Moda & Stil 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? (Sayfa 3) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3033 250 TL hediye çeki kazanmak için sorumuzu cevapla! Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
Cosso22 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Kışın kar üstünde keyif zamanı ! Sıkı sıkı içlikleri ve kar botlarını giyip kar üstünde sucuk mangal vakti gelmiştir. #SoğukSeniDurduramaz 0 0 Yorumla
KezbanStyLe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Niye dışarı çıkıyoruz ki zaten bence oturun evde ise veya okulaysa mont pantolon altına eşofman yeterli olacaktir 0 0 Yorumla
EsrarengizMatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Kesinlikle Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak Decathlon Kadın Kar Montuna ihtiyacım var ❤️❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
balixs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ne kadar karla kaplanırsam da ne kadar hava soğuk olursa da beni koruyacak ve hareketlerimi kısıtlamayacak bir içlik. 0 0 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Hava soğuk olabilir hayallerim sıcak. Yazın yapacağım kamp için güzel büyük bir kamp çadırı fena olmazdı :D 0 0 Yorumla
cerenaldinc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Durdurabilir. Yapmak istediğim pek bir şey yok. Sıcak evde kahve içip dışarıyı seyredebilirim müzik eşliginde saatlerce 0 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Soğuktan korunmak için geçerli sebepmi bilmem ama çocuk kızağı olsa fena olmaz bu yıl sömestrda güzel Bi eğlenceye ihtiyacımız olduğu doğrudur, 🤭 0 0 Yorumla
ModaOnda Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bende kayak için bir kaç şey almak istiyordum. Çok sevdiğim bir marka. Linklerden birini sepetime ekledim bile :) #SoğukSeniDurduramaz 0 0 Yorumla
MiraAydemir Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Oldum olası soğuk mevsimleri ve kalın giyinmek zorunda kalmayı hiç sevmemişimdir o yüzden kaliteli termal içlikleri tercih ederim. 0 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Soguk severim..soguk beni durduramaz bana enerji verir, bu yuzden buz gibi havadan baska biseye ihtiyacim yok. ❄️ ☃️ ☃️ ❄️ 0 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Büyük dedem: "Yazın kepeneğini, kışın su testini yanından ayırma" dermiş.Alışveriş yapanlara tavsiye olsun benden :) 0 0 Yorumla
Alihankoca Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz durursan donarsın zaten durmak istemiyorsan yola devam diyorsan adres belli Decathlon 😉 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Kış sporları ile ugraşsam kesinlikle tercihimsin decathlon hatta ben cocuklara kışlık montları da decathlon dan alıyorum 0 0 Yorumla
mehmet2395 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aradığım ürün bu https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kayak-i%CC%87cligi-siyah-ski-500/_/R-p-313092 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz Sevgili Decathlon, Ankara ayazında sayenizde donmadan Dolmuşa binebilmek ümidiyle :) 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 250 tl hediye kazanmak için dillere destan döktürmüştür şimdi herkes 1 0 Yorumla
Sendevefasiz Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Ben hiç üşümem kışın evde kısa kola gezerim kar yağsın diye bekliyorum kartopu oynucam kardan adam yapcam soğuğu severim 0 0 Yorumla
Turanlı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Soğuk kış günlerinde karda, tipide bana özgüven veren termal içlik hep yanımda oluyor tabii ki 😊 1 0 Yorumla
gunseinoglumami Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl bere ve boyunluk ayrıca kalın çoraplar hayat kurtarıyor 1 0 Yorumla
Demircihakan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Soğuğa karşı alerjim var çabuk hasta oluyorum yaz günleri daha iyi 1 0 Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Sağlam Bi alışveriş şart bide sağlam Bir bütçe tabi :) 1 0 Yorumla
