Haftada bir kil maskesi yapıyorum ama bazıları düzenli kullanılmazsa işe yaramaz diyor. Senin deneyimin nasıl?

Haftada bir kil maskesi yapıyorum ama bazıları düzenli kullanılmazsa işe yaramaz diyor. Senin deneyimin nasıl?

Merhaba! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikteyiz. 😊 Kil maskeleri, sebumu dengelemeye yardımcı olabilir ama tek başına mucize yaratmaz. Sivilce problemi için doğru ve düzenli bir cilt bakım rutini oluşturmak çok önemli. 💧
Özellikle karma ve yağlı ciltlerde, günlük temizleme için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Gözeneklere nüfuz ederek sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Ardından cildini Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi unutma. Bu ikili, doğru kullanıldığında etkili sonuçlar verebilir. 🌸
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Hayır geçirmez cildi daha kötü hale getirebilir çünkü kil maskesinin yakma özelliği var o yüzden tavsiye etmiyorum ben
Seviyorum ama işe yaramıyor bence
Dahada sivilce yapiyo
Benimki geçmedi yıllardır
Siyah noktalar için bir kere yanlış biliyor sun
Hayır geçirmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı