Plaj cantamız olsun elimizde. ilk günes kremi tabiki. Arkasından gözlük ve sapka. plaj havlusu. su termos matarası. yedek tisörtüm ve paletlerim. ya da deniz ayakkabılarım
internet alışverişi yaparken hepimiz indirim kovalıyoruz. decathlon un zaman zaman yaprığı bu indirimlerle çok güzel ürünlere uygun fiyata sahip olabiliyoruz muhteşem :)
Tamam siz istersiniz de atmaz mıyım? Ben zaten bu markayi cok seviyorum. Allah basimizdan eksik etmesin. Sizin gibiler olduktan sonra bu ulkenin sirti yere gelmez
Bence enerji dolu bir yaz için insanın paraya ihtiyacı yoktur ve bu sadece insanın keyfini çıkarmak istediği zaman yapabileceğine inanma fikridir makul olan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Butun urunlerinizin cok kaliteli oldugunu dusunuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok güzeller gerçekten ama tatil bana nau nau diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
495Cevap
Plaj cantamız olsun elimizde. ilk günes kremi tabiki. Arkasından gözlük ve sapka. plaj havlusu. su termos matarası. yedek tisörtüm ve paletlerim. ya da deniz ayakkabılarım
internet alışverişi yaparken hepimiz indirim kovalıyoruz. decathlon un zaman zaman yaprığı bu indirimlerle çok güzel ürünlere uygun fiyata sahip olabiliyoruz muhteşem :)
Terlik
Bikini
Gunes kremi
Havlu
Tarak
Nemlendirici
Spor kıyafetleri, bir türlü düzenli başlayamadı teşvik olması için
Tamam siz istersiniz de atmaz mıyım? Ben zaten bu markayi cok seviyorum. Allah basimizdan eksik etmesin. Sizin gibiler olduktan sonra bu ulkenin sirti yere gelmez
Bence enerji dolu bir yaz için insanın paraya ihtiyacı yoktur ve bu sadece insanın keyfini çıkarmak istediği zaman yapabileceğine inanma fikridir makul olan
Butun urunlerinizin cok kaliteli oldugunu dusunuyorum
Çok güzeller gerçekten ama tatil bana nau nau diyor
Bir çok ihtiyacınız giderebildiğüniz bir mağaza buna şüphe yok kesinlikle
Halâ enerji dolu yaz geçirmiş degilim imkanlar kısıtlı
Sonsuz enerji kaynağı, su dolu şişeler bilimun yiyecekte gerekecek.
Aslında bu şartlarda çok bişey alınmaz alsanıza az bişey olur ikide aynı kapıya çıkıyor.
Birçoğu kalmamış ki. Stoklar azalmış hatta tükenmiş
Bu yaz hiçte dediginiz gibi enerjik değil valla en azından kendi adıma
Benim yazim hiç guzel gecmedi valla. Hep evde oturduk. Denize de gidemedik arti olarak inanilmaz sicakti yarinda ise giriyorum yetmezmis gibi
yaz zamanı her zaman güzeldir fakat cepinde para olması gerekir fakat paran yoksa hic bir şeyin anlamı yok
decathlon kargo gönderimi çok iyi ve hızlı ürün kalitesi uygun, müşteri memnuniyetim çok iyi. çok memnunum
keske imkanlar kisitli olmasada istedigimiz gibi tatilimizi yapabilsek hic farketmiyo nerde nasil oldugu
decathlon un böyle kampanyalarına bayılıyorum #yazburada demek için kamp çadırımızı aldık sinop a gidiyoruz :)
bende yaz alışverişi olarak decathlon u tercih ettim spor kıyafetlerimi alırken de güvenerek buraya başvuruyorum
Bu kampanyanın olacağını bilseydim alışverişimi ertelerdim ya çok iyi bir kampanya yapmış yine decathlon :)
pandeminin azalmasından sonra sonunda bu yaz biz de decathlondan sepetleri doldurduk :) harika bir deniz kum güneş tatili bekle bizi :)
bu yaz deniz kum güneş yerine biraz dağ bayır kamp tatili yapmayı düşünüyoruz o yüzden kamp çadırı aldık decathlondan harika ötesi çıktı :)
Yaz tatili yapsam aslında benim içinde iyi ola bilecek ürünler. Ama yaz tatilim yok maalesef, zenginler artık kullanırsınız seve-seve...
dechatlon diyince akla ilk gelen minik çantalar olmuyor mu sizce de kolum bacağım gibiler artık neredeysem peşimde sürüklüyorum. HARİKASIN DECHATLON
süper bir bence olmuş eline sağlık. decathlon un ürünlerini çok beğeniyorum hem dürdürülebilirliğe dikkat ediyorlar hem de çok rahatlar
Güneş gözlüğü 4. Seviye
Kamp çadırı
Ayakkabı
Fener
Ve kamp malzemelerim eksik ah ah çok seviyorum seni @dekatlon
Yaz tatilinde kaçmayan fırsatları buradan kovalamak çok iyidi ama gene gidemedik tatile bir dahaki sene artık.
Tatil planımı bi çadırda geçirebilirdim sessiz sakin ve huzurlu bir ortam dinlememe çokça fayda edicektir. Ürünleriniz ayrı ayrı güzel ❤️
Bir param olsa bende sepet yapmayı çok severdim ama kredi kartlarım patladığı için hiç bir şey alamıyorum
Decathlon cok sevdigim bir magza. Dag botlari aldim kendim ve ogluma. Cok kaliteliydi yine alirim
Sürekli fırsatlar indirimler teşekkür ederiz sizlere
Kamp cadiri caki piknik ocagi genel olarak kamp malzemeleri
çok güzel bir kampanya yaaa :) bayıldım gerçekten bayıldım
Enerjim tavan yazdan ziyade bana bir dişi lazım
Bikini, terlik, güneş kremi, gözlük
Güzel ürünler var güzel yazı
Güzel bir fırsat gönül ister maddi imkanlar el versin bizde değerlendirelim
mayo mayo ve MAYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Çadır olsun yeter. İstediğin yere kur hayatını yaşa
Çok şey var bu kadar fazla şeyi görünce kafam karışıyor
Kamp yapıp doğanın tadını çıkarmak her zaman daha iyidir
Benim yaz tatilim “yeşilliğin içinde kamp kurmak ve doğanın tadını çıkarmak
Ürünler çok güzel bayıldım ama ilk önce para lazım:(
Evet sepete atmalıyız çok seviyor ve memnun kalıyoruz
Bi kamp şart oldu artık ama yapyalnız kamp çekilmez
Bi çadır var al beni diyo decathlon da ama hala almadım
Bu sene sadece deniz gözlüğü oldu çünkü geçen sene herşeyimi tamamladım.
Bisiklete çok ihtiyacım var, alabilicek olsam bisiklet alırdıö
yine bir yazın bitişine geldik neredeyse ama, güzel.
Yaz sepetimde güneş kremi gözlük tarzı tatile uygun şeyler bulunmakta 😅💕
Deniz simidi , çadır , şemsiye , şort , terlik , deniz gözlüğü :)
har, ka bir kampanya cidden lazım olan herles değerlendirsin :)
ben tenis raketi aldım temmuzda bilseydim bugüne saklardım :) harika ürünler gerçekten çok memnunum
yeni alışveriş yaptım daha ya keşke haberim olsaydı kesin bende katılırdım
önce sepetimi dolduruyorum daha sonra hediye çekimi almaya geliyorum
yazın enerjisi hiç bitmesin biz de decathlon dan bol bol alışveriş yapalım :)
ekran görüntüsü alıp bende gelicem harika bi kampanya teşekkürler :)
bu hediye çeki bende de olmalı alişverişimi yapıp geliyorum :)
çok güzel bir haber bu :) teşekkürler harika bir bence olmuş
süper ötesi bir kampanya olmuş. bende alışverişimi yapıp geliyorum görselimle :)