Moda & Stil 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? (Sayfa 6) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3033 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
16bar Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Trapper bereye ihtiyacım var da trepper mı trapper mi karıştırdım. 1 0 Yorumla
Premsessee Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sanırım soğuğun beni durduramasın diye ayının kürküne ihtiyacım var 1 0 Yorumla
RAPViX Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tabiki tatilde geçirmek isterdim ama çalışıyorum :') 1 0 Yorumla
siyah_kelebekk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Tabiki paraya soğuğun beni durduramaması için bolca paraya ihtiyacım var..🤑😃 1 0 Yorumla
PeggingGaye Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İçinde özgür ruh üstünde dechatlon varsa soguk değil hiç bişey durduramaz 1 0 Yorumla
gizemlikadın000 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Termal iclikler güzel ürün beğendim benden 5 yıldız 😂 1 0 Yorumla
umutcanozz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sogugun beni durdurdugu tek sey elimin usumesi gerisi cok etkilemiyor 1 0 Yorumla
Aydakedi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl rüzgar geçirmez mont alıcam dün baktımda fiyatlarına çok uygundu fiyatları. 1 0 Yorumla
Kaan0607 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kislik urunleri harika bir kac yil sorunsuz giyebiliyorsun.. cok begendigim kaliteli bir marka 1 0 Yorumla
Greenself1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Artık o kadar soğuk olduğunu düşünmüyorum eski kışlar yok bence 1 1 Yorumla Elfprincess +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Aysun404 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl decathlon ürünleri gerçektende çok güzel ve kaliteliymiş. 1 0 Yorumla
Kafadengikız Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kış ayları candır sıcak cikolatani battaniyeni kitabını alıp camın önünde okucan 1 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl ceket bot :) bir de yünlü çorap :D 2 1 Yorumla siirbass +1 yıl kısa ve öz uzatmaya ne lüzum var ama değil mi :) Yorumla
aysenakx Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ömnümüzdeki kışın kışlıklarımı alıcağım güzel mağaza decathlon 0 0 Yorumla
Deli_Yusuf3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Şapka, içi elyaflı mont ve su gecirmez bot ayakkabı 0 0 Yorumla
hilmican18 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Hahah ben decathlona bayılıyorum kar pantolonumu oradan aldım 0 0 Yorumla
my_dream__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl decathlon gerçekten müthiş yaz ayrı kış ayrı ne çok spor malzemesi var 0 0 Yorumla
Thecr0w24 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Gerçekten kalbi sıcak, yürekli ve "delikanlı" bir hatuna... 0 0 Yorumla
KaanTeacha Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kış sporlarına özel bir ilgim yok. Ama fitness ürünlerinizin takipçisiyim. 0 0 Yorumla
mugeum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kar montuyla tabii ki, montun sağlam olması gerek 💫 0 0 Yorumla
yagmrrraytr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her mevsim üşüyen biri olarak kapkalin bi monta ihtiyaçim var😏 0 0 Yorumla
123455eeer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Decathlondan kaliteli bir eldiven, güzel bir bere, sağlam bir boyunluk ve son olarak şık bir mont 0 0 Yorumla
Siyah0kedi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dışı şık, son moda, içi sıcacık, ruhumu bile ısıtan, uygun fiyatlı bir monta❤️ 0 0 Yorumla
Kozmikadamm1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım 0 0 Yorumla
tuprey Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl geçen hafta gezmiştik babamla decathlon u gerçektende kış için mükemmel ürünler var 0 0 Yorumla
MDmenz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kupon kovalıyorum hala mont alamadım zam zam zam yeterrrrrrr 0 0 Yorumla
Cemreninbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çocukluğumuzun eğlencesini günümüze taşıyan ve karın eğlencesini ikiye katlayan 0 0 Yorumla
BETAreiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kayak güzel bir hobi kültürel bir eğlence spor hemde eğlencelidir güzel bir şey sonuçta 0 0 Yorumla
ArslanHayati Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ihtiyacim olan tek şey istek ve biraz arkol tabi İyi giyinmekte lazım 0 0 Yorumla
PesEtmekYokAsla Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim gibi kayakçılar icin en büyük nimettir Decathlon. Hem kaliteli hem de çok ucuz. 0 0 Yorumla
AySuO1 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Bir çok şeye ihtyaçım olabilir, say say bitmeki bunlar. 0 0 Yorumla
AYSU0l Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Herşeye ihtiyaçım olabilir, eldiven bere mont gibi bir çok şey olabilir. 0 0 Yorumla
ruzgarrsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ya soğuk berbet bişey kısın ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor kış montu hiç fena olmazdı 0 0 Yorumla
Parıldayanyıldızzz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Soğuğun beni durdurmaması için paraya ihtiyacım varr😄 0 0 Yorumla
Nichesi Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Kış geldi kar yok geçen sene aldığım kışlıklar halen daha kullanılamadı. 0 0 Yorumla
derinyaralarım Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yüreğim dört mevsim kış yaşıyor.. dışardaki soğukların bir önemi yok.. 0 0 Yorumla
EleştirMan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bir sağ kroşe bir sol kroşe bitti bu kadar 😂 Üşenmesem uzun yazma rekoru kırardımda hadi neyse 0 0 Yorumla
ETRİGAN Takip Et Xper 2 Yaş: 104 +1 yıl Para, her şey için para paran varsa zaten kendini ısıtacak şeyleri alırsın 😂😂 0 0 Yorumla
Xbulent Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Soğuğu çok severim güzel bir montla kış akşamında yürümeye bayılırım 0 0 Yorumla
Hktor Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Paraya parası olan alım gücü olan yiyeceği ve giyeceği evi arabası güzel olacağı için üşümez. 0 0 Yorumla
Turizmciadam Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Decathlondan ayakkabı mont spor malzameleri falan alcam 0 0 Yorumla
aylinttaalak Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl kayak takımlarııııı eldivennnn atkı herşeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Clk2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Mont a ihtiyacım var burslu okuyorum bana verin lutfen 0 0 Yorumla
Gizemdumann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sadece spor için değil hayatımı bu marka ile yaşıyorum resmen.. böyle iyi ürünler olamaz.. 0 0 Yorumla
Beformless Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Adrenalin + Aşk + bu soğuk havada içimizi ısıtacak bir sevgili (eş ) 0 0 Yorumla
Cicekselvi Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Spor giyim ürünlerini çok kaliteli bulduğum bir marka 0 0 Yorumla
memesadmib Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kar gecesi yılbaşı akşamı bütün aile iç içe daha ney isteyebilirim ki 0 0 Yorumla
__erenaydin__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Şuanda ihtiyacım yok çok şükür rabbim olmayanlara yardım etsin 0 0 Yorumla
YılanSerdar31 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Decathlon şişme montları, botları ve kayak için gerekli eşyalara ihtiyacım varr. .:) 0 0 Yorumla
hamileanne83 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Soğuktan ziyade sıcak daha can sıkıcı. İyi kaliteli bir içlik işi çözer 0 0 Yorumla
izmir1984 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl İzmirden başarılar diliyorum yarışmaçı arkadaşlara... 0 0 Yorumla
betull428 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mont atkı ve eldiven bunlar olursa soğuk beni durduramaz 0 0 Yorumla
ayşegüneş19 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl UFO Kumtel;) ısıtıcilara ve beni yanına çağıran misafirperver arkadaşlara... 0 0 Yorumla
eboraaydin Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Mont iyidir bence hem sporda hem günlük hayatta giyilebilecek bişey. 0 0 Yorumla
DroneAysen Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl kayak kıyafeti alıcam ama kayak kayarken düşüp bi yerimi kırarım diye çok korkuyorum :( 0 1 Yorumla Omer_istanbul_23 +1 yıl gel elinden tutucam söz 😂😂 Yorumla
ykmrsnli Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Sıcacık ama ağır olmayan bir şişme mont ve içi yünlü deri eldivenler ve bereler mesela 0 0 Yorumla
Efe1900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bu ara mutluluk haram soğuk kış olsa ne olur olmasa ne olur 0 0 Yorumla
sudeballı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu gün gittim aldım bir kaç şey gerçekten güzel ver hoş 0 0 Yorumla
Hangdok Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben de çok severim Ben n hatta geçen spor taytı aldım herkese öneririm sporu bırakmayaın 0 0 Yorumla
Moonflowergirl Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çok zor ısınan bir kadin olarak ürünlerine bayılıyorum cok sıcak tutuyor #soguksenidurduramaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Trapper bereye ihtiyacım var da trepper mı trapper mi karıştırdım.
Sanırım soğuğun beni durduramasın diye ayının kürküne ihtiyacım var
Tabiki tatilde geçirmek isterdim ama çalışıyorum :')
Tabiki paraya soğuğun beni durduramaması için bolca paraya ihtiyacım var..🤑😃
İçinde özgür ruh üstünde dechatlon varsa soguk değil hiç bişey durduramaz
Termal iclikler güzel ürün beğendim benden 5 yıldız 😂
Sogugun beni durdurdugu tek sey elimin usumesi gerisi cok etkilemiyor
rüzgar geçirmez mont alıcam dün baktımda fiyatlarına çok uygundu fiyatları.
Kislik urunleri harika bir kac yil sorunsuz giyebiliyorsun.. cok begendigim kaliteli bir marka
Artık o kadar soğuk olduğunu düşünmüyorum eski kışlar yok bence
Kesinlikle
decathlon ürünleri gerçektende çok güzel ve kaliteliymiş.
