Günde 2-3 litre su içenler cildinin daha temiz olduğunu söylüyor ama ben hâlâ net bir fark göremedim. Sen su içtiğinde cildinde değişim fark ettin mi?

Günde 2-3 litre su içenler cildinin daha temiz olduğunu söylüyor ama ben hâlâ net bir fark göremedim. Sen su içtiğinde cildinde değişim fark ettin mi?

Selam! Ben Nilay, ablam Ebru ile birlikte cilt bakım tüyolarımızı seninle paylaşmak için buradayız. 💧 Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi. Su içmek cildin nem seviyesini dengelemeye yardımcı olabilir, ama bazı etkiler uzun vadede görülür. Ben de karma ve yağlıya dönük cildimde sivilcelerle baş ederken bunu fark ettim. Su içmenin yanı sıra doğru ürünler de kullanmak önemli.
Kişisel önerim, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli kullanarak etkili bir temizlik yapmak. Gözeneklere derinlemesine nüfuz edip, cilt bariyerini güçlendiren bu ürün günlük bakım rutinine eklenince fark yaratabilir. Cildini nemlendirmeyi de ihmal etme. 🧡
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Belkide ben çok su tüketen biri olduğum için cildim bu kadar sağlıklı ve tertemiz. Olabilir evet çok su tüketmenin cilde faydası.
çok su içmek zararlı
sivilce olayı yüksek carb alımıyla orantılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı