Sivilcem olduğunda maske yapmaya çekiniyorum. Cildime ağır gelebiliyor ve maskelerin sivilceyi yüzün diğer bölgelerine yaydığı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?

Sivilcem olduğunda maske yapmaya çekiniyorum. Cildime ağır gelebiliyor ve maskelerin sivilceyi yüzün diğer bölgelerine yaydığı söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?
Saf zeytinyağı kullanıyordum ergenliğimde, annemin kürüydü. Lisede arkadaşlarım sivilceli gezerken bende 1 tane çıkmamıştı annem sağolsun. Dikkat edilecek konu sürdükten sonra cilt emince 2. kat sürülmemeli, üst üste sürülen katlarda zeytinyağı sertleşme yapar…
Öyle sivilceli bir cildim olmadı benim ama bu pandemi döneminde özellikle corona geçirdiğinde ilk defa sivilcelerim çıktı o dönemde peeling ve nem maskesi yapmadım ben, ama kil maskesi ve soyulan maske yapıyordum.
Görüş
6Görüş
Cilt tipine uygunsa yapılabilir bence ama yine de içeriğine güvenmediğimiz hiçbir ürünü kullanmamamız gerekiyor cilt problemlerimiz varsa.
Yapılır tabii ki sivilcelerin gitmesi için
Özellikle sivilceli cilde maske yapıyorum. Cilt sivilce veya siyah nokta gibi problemler sunmuyorsa sana iyidir. Ben iyiyim diyen birseye yükleme yapamazsın. Ama sorunları olduğunu belli eden cildi de maskesiz bırakamazsın. Anla onu ^^
Sivilceli yüzünüze kil maskesi, detoks maskesi ya da sivilce giderici maskeler uygulayabilirsiniz.
Şu anda cildin iyi görünüyor gıdalardan da sivilce sorunu yaşanabilir fazla takmamak lazım geçer
Cildi yağlandırmak sivilceyi destekler dikkat!!!
Kimyasal değil ise kullanılır…
beslenme alışkanlıklarını değiştirmen lazım
Bence kullanılabilir önemli olan maskenin kalitesi
Burada profilinizde (r) var ne anlama geliyor? 😅
Rehber fenomeni
Anladım görevlerim tam olarak nelerdir
Yapılabilir
Evrtt
evet nie yapılmasin
En İyi Görüş