Decathlon varsa kar bile sizi durduramaz ayakkabıdan montlara montlardan kızaklara kızaklardan eldivenlere bu karda bile günes kadar sıcak olucak #decathlon soguklara son giy ve ısın tatile devam o zaman
selam canlarım, soğuk beni durduramaz belki ama bu gidişle dolar durduracak gibi decathlona gidecek parayı bulamıyorum maalesef yumurta 40 lira tavuk 50 lira lpg olmuş 10 lira 🤣🤣 kızak alsak nerede kayacaz acaba 🤔🤣🤣🤣 #SogukSeniDurduramaz
Ben Finlandiya’da yasayan bir kuzeyli olarak soyluyorum; Islandinav sogugunda en onemli giysi monttur. Oyle bi mont olmasi lazim ki -30’da bile terletsin sizi.
Rüzgar geçirmez eldiven gözlük ve yapmur geçirmez mont aldım hepside kaliteli ama daha ihtiyaç çok da fiyatlar artınca alamıyoz tabi. Yinede spor için gerekli bi şey olunca alıyoz
Fazla söze gerek yok bence kalitesini konuşmaya bile gerek, yok bilen bilir Kamp tan spora balık tan bisiklete yüzmeye basketbola fitnessa daha ne diyin kendini değerli hisseden kendini seven decathlon da diyelim...
Bir çok spor dalı için inanılmaz çeşitte ürünler var hepsi birbirinden kaliteli cebinizdeki paraya göre ürün bulabiliyorsunuz geçende öyle dolaşmaya gittik 1000 türk lirasından oldum albenisi çok olan bir marka tebrik ederim başarılarınız daim olsun
@Decathlon#soğuksenidurduramaz Ürünleri gerçekten kaliteli. Uzun süreli giymeyi tercih edeceğim bir marka benim bir monta ihtiyacım var suyu kaydırma özellikte olan. Doğum günü hediyesi de olur bana 19, ocak için 🖐️💕
Yeni yılda soğuk beni durduramasın diye #Decahtlon termal giyim ürünlerine ve sıcacık tutan montlarına ihtiyacım var. #Soğuksenidurduramaz çünkü Decahtlon sayesinde kış kampları ve kış sporları daha zevkli!
nefis bi spormarket kendisi. bugün keşfettiğim için herhangi bir ürününü edinmişliğim henüz yok ama b'twin marka bisikletleri fiyat/performans olarak iddialı deniyor. hiç bir yerde bulunamayan bilimum aksesuar için de doğru adres bu olsa gerek.
Bu soruyu bekliyordum bizim çocuklara kar eldiveni lazım. Decathlon sitesinde çok vakit kaybetmeden aradığmı buldum. Dokunmatik koşu eldivenini de kendime istiyorum. Yaz kış demeden spora devam #soğuksenidurduramaz
asics gel dedicate tenis ayakkabısını 50 liraya aldığım efsane spor alışveriş mağazası.16 liraya 2li babolat tenis topu seti almışlığımda vardır. bir de kalenji koşu çorabı olmayan sporcu ıslak odunla dövülür.
Decathlon gerçekten çok kaliteli bir marka fakat her kesime hitap eden fiyatlar yok maalesef ama kısaca alacak gücü olanlar için Decathlon kullanıyorsan soğuk seni durduramaz.
eldivenlerim olsun en renklisinden montum olsun en sıcak tutanından ayakkabım olsun sırtımda sağlamından çantam olsun içi dolu lütfen :) tam gaz yola devam kar yürüyüşü...
salam evet kış çok sərt olur çok soyuk yayda hazırladığımız kışa hazırlık kış üzünü, işlədirik kişda heç bir iş görmürük çùnki yazda hepsini hazır meyvə banka mùrrebbe cemm hazırdı
#soguksenidurduramaz Eger soguk seni dondurmasin istiyorsan dogayi koru dogayi korursan dunya iyilesmeye baslar dunya iylesirse mevsimder olmasi gerektigi gibi olur ne cok sicak ne cok soguk
Kaç yaşında olursak olalım karda kaymanın keyfini çıkaracağımız ve kışı rekreasyonel sporlarla geçirerek daha eğlenceli hale getireceğimiz harika bir ürün olan kızaklar
Bir insanı durduramayacak tek şey umutlu olmak. Eğer inanıyorsan ve bunun için çaba harcıyorsan o zaman soğuk da dahil olmak üzere kişiyi hiçbir şey durduramaz.
