Moda & Stil 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? (Sayfa 7) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3033 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
deryaaltnts41 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Gezmeye Tatil yapmaya ihtiyacım var. Bunları yaptığım an soğuk beni zaten durduramaz 😁 0 0 Yorumla
asli3358 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sıcak bi gülümseme dısarısı buz olsa bile o sıcak gulumseme beni ısitmaya yeterde artar. 0 0 Yorumla
cangecefirst Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz sıcacık tutacak bir mont ve bir kahve yeterli teşekkürleer 0 0 Yorumla
Sadelara Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kayak takımım olsaydı sürat yapardım da kimse durduramazdı… 0 0 Yorumla
Lalç23 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Battaniye çay sıcak soba üstünde kaynayan çaydanlık 0 0 Yorumla
KartallıAhmet Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Benim paraya ihtiyacım var o zaman soğuk ne yapabilir bana :) 0 0 Yorumla
Cimrihanımm Takip Et Xper 2 Yaş: 103 +1 yıl Sıcacık yorganın altında bir kahveye ihtiyacım olabilir 0 1 Yorumla haardMen +1 yıl Bonjua savabian madam Yorumla
Lelele3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 3 g ye yani gar gış gıyamete karşın 3 y lazım yorgan yastık yemek 0 0 Yorumla
Melektekın Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Decathlon ile sogut beni durduramaz cunku montlar olayy 0 0 Yorumla
ordaysamburdayım Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sıcacık bir doğa yürüyüşüne tabikide bence ihtiyacım. Var 0 0 Yorumla
hayatnfjdjdjddn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sıcak bi kahve tv yani bataniye oh mis benim icin pek dışarı çıkmak zaten bu soğuk havalarda 😉 0 0 Yorumla
tugbakgul Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sıcak bir kahve sürükleyici bir kitap battaniye ve cam kenarı 😌 0 0 Yorumla
mehmetizmm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl sıcak tutan tüm montları tabikide #SoğukSeniDurduramaz 0 0 Yorumla
Melike4544 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ellerim cok usuyor bu aralar polar eldiven cok iyi ya 0 0 Yorumla
dnmdry Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle sağlam botlara ihtiyacım var kışlar eskisi kadar olmasa da kayma fobim devam ediyor🤣 0 0 Yorumla
Derebeyii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben şahsen soğuk kış günlerinde kafadar kankalarımla evde kahve içip film izlemeyi tercih ederim😄 0 0 Yorumla
melekmiseytanmii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sağlam ve sıcacık tutan botlarınıza ihtiyacım vaarrr. 0 0 Yorumla
cesmina Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl hiçbir şeye ihtiyacım yok, zaten yeterince sıcağız :) 0 0 Yorumla
amarisestelle Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Elsa olmaya ihtiyaciniz var ve cok sukur bende ondan var 0 0 Yorumla
Kararsızbirkızım2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kış tatiline daha önce hiç gitmedim zaten memleketime kar bile yağmıyor :( 0 0 Yorumla
Rone9 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Termal içlik candır. İçlik giyande hiçlik olmaz hem. 0 0 Yorumla
anonkullanıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bana güzel bir tatil olsunda yeri farketmez hayatın yorgunluklarından kaçabildigim heryer olur 0 0 Yorumla
Gokalpky Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Çok yaşa dekatlon sen olmasan kimse dusunmezdi bizi (alırım güzel bir mont) 0 0 Yorumla
leyla9765 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl İçi yünlü bir monta ve içi yünlü uzun bota ihtiyacım var. Üşümem böylelikle ya da az üşürüm. 0 0 Yorumla
aslihan838 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İçinde kaloriferli evde gibi hissedeceğim beni sıcak tutan bir mont 🥺 0 0 Yorumla
Ggggggggglll Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl #SoğukSeniDurduramazAstronot kıyafeti gibi tasarlanmış sımsıcak elektrikli kıyafet 0 0 Yorumla
AryaAsya Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl O kadar ay kışı beklemişim soğuğu kesemem 😅 bir bere bir mont yeterde artar :) 0 0 Yorumla
NurGözde Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Para tabikide ya da bütün ihtiyacını gidericekleri eşyalar 0 0 Yorumla