MrCenGo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl #SoğukSeniDurduramaz Soğuk beni sıcak bir içecek ve sıcak bir yatak varsa evet durduramaz :D 1 0 Yorumla
Artıist Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 88% +1 yıl Merhaba: klasik severim bu neden ile cevabim bir cift sicak bakan göz ! 1 0 Yorumla
TamamHeİnandık Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kalın giyindikten sonra bir şey engel değil sanırım 😬 1 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Soğuk beni zaten durduramıyor ekipmanım olduğu zaman 1 0 Yorumla
isimsizbirkiz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Kalorifere tabii ki de zksjsjsj ama fiyatlar da uçtu gitti 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Beni her türlü sıcak tutacak ekipman, giysi olduktan sonra beni kimse tutamaz. 1 0 Yorumla
lavinyadalavinia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl Kalın bir mont, ayağıma bir çizme, başıma bir şapka.. Bitti. 1 0 Yorumla
Zeusxc Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Benim ihtiyacım olan şeyler çok basit.Bir kazakBir çorapBir pantolonBir botBir eldiven tabiki deriVe birde bere Bunlar sayesinde normal hayatıma yaz gibi devam edebilirim.#SoğukSeniDurduramaz 1 0 Yorumla
BadCat96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Benim ellerim çok üşüyor o yüzden eldiven demek istiyorum. 0 0 Yorumla
HiCazz00 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ihlamur, C vitamini falan filan. Bi de kalın giyeceksin abicim 0 0 Yorumla
xxholocaustxx Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 53% +1 yıl Valla bizi soğuk değil de benzin fiyatları durdurdu, 250tl de kurtaramaz gibime geliyor :D 0 0 Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl önce kalın bir deriye :) sonra pamuklu giysilere sanırım birde sobaya :) 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Fırsat Avcısı Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sanırım sağlığa, tatile çıkacaktım karantinadan ipt oldu 0 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Kışın 1 metre kar varken bot bermoda şort kısa kollu penye ile bakkala gidiyorum ne soğuğu 0 0 Yorumla
Handa73 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 92% +1 yıl her türlü Outdoor sporu icin cok güzel ekipmanlari buldugum tek yer burasi. 0 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Suni olmayan gerçek deri pantolon - ceket - ve yeleğe ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kışlık ürünlere tabi ki baska neye ihtiyacımız olsun :) 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Çorak istiyorum soğuklardan koruması için birde zahmet olmazsa alt içlik varsa alırım 😂 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Outdoor ayakkabılar kesinlikle tavsiyem, hem rahat hem dayanıklı 0 0 Yorumla
lgbttranserkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Mont güzel bı bavul ve içinde sıcak tutacak giysiler 0 0 Yorumla
bennmeselaa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Paraya ihtiyacım var bence herkesin paraya ihtiyacı var 🤪 0 0 Yorumla
Ankara1978 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Decathlon mağazasında ihtiyacım olmasa bile boş boş gezmeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
Biyiklimudur Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 48% +1 yıl #soğuksenidurduramaz belki ama içliğim olmazsa beni heykele çevirir 0 0 Yorumla
Batu4553 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Soğuk olmayan havaya ve 250 tlye ki Decathlon'dan bişi alım teşekkür.. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bana lazım olan Asolo goretex bot. Aktiviteler için işe yarıyor. 0 0 Yorumla
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Koruyucu kremlere, yalıtımı üst düzeyde olan kıyafetler, ayakkabı ve aksesuarlara. 0 0 Yorumla
crazymoonlight Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kazak mont ve atkıya veya elektrikli ısıtıcaya. Hangisi tutarsaa 0 0 Yorumla
BimboCansu Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 88% +1 yıl Kayak yapmak göze hoş geliyor deneyimlemek gerekiyor. 0 0 Yorumla
Gunce06 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Soğukta dışarı çıkmayı sevmiyorum Öneri için teşekkürler 0 0 Yorumla
Morpheuss_ Takip Et Fırsat Avcısı Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kalın uzun bir kar botu... beni en sıcak tutan tek şey ❤ 0 0 Yorumla
Newmoon01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Paraya ihtiyacım var para verin bana para para para 0 0 Yorumla
NamelessLion Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 91% +1 yıl Sıcacık bir yatak, bir film ve ya dizi, birde sıcacık bir kahve mmm 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kask olur, montta olur. Evde duran birisi değilim zaten 😁 0 0 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Yaz kış demeden bizim camlar açıktır. Oksijen önemli 0 0 Yorumla
Geceaglayankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Evden dışarı çıkmamak çıkarkende kalın kalın giyinmek neye ihtiyacım olabilir ki başka 0 0 Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Kusura bakma decathlon bu kış tek hayalim yorgan altında tv keyfi yapmak. 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Kar botu ve kar montuna decatlonda hepsi var hemde en guzelinden 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel ama kar montlarına bayıldım. Kırmızı olsun benim olsun... 0 0 Yorumla
Bleakdionysos Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 49% +1 yıl kapkalın bir ceket veee içi yünlü yumuş yumuş botlar :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
491Cevap
Kışın kar üstünde keyif zamanı ! Sıkı sıkı içlikleri ve kar botlarını giyip kar üstünde sucuk mangal vakti gelmiştir. #SoğukSeniDurduramaz
Niye dışarı çıkıyoruz ki zaten bence oturun evde ise veya okulaysa mont pantolon altına eşofman yeterli olacaktir
Kesinlikle Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak Decathlon Kadın Kar Montuna ihtiyacım var ❤️❤️❤️❤️
Ne kadar karla kaplanırsam da ne kadar hava soğuk olursa da beni koruyacak ve hareketlerimi kısıtlamayacak bir içlik.
Hava soğuk olabilir hayallerim sıcak. Yazın yapacağım kamp için güzel büyük bir kamp çadırı fena olmazdı :D
Durdurabilir. Yapmak istediğim pek bir şey yok. Sıcak evde kahve içip dışarıyı seyredebilirim müzik eşliginde saatlerce
Soğuktan korunmak için geçerli sebepmi bilmem ama çocuk kızağı olsa fena olmaz bu yıl sömestrda güzel Bi eğlenceye ihtiyacımız olduğu doğrudur, 🤭
Bende kayak için bir kaç şey almak istiyordum. Çok sevdiğim bir marka. Linklerden birini sepetime ekledim bile :) #SoğukSeniDurduramaz
Oldum olası soğuk mevsimleri ve kalın giyinmek zorunda kalmayı hiç sevmemişimdir o yüzden kaliteli termal içlikleri tercih ederim.
Soguk severim..
soguk beni durduramaz bana enerji verir,
bu yuzden buz gibi havadan baska biseye ihtiyacim yok. ❄️ ☃️ ☃️ ❄️
Büyük dedem:
"Yazın kepeneğini, kışın su testini yanından ayırma" dermiş.
Alışveriş yapanlara tavsiye olsun benden :)
#SoğukSeniDurduramaz durursan donarsın zaten durmak istemiyorsan yola devam diyorsan adres belli Decathlon 😉
Kış sporları ile ugraşsam kesinlikle tercihimsin decathlon hatta ben cocuklara kışlık montları da decathlon dan alıyorum
Aradığım ürün bu https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kayak-i%CC%87cligi-siyah-ski-500/_/R-p-313092
#SoğukSeniDurduramaz Sevgili Decathlon, Ankara ayazında sayenizde donmadan Dolmuşa binebilmek ümidiyle :)
250 tl hediye kazanmak için dillere destan döktürmüştür şimdi herkes
Ben hiç üşümem kışın evde kısa kola gezerim kar yağsın diye bekliyorum kartopu oynucam kardan adam yapcam soğuğu severim
Soğuk kış günlerinde karda, tipide bana özgüven veren termal içlik hep yanımda oluyor tabii ki 😊
bere ve boyunluk ayrıca kalın çoraplar hayat kurtarıyor
Soğuğa karşı alerjim var çabuk hasta oluyorum yaz günleri daha iyi
Sağlam Bi alışveriş şart bide sağlam Bir bütçe tabi :)
#SoğukSeniDurduramaz
Soğuk beni sıcak bir içecek ve sıcak bir yatak varsa evet durduramaz :D
Merhaba: klasik severim bu neden ile cevabim bir cift sicak bakan göz !
