ben olamam herhalde 0 0 Yorumla
Kuguncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tatile eylül gibi gidiyorum o zamanda olursa düşünülebilir. 0 0 Yorumla
Mvlt7 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Valla çalışmaktan hiç biyere gidemiyoruz nasıl olacak bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
495Cevap
Kamp çadırı, taşınabilir sandalye, güneş kremi, termoss
Güneş kremi, şortlar ve tişörtler ve tabii ki decathlon kamp malzemeleri
Her yaz olduğu gibi favorim #Decathlon ile #YazBurada
Yaz okulu, kitap, kalem yaza dair her şey hariç var.
Bence decathlon çok iyi avmye gittigimde içinden çıkmıyorum.
Vitaminler mi eraller proteinler veee diyet programım.
decatlondan gelicek kış ayı için bayağı bi alışveriş yapıcam. kaliteli ürünleri var.
Benim hiçbir sey yok çünkü tatile gidemiyorum para ve arkadaş eksikliginden dolayı...
Kendi butceme sahil ve akşam eğlencesi olan yer amacım
çok iyi bir fırsatmış cidden elinize sağlık harika bence :)
e harika bi haber bu :) alışveriş çılgınları decathlon a koşacak şimdi :)
çok hoş bir kampanya olmuş. ihtiyaçları alırken hepimiz böyle kampanyalar takip ediyoruz :)
çok süper bi kampanya yapmış yine decathlon mayısta da vardı o zaman alışveriş yapmıştım :)
harika bir bence olmuş. bende hemen sepetimi doldurmaya gidiyorum :)
yaz bitmeden bi tatil nasip olursa bende alışveriş yapıcam :)
bu yaz mayomu decathlondan aldım gerçekten ürünlerine bayılıyorum çok çeşit var aşık olursunuz
Okadar çok tatile ihtiyaç var ki nasıl anlatayım bilemedim
Güneş kremini sabırsızlıkla bekliyorum ve parmak arası parmak
Katlanır bisiklet gerçekten çok dayanıklı ve hafif. Yani mükemmel
Ürünlerinin hepsi çok güzel ve kaliteli her zaman yeni gibi 😍
kamp sandalyesi her zaman arabamın bagajında olan bir şey kesinlikle sepetimdeee
harika bir kampanya gelmiş yine decathlon dan ürünleri de çok kaliteli gerçekten bayılıyorum
^yazburada ile decathlon yine süper bi kampanya yapmış kesinlikle alışveriş için hatika olmuş bu
İlk girdiğimde bu nasıl bir yer diyip şimdi ise bütün spor malzemelerimi aldığım tek yer.
Kalitenize bayılıyorum ya çok kaliteli ürünleriniz gerçekten
Ya bu devirde gercekten tatil hayal gibi birsey bence
Kendimde decathlonda çalıyorum gerçekten herşeyiyle çok kaliteli herşeyi
Yaz alışverişi için tatile gitmek lazım ama el mahkum
Tatilimi çoktan yaptım. Keşke daha önce görseydim ama teşekkürler.
Bende evde muhteşem yüzyıl izleyip dondurma yiyorum işte
yaz sepetimde cadır sigaram sahil kum oh bunlar olsun gersi boş ver
Harika bence dedenmeli kesinlikle tavsiye edilebilir
Her şey çok pahalı maalesef keşke eski günlere dönsek
Decathlon dannbirçok urun aldim gayet kullanişli ve kaliteli oneriyorum gencler alin
Bu yaz sepetimde postal var kamuflaj var kep var bolca yeşil renk var 🪖
Ürünlerine gerçekten bayıldığım bir marka #Decathlon
Öğrenciyiz be abi ihtiyacımı bir şort maalesef o yetiyo bize :/
Kamp ve balikcilik aletleri kesinlikle olmali yani ozellikle decatlondansa mutlaka yani
Tatil olsa şimdi ne güzel olurdu ama çalışıyoruz maalesef
Şöyle bir başlangıç kamp seti oluşturmalıyım yaz bitmeden.
tek kişilik bir çadırım olsun huzurun sesini dinlediğim bir kamp yapayım.. yaz hayalim
yaz ayı gelince doğal olarak bu ürünlere talep arttı.
Güneş kremi terlik mayo. Çadırla tatil de güzel olurdu
daha yeni alışveriş yaptım, kampanyadan faydalansaydım bari
Sepet dolmuyor ki 😂 neyden bahsediyosunuz siz. İnsan da heves mi bıraktılar
Güzel matka askere gitmeden once alisveris yaptim kendime
Güneş kremi muhteşem bir sevgili ve kadınlar olarak takılarımız olmazsa olmaz
Güneş kremi batmayan ördek mini buzluk bir de şemsiye
Güzel bir karavan ve kamp malzemeleri tüm yaz yeter
bimde poşete para vermemek için götürürken tatil sepeti nasıl olsun :)
Ürünler baya iyiymiş ilk başta öylesine girdin baktım fakat beğendim şu an bakıyorum
valla allah ne verdiyse koydum sepete hayırlısı teşekkürler #decathlon
Hiçbir şey alamıyorum her şey çok pahalı hediye edin bari 😁
Ürünler çok kaliteli gerçekten teşekkürler #Decathlon ile #YazBurada
Ürünleriniz kaliteli ve güzel teşekkürler Decathlon🥰
Ucuz ve kaliteli sonsuza kadar bi markadan alışveriş yapsam bu Decathlon olurdu
Faydalı bir yazı bende bu yaz umarım bir kamp tatili yapabilirim çok özledim
decathlon markasını seven bir tek ben olamam herhalde
Tatile eylül gibi gidiyorum o zamanda olursa düşünülebilir.
Valla çalışmaktan hiç biyere gidemiyoruz nasıl olacak bilmiyorum