Mstfaaa0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Soğuk beni durduramaz da keyfim daha önemli keyfime bağlı yani yapmak isteyeceğim şeyler 🤣 0 0 Yorumla
birkedy Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Üşümeden kışın tadını çıkarmak mı? Bu fikir kulağa efsane geliyor.. 0 0 Yorumla
Mehmetcayofficial Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl #SogukSeniDurduramaz @Decathlon o kadar gerekli ki kışı geçirmek için ailecek almak gerek 0 0 Yorumla
İbrahimmm006 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sıcak bir omuza ihtiyacım var kafamı bir omuza dayamaya mesela 😔🚬 0 0 Yorumla
heygril43 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Decathlon markasını seviyorum ama alamıyorum param yok 0 0 Yorumla
justyou12 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl en ucuza kayak ekipmanlari bulabilrsiniz decathlonn da 0 0 Yorumla
melisayı Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Paraya tabiki de 🤭 para varsa seni hiçbir şey durduramaz. 0 0 Yorumla
slejcat Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz Harley Davidson Riddick Siyah Bot 0 0 Yorumla
bnbuseyildiz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Spor malzemeleri ve kıyafetleri için favori markam. 0 0 Yorumla
TonyukukBilge Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Eldivenler çok süper. Zorlu şartlara dayanıklı duruyor 0 0 Yorumla
xDynamc Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Biz Adanalıyız abi bizi durdurabilecek bir soğuk yok burada 😅 0 0 Yorumla
Sarımsaklı_mayonez Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ahh. Kış ayları bitse de yazın tişörtümü giyip parkta Decathlon patenlerimi sürsem 0 0 Yorumla
_gizemlibirkiz_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Güzel ve sıcak tutan kıyafet başka ne ola bilir o da Şükür Allaha var)) 0 0 Yorumla
Emmigeldi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Termal içlik ve sıcak tutan ayakkabı hiç fena olmazdı 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl iyi bir klima daha guclu isitir daha ne olsun 1 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Yumuşak rahat ve ısı izalasyonu iyi olması 1 0 Yorumla
kavanozdaki_adam09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Kışlık kıyafet bot. 🧐 Sıcak tutacak içecek. 1 0 Yorumla
DARKSNOWBAL Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl sıcacık samimi bir dostluğa ihtiyacım var be usta. 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yazın gelmesine ihtiyacım var 2 2 Yorumla kartalllce +1 yıl bunu arıyordum 😂 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Aha buldun 😂 Yorumla
emremre91 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl yeni yılı evde sevdiklerimle geçirmeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Ezobezo Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Biraz heves biraz cesaret 👌🏼 1 1 Yorumla Birbenvarbendenileri +1 yıl ::-)) Yorumla
arkadaş-olalım-mı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl bana çıkacağını düşünmem okadar kişi arasında 1 0 Yorumla
mein-schönesland Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl iyi firma sporcular için çeşit çok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Gezmeye Tatil yapmaya ihtiyacım var. Bunları yaptığım an soğuk beni zaten durduramaz 😁
Sıcak bi gülümseme dısarısı buz olsa bile o sıcak gulumseme beni ısitmaya yeterde artar.
#SoğukSeniDurduramaz sıcacık tutacak bir mont ve bir kahve yeterli teşekkürleer
Kayak takımım olsaydı sürat yapardım da kimse durduramazdı…
Battaniye çay sıcak soba üstünde kaynayan çaydanlık
Benim paraya ihtiyacım var o zaman soğuk ne yapabilir bana :)
Sıcacık yorganın altında bir kahveye ihtiyacım olabilir
Bonjua savabian madam
3 g ye yani gar gış gıyamete karşın 3 y lazım yorgan yastık yemek
Decathlon ile sogut beni durduramaz cunku montlar olayy
Sıcacık bir doğa yürüyüşüne tabikide bence ihtiyacım. Var
Sıcak bi kahve tv yani bataniye oh mis benim icin pek dışarı çıkmak zaten bu soğuk havalarda 😉
Sıcak bir kahve sürükleyici bir kitap battaniye ve cam kenarı 😌
sıcak tutan tüm montları tabikide #SoğukSeniDurduramaz
Ellerim cok usuyor bu aralar polar eldiven cok iyi ya
Kesinlikle sağlam botlara ihtiyacım var kışlar eskisi kadar olmasa da kayma fobim devam ediyor🤣
Ben şahsen soğuk kış günlerinde kafadar kankalarımla evde kahve içip film izlemeyi tercih ederim😄
Sağlam ve sıcacık tutan botlarınıza ihtiyacım vaarrr.
