Moda & Stil Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? (Sayfa 2) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2235 Enerji dolu bir yaz için ihtiyacın olanları sepete at, 250 TL hediye çeki kazan! Yaz sepetinde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Biz tatile gidebilecek miyiz onun planını yapıyoruz hala 0 0 Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl param yok çek verenimiz olsa da bizim de biseylerimiz olsa 0 0 Yorumla
Emir_Timur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Vay be inanılmaz indirim cidden tatile ihtiyacım var evet 0 0 Yorumla
Taylan6969 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl deniz güneşşşş ve tabiki tatlı bir arkadaşşşşşşşşşş 0 0 Yorumla
bosbirsayfa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Efsane bir bikini :))Zarif bir plaj terliği :)) 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir marka. Herkesin kullanması gerekir. 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Yaz sepetimi yavaş yavaş doldurmaya başladım seneye hazırlık olması için 😅 0 0 Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yani çok şey var ama bunun için decathlona girmem gerek 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl eskiden büyük numara ayakkabılarınız vardı ama şimdi yok 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl 2 aydir çadırdan ayakkabiya almadığım kalmadi. Kaliteli ve gerçekten uygun 0 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Güneş kremi , malum güneşte yanıp kızardığımız için 😪😅😅 0 0 Yorumla
YErenn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Parayı ve vakti bulduğumda tekrar burdayım bekleyinnn 0 0 Yorumla
LeydiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Pek tatil yapmadım. Çantamda güneş koruyucu kremin havlum vardı. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Katlanabilir bisikleleri çok iyi ve kullanışlı 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Guzel emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş 😄 👏👏👏 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Güneş kremleriGözlükHavlular ŞapkaDedorant 0 0 Yorumla
Ahmetx3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl özellikle çadır için inceleyeceğim tatil için vazgeçilmez bir şey 0 0 Yorumla
Gregory-House Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Bu yaz pek güzel geçnedi benim için alışveriş yapma ihtiyacım olmadı. 0 0 Yorumla
Taxoo Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl Bandana ve gözlüğüm olmazsa olmaz. yedek terlik kesinlikle gerekli. 0 0 Yorumla
Malborolark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Yazın vazgeçilmezi güneş kremidir ve birde terlik 😂 0 0 Yorumla
Meryemlikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl Zamanım yok işler çok yoğun umarım önümüzdeki sene giderim 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu yaz ne yazıkki tatil yok fındık sezonundan dolayı :( 0 0 Yorumla
kardeloo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Bu yazda nasip olmazsa tatil yapmak ağlarım 🤦🏽♀️😠 0 0 Yorumla
MyBabyRose Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Ayakkabılarının çoğu rahat ve kaliteliydi, ihtiyacı olan deneyip satın alabilir. 0 0 Yorumla
471393 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Çok iyi ürünler. Ben hepsini Amerika'dan getirttim. Galiba kazıklandım. 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Sepete birşeyler atmak için önce paramızın olması lazım bu ekonomide ne tatili? 0 0 Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yeterince enerji doluyum, bende herkes gibi bisiklete binerek atmaya çalışıyorum :)) 0 0 Yorumla
yazanayazarım Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl yüz için güneş kremi, havuz gözlüğü ve plaj voleybolu gözlüğü var 0 0 Yorumla
yakamozzyağmuruu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Güneş kremiNemlendiriciGüneş gözlüğüMayo/bikini 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Hakkaten ya decathlon yokken dandik giyinyorduk 0 0 Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl MayoBikiniGüneş kremiGüneş gözlüğüÇadır tabi ki :) 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Tatile gidemeyen bir ben bir de bakkal Mahmut abi kaldı. 0 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Beni de ekle 😘😂 Yorumla
