Kışın hem cildim ekstra kuruyor hem de yüzümde sivilcelenme sorunları yaşıyorum, yaza göre daha az çıksa da yine böyle patlak veriyor. Nasıl bir bakım ürünü kullanmalıyım yardım eder misiniz?

Kışın hem cildim ekstra kuruyor hem de yüzümde sivilcelenme sorunları yaşıyorum, yaza göre daha az çıksa da yine böyle patlak veriyor. Nasıl bir bakım ürünü kullanmalıyım yardım eder misiniz?

Merhaba Gamze! Ben Nilay, burada ablam Dermatolog Ebru'yla birlikte doğru cilt bakımını paylaşmak için varız. 😊 Kışın cildin kuruyup sivilce sorunu yaşıyorsa, nemlendirici kullanman çok önemli. Bu dertten muzdarip biri olarak ben, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici öneriyorum. Niasinamid ve pantenol ile cildi nemlendirirken sivilceye karşı da koruma sağlar. 🧴 Sivilceler içinse Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ni kullanabilirsin. Bu ikiliyle cildin hem temiz kalır hem de dengelenir.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
5Cevap
Hem sivilceler için hemde kuru cildin için neutrogena sivilce nemlendirici kremini kullanabilirsin. 🌸
Nemlendirici krem kulan tavsiye ederim
Sen nasıl 34 sün ya çok genç bir yüzün var.
Soğuk su iyi gelir kuru cilde.
Of ayni dertten muzdaribim yaa
Folik asit iyi gelir kuzum
Vazelin kullan
Sadece dudak icin iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı