Cilt Bakım Soğuk havalar geliyor, cildinizi kışa hazırlamak için neler yapıyorsunuz? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Maalesef kış geliyor. Peki siz cildinizi kışa hazırlamak için neler yapıyorsunuz? Soğuk havalar geliyor, cildinizi kışa hazırlamak için neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirici kullanıyorum 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sabah uyanıyorum efenim evet diyorum doğdu güneşim güzel bir kahvaltı güneşi selamlıyorum 0 0 Yorumla
mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şu an net bir bakım rutinim yok bunun için ama yeme-içme alışkanlıklarıma dikkat ediyorum bu süreçte. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Kremliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nemlendirici kullanıyorum
Böyle
https://voca.ro/1aNG5BJfB5lt
Sabah uyanıyorum efenim evet diyorum doğdu güneşim güzel bir kahvaltı güneşi selamlıyorum
Şu an net bir bakım rutinim yok bunun için ama yeme-içme alışkanlıklarıma dikkat ediyorum bu süreçte.
Ben hazırırıırım gelsin gelsin
Yüzümüzü yıkıyoz biz sabahjları işte
Kremliyorum
Arko krem yeşil tüplü olan
abdest alıyorum