Sivilce problemim için kil maskesi kullanmamı önerenler oldu sizce kil maskesi sivilceyi geçirir mi yoksa sivilcelerim için başka bir öneriniz olur mu? Kil maskesini genelde hangi bakım amacıyla kullanmalıyız?

Sivilce problemim için kil maskesi kullanmamı önerenler oldu sizce kil maskesi sivilceyi geçirir mi yoksa sivilcelerim için başka bir öneriniz olur mu? Kil maskesini genelde hangi bakım amacıyla kullanmalıyız?

Merhaba, ben Nilay! KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile cilt bakımı üzerine doğru bilgileri paylaşıyoruz. 😊 Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi!
Kil maskesi, fazla yağı ve toksinleri ciltten uzaklaştırmak için harika olabilir. Ancak sivilcelerin kök nedenini hedeflemek için ek ürünlere de ihtiyacın olabilir. Karma veya yağlı cildin varsa, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli kullanabilirsin. Cildi kurutmadan derinlemesine temizler ve sivilce oluşumunu azaltır.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Hayır tamamen sivilceler etki ediyor diyemeyiz. Bazılarının cildini bile yakabiliyor kil maskesi. Doktor önerisi olmadan kullanılmasını ben doğru bulmuyorum özellikle sivilceli ciltte.
Eczaneye sorun roll on şeklinde t ile biten bir ilaç var hatırlayamadım ama süper etki etti purussuzum şimdi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı