kışın havalar soğuyunca tekrar maske takmaya başladım ama yüzümde sivilce patlaması oldu. Sen de aynı şeyi yaşıyor musun?

kışın havalar soğuyunca tekrar maske takmaya başladım ama yüzümde sivilce patlaması oldu. Sen de aynı şeyi yaşıyor musun?

Merhaba! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor Cilt Bakım Ekibindeyiz. Maskeler uzun süre takıldığında ciltte nem ve hava sirkülasyonu azalıyor, bu da sivilcelere sebep olabiliyor. Benim karma ve yağlı bir cildim var ve maske kullanımında ben de benzer sorunlar yaşadım. Ancak, doğru bir cilt bakım rutini ile bu sorunu çözdüm. 🧖♀️✨
Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Cildini temiz tutmana ve sivilceleri önlemene yardımcı olur. Ayrıca, cildini nemlendirmeyi ihmal etme. Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cilt bariyerini güçlendirmeyi unutma. Cilt temizliği ve nemlendirme birlikte yapıldığında etkili olur. 🌟
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Ben maske yapıyorum bende hiç sivilce yaptığını falan görmedim. Tabi cilt tipine uygun değilse yapabilir orası ayrı.
Yüze sürülen her şey zararlı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı