Bu kış ta her kış olduğu gibi soğuk geçecek kış aylarını pek sevmem ama sıcacık tutan çoraplar eldiven ve atkılar kış aylarını keyifli hale getiriyor benim favorim botlar ve atkılar
vallahi geçen gün gezmiştim decathlonu çok güzel kayak elbiseleri var ama ben kayak kaymakdan çok korkuyorum :) bi gün korkumu yenersem kayak ve kayak takımı alıcam.
Hem yaz hemde kış koleksiyonlarım hep decathlon Dan kısım sıcacık yazın serin ve spor etligim için vazgeçilmezleri arasında yer alıyor artık... #decathloniciniisitir
Yün çoraplar yün kazaklar yün eldiven ve kaskollar ile kısa aldırış etmeyen botlarla suya değmeden ayaklarımız ve islanmadan saçlarımız berelerimizle burdayiz Decathlon iyi ki varsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Bu kış ta her kış olduğu gibi soğuk geçecek kış aylarını pek sevmem ama sıcacık tutan çoraplar eldiven ve atkılar kış aylarını keyifli hale getiriyor benim favorim botlar ve atkılar
vallahi geçen gün gezmiştim decathlonu çok güzel kayak elbiseleri var ama ben kayak kaymakdan çok korkuyorum :) bi gün korkumu yenersem kayak ve kayak takımı alıcam.
Hem yaz hemde kış koleksiyonlarım hep decathlon Dan kısım sıcacık yazın serin ve spor etligim için vazgeçilmezleri arasında yer alıyor artık... #decathloniciniisitir
Yün çoraplar yün kazaklar yün eldiven ve kaskollar ile kısa aldırış etmeyen botlarla suya değmeden ayaklarımız ve islanmadan saçlarımız berelerimizle burdayiz Decathlon iyi ki varsin
Bir kaç gün önce uğramıştı decathlona. İçlik polar bere falan aldım :)
Bisiklet sürerken beni soğuktan koruyacak ama fazla ısınmamı da engelleyecek kıyafetlere
Isıdan çok enerjiye ihtiyacım var en çok enerjiye önem veren bir insanım
Önce paraya ihtiyacım var sonra bahsi geçen ürünleri alabilirim
Monta ihtiyacım var tabiki ama paranin gozu ciksin işte.
Spor malzemesi falan alacağım zaman uğradığım yerlerden bir tanesi
soguk ve su gecirmeyen mont birde iyi bir bot lazım
Sadece kış sporları olarak değil birçok spor alanında ürünlerini tercih ediyorum ama beden konusunda biraz dikkatli olunması gerekir
Sürekli trekking yapan biri olarak güzel bir outdoor bota ihtiyacım var doğa sporları için decathlon en iyisi
Sominede yanan coskulu bir ates raki sarap viski gibi heehangi biri ve en onemlisi sana deger veren bir kalp gerisinin cok onemi yok
şu an kalkıp en yakın decathlon’a giderken yiyeceğim soğuk dışında sanırım durduracak bir şey yok ✊😄
Decathlon, uzun zamandır hem spor aletleri hem de giyim ürünleri açısından oldukça sık ziyaret ettiğim bir marka
Sıcacık tutan içlik ve su geçirmeyen kaliteli rahat ve hafif botlara tabi birde mont olsa kışın karda kimse beni durduramaz
#soğukSeniDurduramaz tabiki soğuğun en etkilediği kulaklarım i kar beresi taktığımda soğuk beni durduramaz
Uzun bi aradan sonra mont giyip dışarda üşümeyince kendimi gerçekten çok tuhaf hissettim.
Bir mont bir eldiven bir bere oldumu değme keyfime.
Tabi ki hedef koymak bi insan hedef koyarsa tüm engelleri aşar zaten
Evde yanlız başıma geçirmeyi düşünüyorum bilmiyorum bu aralar benim kendime ihtiyacım var
#SoğukSeniDurduramaz
Güzel marka kışlık ürünleriyle kışa hazırlıyor
Koşturmaca, kurslar, eğitimler, yolculuk, görüşmeler, iş...
Soğuk havalar için sağlam güzel bir bota ihtiyacım var uygun fiyatlı :)
yaz geliyor yavaş yavaş yakında decathlon yolları gözüküyor, yürüyüş ve kamp malzemeleri alacağım bakalım ne kadar tutacak.
adidasların nortfacelerin 1000 tl lerde uçtuğu fiyat ortalamalarında Decathlon ilaç gibi geliyor kesenize. Ben şaşmam siz de şaşırmayın.