Kalın giyindikten sonra bir şey engel değil sanırım 😬
Soğuk beni zaten durduramıyor ekipmanım olduğu zaman
Kalorifere tabii ki de zksjsjsj ama fiyatlar da uçtu gitti
Beni her türlü sıcak tutacak ekipman, giysi olduktan sonra beni kimse tutamaz.
Kalın bir mont, ayağıma bir çizme, başıma bir şapka.. Bitti.
Benim ihtiyacım olan şeyler çok basit.
Bir kazak
Bir çorap
Bir pantolon
Bir bot
Bir eldiven tabiki deri
Ve birde bere
Bunlar sayesinde normal hayatıma yaz gibi devam edebilirim.
#SoğukSeniDurduramaz
Benim ellerim çok üşüyor o yüzden eldiven demek istiyorum.
Ihlamur, C vitamini falan filan. Bi de kalın giyeceksin abicim
Valla bizi soğuk değil de benzin fiyatları durdurdu, 250tl de kurtaramaz gibime geliyor :D
önce kalın bir deriye :) sonra pamuklu giysilere sanırım birde sobaya :)
Sanırım sağlığa, tatile çıkacaktım karantinadan ipt oldu
Kışın 1 metre kar varken bot bermoda şort kısa kollu penye ile bakkala gidiyorum ne soğuğu
her türlü Outdoor sporu icin cok güzel ekipmanlari buldugum tek yer burasi.
Suni olmayan gerçek deri pantolon - ceket - ve yeleğe ihtiyacım var.
Kışlık ürünlere tabi ki baska neye ihtiyacımız olsun :)
Çorak istiyorum soğuklardan koruması için birde zahmet olmazsa alt içlik varsa alırım 😂
Outdoor ayakkabılar kesinlikle tavsiyem, hem rahat hem dayanıklı
Mont güzel bı bavul ve içinde sıcak tutacak giysiler
Paraya ihtiyacım var bence herkesin paraya ihtiyacı var 🤪
Decathlon mağazasında ihtiyacım olmasa bile boş boş gezmeyi seviyorum.
#soğuksenidurduramaz belki ama içliğim olmazsa beni heykele çevirir
Soğuk olmayan havaya ve 250 tlye ki Decathlon'dan bişi alım teşekkür..
Bana lazım olan Asolo goretex bot.
Aktiviteler için işe yarıyor.
Koruyucu kremlere, yalıtımı üst düzeyde olan kıyafetler, ayakkabı ve aksesuarlara.
Kazak mont ve atkıya veya elektrikli ısıtıcaya. Hangisi tutarsaa
Kayak yapmak göze hoş geliyor deneyimlemek gerekiyor.
Soğukta dışarı çıkmayı sevmiyorum
Öneri için teşekkürler
Kalın uzun bir kar botu... beni en sıcak tutan tek şey ❤
Paraya ihtiyacım var para verin bana para para para
Sıcacık bir yatak, bir film ve ya dizi, birde sıcacık bir kahve mmm
Kask olur, montta olur. Evde duran birisi değilim zaten 😁
Yaz kış demeden bizim camlar açıktır. Oksijen önemli
Evden dışarı çıkmamak çıkarkende kalın kalın giyinmek neye ihtiyacım olabilir ki başka
Kusura bakma decathlon bu kış tek hayalim yorgan altında tv keyfi yapmak.
Kar botu ve kar montuna decatlonda hepsi var hemde en guzelinden
Hepsi birbirinden güzel ama kar montlarına bayıldım. Kırmızı olsun benim olsun...
kapkalın bir ceket veee içi yünlü yumuş yumuş botlar :))