Kış ayları candır sıcak cikolatani battaniyeni kitabını alıp camın önünde okucan
ceket bot :) bir de yünlü çorap :D
kısa ve öz uzatmaya ne lüzum var ama değil mi :)
ömnümüzdeki kışın kışlıklarımı alıcağım güzel mağaza decathlon
Şapka, içi elyaflı mont ve su gecirmez bot ayakkabı
Hahah ben decathlona bayılıyorum kar pantolonumu oradan aldım
decathlon gerçekten müthiş yaz ayrı kış ayrı ne çok spor malzemesi var
Gerçekten kalbi sıcak, yürekli ve "delikanlı" bir hatuna...
Kış sporlarına özel bir ilgim yok. Ama fitness ürünlerinizin takipçisiyim.
Kar montuyla tabii ki, montun sağlam olması gerek 💫
Her mevsim üşüyen biri olarak kapkalin bi monta ihtiyaçim var😏
Decathlondan kaliteli bir eldiven, güzel bir bere, sağlam bir boyunluk ve son olarak şık bir mont
Dışı şık, son moda, içi sıcacık, ruhumu bile ısıtan, uygun fiyatlı bir monta❤️
Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım
geçen hafta gezmiştik babamla decathlon u gerçektende kış için mükemmel ürünler var
Kupon kovalıyorum hala mont alamadım zam zam zam yeterrrrrrr
Çocukluğumuzun eğlencesini günümüze taşıyan ve karın eğlencesini ikiye katlayan
Kayak güzel bir hobi kültürel bir eğlence spor hemde eğlencelidir güzel bir şey sonuçta
ihtiyacim olan tek şey istek ve biraz arkol tabi İyi giyinmekte lazım
Benim gibi kayakçılar icin en büyük nimettir Decathlon. Hem kaliteli hem de çok ucuz.
Bir çok şeye ihtyaçım olabilir, say say bitmeki bunlar.
Herşeye ihtiyaçım olabilir, eldiven bere mont gibi bir çok şey olabilir.
Ya soğuk berbet bişey kısın ellerim ayaklarım hiç ısınmıyor kış montu hiç fena olmazdı
Soğuğun beni durdurmaması için paraya ihtiyacım varr😄
Kış geldi kar yok geçen sene aldığım kışlıklar halen daha kullanılamadı.
Yüreğim dört mevsim kış yaşıyor.. dışardaki soğukların bir önemi yok..
Bir sağ kroşe bir sol kroşe bitti bu kadar 😂 Üşenmesem uzun yazma rekoru kırardımda hadi neyse
Para, her şey için para paran varsa zaten kendini ısıtacak şeyleri alırsın 😂😂
Soğuğu çok severim güzel bir montla kış akşamında yürümeye bayılırım
Paraya parası olan alım gücü olan yiyeceği ve giyeceği evi arabası güzel olacağı için üşümez.
Decathlondan ayakkabı mont spor malzameleri falan alcam
kayak takımlarııııı eldivennnn atkı herşeye ihtiyacım var
Mont a ihtiyacım var burslu okuyorum bana verin lutfen
Sadece spor için değil hayatımı bu marka ile yaşıyorum resmen.. böyle iyi ürünler olamaz..
Adrenalin + Aşk + bu soğuk havada içimizi ısıtacak bir sevgili (eş )
Spor giyim ürünlerini çok kaliteli bulduğum bir marka
Kar gecesi yılbaşı akşamı bütün aile iç içe daha ney isteyebilirim ki
Şuanda ihtiyacım yok çok şükür rabbim olmayanlara yardım etsin
Decathlon şişme montları, botları ve kayak için gerekli eşyalara ihtiyacım varr. .:)
Soğuktan ziyade sıcak daha can sıkıcı. İyi kaliteli bir içlik işi çözer
İzmirden başarılar diliyorum yarışmaçı arkadaşlara...
Mont atkı ve eldiven bunlar olursa soğuk beni durduramaz
UFO Kumtel;) ısıtıcilara ve beni yanına çağıran misafirperver arkadaşlara...
Mont iyidir bence hem sporda hem günlük hayatta giyilebilecek bişey.
kayak kıyafeti alıcam ama kayak kayarken düşüp bi yerimi kırarım diye çok korkuyorum :(
gel elinden tutucam söz 😂😂
Sıcacık ama ağır olmayan bir şişme mont ve içi yünlü deri eldivenler ve bereler mesela
Bu ara mutluluk haram soğuk kış olsa ne olur olmasa ne olur
Bu gün gittim aldım bir kaç şey gerçekten güzel ver hoş
Ben de çok severim Ben n hatta geçen spor taytı aldım herkese öneririm sporu bırakmayaın
Çok zor ısınan bir kadin olarak ürünlerine bayılıyorum cok sıcak tutuyor
#soguksenidurduramaz