Babaanne kazağı ve aile sıcaklığı lazım bir de sobanın üstünde ısınan süt
#SoğukSeniDurduramaz
Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım. Yeni kapanmalar gelmeden önce son tatilimizi kış tatili olarak yapalım bari.
#soğuksenidurduramaz babam'ın 1980'nin ardahan soğuğunda okula gitmeye çalışırken ki hikayeleri, #soğuksenidurduramaz baba!!
Vallahi bi mont fena olmazdı 😅 malum mont fiyatları uçtuğu için maddi durumdan dolayı bir şey alamadım.
amatör bir futbolcu olarak en çok kullandığım ürün yaz kış içlik kesinlikle decathlon tercih ediyorum
İster kayaakkk ister dış aktivitelerde hafif ve sıcak tutan aynı zamanda hava alabilen kumaş olmalı.. : l
Cross yapmak için bi takım motosiklet ekipmanına ihtiyaç duyuyorum ama maalesef decathlonda mevcut değil.
Bana yakında decathlon yolları gözüküyor, yürüyüş ve kamp malzemeleri alacağım bakalım ne kadar tutacak...
Bence Tarmak basketbol ayakkabısı niye dersen soğuk ve yağmurlu havalarda basket oynaması çok keyifli oluyor. Biraz alakasız oldu ama olsun.
geçen gün bone almak için gittiğim spor mağazası. fakat ellerinde bone kalmamış. boneleri çok iyiydi. demekki herkes beğenmiş almış kalmamış.
tenis topu almaya gidip raketleriyle toplarıyla bir güzel eğlendiğimiz spor mağazası. çok kaliteli ürünler var.
Kesinlikle bir eldiven , kışın en çok üşeyen yerlerim ellerim böyle sıcacık tutan eldivenim olsa sırtım yere değmez ;)
Soğugun beni durduramaması için İçlik mont bot bere eldiven olursa, Sibirya soğuklarına bile karşı gelirim :)))
Öncelikle ürünler kaliteli çok kullanışlı beğenerek kullanıyorum. Herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum.
#SoğuSeniDurduramaz Zaten ülkede her şey ateş pahası, market fiyatları el yakıyor, üşürsem bi markete veya avm ye girer ısınırım 😂
Soba gibi içimi ısıtacak bir mont ve bot olabilir gerçekten içimi ısıtacak bir termos da fena olmaz😄
insanın aslında ayakları ısınınca geri kalan yerlerinin çok önemi olmuyor yani bende öyle ayaklarımı sıcak tutacak bir şeyler olsun yeterli
Çek istemiyorum, sadece sizi destekliyorum. Parasını hak eden ürünler sattığınızı düşünüyorum.
Çanta almıştım ve gayet memnun oldum.
Birşeye ihtiyaçım yok şükür herşeyin var, olursa bakarız tabiki
soğuk hiç bir zaman beni durduramaz canımın istediğini yaparım engel olamaz
D vitamini olabilir, soğuğu iliğime kadar hisederim çünkü 😂😂
Tabiki sıcacık bir çay, içinizi ısıtacak insanlarla güzel sohbetler, evcil hayvanlar 💖
Kışın termal içlik gerçekten soğuktan kurtarıcı bir ürün, tavsiye ederim.
Çok Şık Bir Mont Ayrıca Kesin İçi Sıcacıktır Öneriniz İçinde Teşekkürler
Termal içliklerle sogukun en derinlerine tessekkurler cok faydali
soğuk havayı gerçekten çok seviyorum dışarısı gerçekten hem çok tenha hemde bembeyaz oluyor
Soğuktan hiçbir zaman çekinmem konu kar ve kış olduğunda kış mevsiminin yeri ayrıdır
Yanlislikla kadin icin iclik tayt almisim sizce bir sikinti olur mu?
#soguksenidurduramaz sıcak çikolata ve kayak merkezi ❤️
Ben ne giyersem giyeyim üşürüm soğuk beni hep durduruyor maalesef. #SoğukSeniDurduramaz
Soguga sayanamam tabiki bataniyede kesmes beni yùn yorgan olmali
Ben yazın bile üşürüm o yüzden bedenimi değil de kalbimi ısıtan biri olsun yeter
zengın degılım battanıyenın altında vakıt geçirecek kadar çalışmaya devam :((