Decathlondan kışlık outdoor bot aldım çok memnunum. çok uygun fiyata hemde su geçirmez. çok kaliteli ve uygun fiyat ürünleri var. herkese tavsiye ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Matara, içlik dış kısa soğuk havaya dayanıklı kaban mont candır.
pablo escobar gibi ısınmak için yakılacak kadar çok paraya
Bu markanin termalinde takılı kaldım ne soguk dinler ne kar durmak yok devam yola
Çok iyi ürünleriniz var, aldıklarımdan hiç pişman olmadım, aklım alamadıklarım da kaldı.
- termal çorap
- yünlü kazak
- uzun yün hırka
- şal
- boyunluk
- çizme
Yeni yılda soğuk beni durduramasın diye büyük miktarda paraya ihtiyacım var..
Decathlonda hersey var kışı guzel gecirecek sıcak gecirecek 😊
bize çıkmaz zten kitap yazsam buraya bu baht ile borçlu çıkarım
Düşündükçe içimi ısıtan birine :)
Şaka şaka o zaten var, yeni mont almam lazım ama enflasyon bizi de yıktı. :D
#Soğukbenibalgibidurdurur 😀
Montta giysem kabanda giysem işe yaramıyor
Aslında soğuk beni durdurmasın diye kazaklarım ve güzel sıcacık bir evim var :D
İyi günler.
Decathlon buraya reklam verip bana hediye çeki vermesine
ben çok kazanmak siterim dürüstçe diyeyim decathlon çok güzel
Soru ne anlamadımki ben. Benmi salağımda anlamıyorum
Bot en onemlisi bence 😂 ayak belirler vucut isisini
Kafa dengi bir hatuna, geri kalan bütün her şey bende var :)
Bol bol alisveris yaptığım yersin.
Fiyatlar biraz fazla uçmaya baslamasa daha da güzel olacaksın.
hiç bir şeye ihtiyacım yok... daha önce decathlondan aldığım şeyler kafi...
Soğuk zamanları daha güzel montu giyip yağmurlu bi havada çıkarsın dışarı ohh miss
İçlik don diye tabir ettiğimiz termal içliğe ihtiyacım var :)
Sporun ve sporcunun yanında olan kaliteli ve uygun marka.
Bu kurlarla decathlondan alışveriş hayal olur artık 😂
Sağlam bir montun varsa üzerinde, ve seni sıcacık tutuyorsa #SoğukSeniDurduramaz 😀
250 sizde kalsın. iskenderun şubenizi neden kapadınız?
Soğuk veya sıcak fark etmez, beni zaten durduramaz. Kendime ihtiyaç yeterli. 😀
Decathlon un montları ile soğuk bana işlemez👍🧿 bir bakıma bu işin doktoru decathlon😉💐
o kadar hiç bir şeyim yok ki
hemen her şeye ihtiyacım var
Pharmatona ihtiyaç var ben şansa inanmam başarmanın tek sırrı çok çalışmaktır
Decathlonun canlandırdığı bünyeler soğuğa , sıcağa yenilmez
Soğuktan korunmak önemli, kaliteli ürünlerle korunmak daha da önemlidir.
Valla ben soğuk havalarda hareket etmeye özen gösteriyorum baya iyi oluyor çünkü
Decathlon birçok ürünü kaliteli olan ve istediğiniz performansı sağlayan bir marka.
cok guzel sıcacık bir monta ihtiyacım var, Ankara öyle bir soğuk oldu ki montlarım yetemiyor
Soğuk beni durdurması için, termal içlik tabi ki ;)
Decathlon varsa kar bile sizi durduramaz ayakkabıdan montlara montlardan kızaklara kızaklardan eldivenlere bu karda bile günes kadar sıcak olucak #decathlon soguklara son giy ve ısın tatile devam o zaman
selam canlarım, soğuk beni durduramaz belki ama bu gidişle dolar durduracak gibi decathlona gidecek parayı bulamıyorum maalesef yumurta 40 lira tavuk 50 lira lpg olmuş 10 lira 🤣🤣 kızak alsak nerede kayacaz acaba 🤔🤣🤣🤣 #SogukSeniDurduramaz
Hangi soğuk soğuktan korksaydık sabah ayazda yürümezdik
Decathlon'a ihtiyacım var, paraya, karlarda yuvarlanmaya allah aşkına biri tatil falan versin bana
alalım sana bir hediye :)
Gerçekten mi
Ne olacak canın sağolsun
Ben soğuğa dayanıklı değilim hatta sevmiyorum onujn için kalın çoraplar giyiyorum
Ben Finlandiya’da yasayan bir kuzeyli olarak soyluyorum; Islandinav sogugunda en onemli giysi monttur. Oyle bi mont olmasi lazim ki -30’da bile terletsin sizi.
Rüzgar geçirmez eldiven gözlük ve yapmur geçirmez mont aldım hepside kaliteli ama daha ihtiyaç çok da fiyatlar artınca alamıyoz tabi. Yinede spor için gerekli bi şey olunca alıyoz
Fazla söze gerek yok bence kalitesini konuşmaya bile gerek, yok bilen bilir
Kamp tan spora balık tan bisiklete yüzmeye basketbola fitnessa daha ne diyin kendini değerli hisseden kendini seven decathlon da diyelim...
Bir çok spor dalı için inanılmaz çeşitte ürünler var hepsi birbirinden kaliteli cebinizdeki paraya göre ürün bulabiliyorsunuz geçende öyle dolaşmaya gittik 1000 türk lirasından oldum albenisi çok olan bir marka tebrik ederim başarılarınız daim olsun
@Decathlon #soğuksenidurduramaz
Ürünleri gerçekten kaliteli. Uzun süreli giymeyi tercih edeceğim bir marka benim bir monta ihtiyacım var suyu kaydırma özellikte olan. Doğum günü hediyesi de olur bana 19, ocak için 🖐️💕
Yeni yılda soğuk beni durduramasın diye #Decahtlon termal giyim ürünlerine ve sıcacık tutan montlarına ihtiyacım var. #Soğuksenidurduramaz çünkü Decahtlon sayesinde kış kampları ve kış sporları daha zevkli!
nefis bi spormarket kendisi. bugün keşfettiğim için herhangi bir ürününü edinmişliğim henüz yok ama b'twin marka bisikletleri fiyat/performans olarak iddialı deniyor. hiç bir yerde bulunamayan bilimum aksesuar için de doğru adres bu olsa gerek.
Bu soruyu bekliyordum bizim çocuklara kar eldiveni lazım. Decathlon sitesinde çok vakit kaybetmeden aradığmı buldum. Dokunmatik koşu eldivenini de kendime istiyorum. Yaz kış demeden spora devam #soğuksenidurduramaz
asics gel dedicate tenis ayakkabısını 50 liraya aldığım efsane spor alışveriş mağazası.16 liraya 2li babolat tenis topu seti almışlığımda vardır. bir de kalenji koşu çorabı olmayan sporcu ıslak odunla dövülür.
Yenil yıl herkese mutluluk, sağlık, huzur ve ekonomi getirsin inşallah 🙏Emeğinize sağlık.
Decathlon gerçekten çok kaliteli bir marka fakat her kesime hitap eden fiyatlar yok maalesef ama kısaca alacak gücü olanlar için Decathlon kullanıyorsan soğuk seni durduramaz.
eldivenlerim olsun en renklisinden montum olsun en sıcak tutanından ayakkabım olsun sırtımda sağlamından çantam olsun içi dolu lütfen :) tam gaz yola devam kar yürüyüşü...
3G ye karşı 1D yeter. Gar gış gıyamete karşı ihtiyacın olan tek şey decathlon.
decahtlondan daha önce av malzemeleri siparişlerim oldu piyasaya göre uygun fiyatları var
decathlon ürünleri gerçekten harika. geçen hafta kardeşime rüzgar geçirmez mont almıştık.
Eğer sevdiğim yanımda ise zaten kimse beni durduramaz ki
#Hükümdar
salam evet kış çok sərt olur çok soyuk yayda hazırladığımız kışa hazırlık kış üzünü, işlədirik kişda heç bir iş görmürük çùnki yazda hepsini hazır meyvə banka mùrrebbe cemm hazırdı
#soguksenidurduramaz
Eger soguk seni dondurmasin istiyorsan dogayi koru dogayi korursan dunya iyilesmeye baslar dunya iylesirse mevsimder olmasi gerektigi gibi olur ne cok sicak ne cok soguk
Kaç yaşında olursak olalım karda kaymanın keyfini çıkaracağımız ve kışı rekreasyonel sporlarla geçirerek daha eğlenceli hale getireceğimiz harika bir ürün olan kızaklar
Bir insanı durduramayacak tek şey umutlu olmak. Eğer inanıyorsan ve bunun için çaba harcıyorsan o zaman soğuk da dahil olmak üzere kişiyi hiçbir şey durduramaz.
Decathlondan kışlık outdoor bot aldım çok memnunum. çok uygun fiyata hemde su geçirmez. çok kaliteli ve uygun fiyat ürünleri var. herkese tavsiye ederim.