pipipriapos Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Öncelikle para. Sonra yine para sonra yine para. Yaz için ihtiyacım para :) 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Oteller olmus kişi başı günlük en düşük 1000 TL. Bu yaz sepette limonata var başka bir şey yok. 0 0 Yorumla
sevgiarayanadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Kaliteli ürünleri olan bir marka, bu sıralar her yerde görür oldum 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çadır şart valla. Kabinde giyinip soyunmaktan sa gir çadıra oh miss 0 0 Yorumla
çokoji Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Daha önce hiç kullanmadım ama duyduğum bir marka Decathlon 0 0 Yorumla
_aryaa0 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Param yok bu yüzden tatile çıkamıyorum saol Türkiye mükemmelsin 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yüzmeyi sevenler için güzel tavsiyeler teşekkür ederim 0 0 Yorumla
BanaTilkiderler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Kaliteli ürünleri olan bir marka, bu sıralar her yerde görür oldum 😅 0 0 Yorumla
TearKlory Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Sepetim bomboş belki siz bir yardım eder doldurursunuz Decathlon bey 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Güzel fırsatlar var tatil için ama maalesef izin yok bu sene 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bol bol harcamaya bitiremeyeceğin kadar paraya ihtiyacım var gönder gelsin sepete 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Süper Yazı Güzel Bilgiler Emeğinize Sağlık Teşekkür Ederim 0 0 Yorumla
iremmsude Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Tatilin anlamı neydi ya? Tatile çıkmayalım çok uzun zaman oldu. Küçük bir kacamaga ihtiyacım vardı 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ürünlerine gerçekten bayıldığım bir marka #Decathlon ile #YazBurada ❤️ 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Tatil bizim neyimize uzun zaman oldu tatil yapmayalı 0 0 Yorumla
omergulerrtr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yaz sepetimde neler var bir bakim. Iııııııı baktım sepet boş ekonomi kötü 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Çok güzel bir yazı olmuş. Keşke bende bu yazın keyfini çıkarabilseydim 0 0 Yorumla
Mikailbeyyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Para , tatil , para 😊😊 yine para çünkü az parayla tatil olmuyor 0 0 Yorumla
Mikkifare Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl tenis raketi değilde bol bol tenis topuna ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yazsam da bana çıkmayacak çok sevdiğim bir marka severek kayak ürünlerini kullanıyorum ve pateni herkese şüphesiz öneririm 0 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kamp çadırı sandalye masalari oldukça kullanışlı 0 0 Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzel ve kaliteli ürünleri bizlere tanıttığınız için çok teşekkür ediyorum 0 0 Yorumla
NNARKOZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dechatlon dan nasipse kamp cadiri almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
495Cevap
Biz tatile gidebilecek miyiz onun planını yapıyoruz hala
param yok çek verenimiz olsa da bizim de biseylerimiz olsa
Vay be inanılmaz indirim cidden tatile ihtiyacım var evet
deniz güneşşşş ve tabiki tatlı bir arkadaşşşşşşşşşş
Efsane bir bikini :))
Zarif bir plaj terliği :))
Çok güzel bir marka. Herkesin kullanması gerekir.
Yaz sepetimi yavaş yavaş doldurmaya başladım seneye hazırlık olması için 😅
Yani çok şey var ama bunun için decathlona girmem gerek
eskiden büyük numara ayakkabılarınız vardı ama şimdi yok
2 aydir çadırdan ayakkabiya almadığım kalmadi. Kaliteli ve gerçekten uygun
Güneş kremi , malum güneşte yanıp kızardığımız için 😪😅😅
Parayı ve vakti bulduğumda tekrar burdayım bekleyinnn
Pek tatil yapmadım. Çantamda güneş koruyucu kremin havlum vardı.
Katlanabilir bisikleleri çok iyi ve kullanışlı
Guzel emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş 😄 👏👏👏
Güneş kremleri
Gözlük
Havlular
Şapka
Dedorant
özellikle çadır için inceleyeceğim tatil için vazgeçilmez bir şey
Bu yaz pek güzel geçnedi benim için alışveriş yapma ihtiyacım olmadı.
Bandana ve gözlüğüm olmazsa olmaz. yedek terlik kesinlikle gerekli.
Yazın vazgeçilmezi güneş kremidir ve birde terlik 😂
Zamanım yok işler çok yoğun umarım önümüzdeki sene giderim
Bu yaz ne yazıkki tatil yok fındık sezonundan dolayı :(
Bu yazda nasip olmazsa tatil yapmak ağlarım 🤦🏽♀️😠
Ayakkabılarının çoğu rahat ve kaliteliydi, ihtiyacı olan deneyip satın alabilir.
Çok iyi ürünler. Ben hepsini Amerika'dan getirttim. Galiba kazıklandım.
Sepete birşeyler atmak için önce paramızın olması lazım bu ekonomide ne tatili?
Yeterince enerji doluyum, bende herkes gibi bisiklete binerek atmaya çalışıyorum :))
yüz için güneş kremi, havuz gözlüğü ve plaj voleybolu gözlüğü var
Güneş kremi
Nemlendirici
Güneş gözlüğü
Mayo/bikini
Hakkaten ya decathlon yokken dandik giyinyorduk
Mayo
Bikini
Güneş kremi
Güneş gözlüğü
Çadır tabi ki :)
Tatile gidemeyen bir ben bir de bakkal Mahmut abi kaldı.
Beni de ekle 😘😂
Öncelikle para. Sonra yine para sonra yine para. Yaz için ihtiyacım para :)
Oteller olmus kişi başı günlük en düşük 1000 TL. Bu yaz sepette limonata var başka bir şey yok.
Kaliteli ürünleri olan bir marka, bu sıralar her yerde görür oldum
Çadır şart valla. Kabinde giyinip soyunmaktan sa gir çadıra oh miss
Daha önce hiç kullanmadım ama duyduğum bir marka Decathlon
Param yok bu yüzden tatile çıkamıyorum saol Türkiye mükemmelsin
Yüzmeyi sevenler için güzel tavsiyeler teşekkür ederim
Kaliteli ürünleri olan bir marka, bu sıralar her yerde görür oldum 😅
Sepetim bomboş belki siz bir yardım eder doldurursunuz Decathlon bey
Güzel fırsatlar var tatil için ama maalesef izin yok bu sene
Bol bol harcamaya bitiremeyeceğin kadar paraya ihtiyacım var gönder gelsin sepete
Süper Yazı Güzel Bilgiler Emeğinize Sağlık Teşekkür Ederim
Tatilin anlamı neydi ya? Tatile çıkmayalım çok uzun zaman oldu. Küçük bir kacamaga ihtiyacım vardı
Ürünlerine gerçekten bayıldığım bir marka #Decathlon ile #YazBurada ❤️
Tatil bizim neyimize uzun zaman oldu tatil yapmayalı
Yaz sepetimde neler var bir bakim. Iııııııı baktım sepet boş ekonomi kötü
Stajyer olan ben nasıl tatil yapabilirim ki?
Çok güzel bir yazı olmuş. Keşke bende bu yazın keyfini çıkarabilseydim
tatil tatil tatil + uyku + huzur olsa yeter
Para , tatil , para 😊😊 yine para çünkü az parayla tatil olmuyor
Güzel ürünler var fırsat bilgilendirmesi için teşekkürler
tenis raketi değilde bol bol tenis topuna ihtiyacım var
Ne yazsam da bana çıkmayacak çok sevdiğim bir marka severek kayak ürünlerini kullanıyorum ve pateni herkese şüphesiz öneririm
Kamp çadırı sandalye masalari oldukça kullanışlı
Güzel ve kaliteli ürünleri bizlere tanıttığınız için çok teşekkür ediyorum
Dechatlon dan nasipse kamp cadiri almayı düşünüyorum
Güzel paylaşım için teşekkürler bilgi dolu gerçekten
Para lazım her şeye...
Teşekkürler bence icin