hiçbir şeye ihtiyacım yok, zaten yeterince sıcağız :)
Elsa olmaya ihtiyaciniz var ve cok sukur bende ondan var
Kış tatiline daha önce hiç gitmedim zaten memleketime kar bile yağmıyor :(
Termal içlik candır. İçlik giyande hiçlik olmaz hem.
Bana güzel bir tatil olsunda yeri farketmez hayatın yorgunluklarından kaçabildigim heryer olur
Çok yaşa dekatlon sen olmasan kimse dusunmezdi bizi (alırım güzel bir mont)
İçi yünlü bir monta ve içi yünlü uzun bota ihtiyacım var. Üşümem böylelikle ya da az üşürüm.
İçinde kaloriferli evde gibi hissedeceğim beni sıcak tutan bir mont 🥺
#SoğukSeniDurduramaz
Astronot kıyafeti gibi tasarlanmış sımsıcak elektrikli kıyafet
O kadar ay kışı beklemişim soğuğu kesemem 😅 bir bere bir mont yeterde artar :)
Para tabikide ya da bütün ihtiyacını gidericekleri eşyalar
Soğuk beni durduramaz da keyfim daha önemli keyfime bağlı yani yapmak isteyeceğim şeyler 🤣
Üşümeden kışın tadını çıkarmak mı? Bu fikir kulağa efsane geliyor..
#SogukSeniDurduramaz @Decathlon o kadar gerekli ki kışı geçirmek için ailecek almak gerek
Sıcak bir omuza ihtiyacım var kafamı bir omuza dayamaya mesela 😔🚬
Decathlon markasını seviyorum ama alamıyorum param yok
en ucuza kayak ekipmanlari bulabilrsiniz decathlonn da
Paraya tabiki de 🤭 para varsa seni hiçbir şey durduramaz.
#SoğukSeniDurduramaz Harley Davidson Riddick Siyah Bot
Spor malzemeleri ve kıyafetleri için favori markam.
Eldivenler çok süper. Zorlu şartlara dayanıklı duruyor
Biz Adanalıyız abi bizi durdurabilecek bir soğuk yok burada 😅
Ahh. Kış ayları bitse de yazın tişörtümü giyip parkta Decathlon patenlerimi sürsem
Güzel ve sıcak tutan kıyafet başka ne ola bilir o da Şükür Allaha var))
Termal içlik ve sıcak tutan ayakkabı hiç fena olmazdı
Güçlü bağışıklılık🤲🤭 olması lazım 🙂
Güzel şeylere ihtiyacınız var.
iyi bir klima daha guclu isitir daha ne olsun
Yumuşak rahat ve ısı izalasyonu iyi olması
sıkı giyinirsen soguk işlemez sana
Kışlık kıyafet bot. 🧐 Sıcak tutacak içecek.
Çok güzel decathlon çok iyi bir yer
sıcacık samimi bir dostluğa ihtiyacım var be usta.
Yazın gelmesine ihtiyacım var
bunu arıyordum 😂
Aha buldun 😂
Sağlam marka iş yapar başarılar
Mont, kazak, her neyse işte be
Ben soğuğa karşı dayanıklıyım
yeni yılı evde sevdiklerimle geçirmeyi düşünüyorum
Biraz heves biraz cesaret 👌🏼
::-))
bana çıkacağını düşünmem okadar kişi arasında
iyi firma sporcular için çeşit çok
Ailemin sıcaklığına ihtiyacım var.