Çenemde özellikle öyle sivilceler çıkıyor ki midem kalkıyor. Tam geçiyor derken yenisi ekleniyor. Çenedeki sivilce neden çıkar. Artık bıktım. Ne yapmam lazım?
Yüzümdeki sivilceler yüzünden dışarı çıkamaz oldum. Ne yapmalıyım?
Lahmacunselamı, cleocin t kullan inanılmaz birşey eczaneden 18 liraya alabilirsin bir haftada iltihapli olan sivilcelerimi geçirmişti inanılmaz birşey maske yüzünden sivilce çıkmıştı suratımda yatarken sürüyorsun mükemmel bir şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Lahmacunselamı, cleocin t kullan inanılmaz birşey eczaneden 18 liraya alabilirsin bir haftada iltihapli olan sivilcelerimi geçirmişti inanılmaz birşey maske yüzünden sivilce çıkmıştı suratımda yatarken sürüyorsun mükemmel bir şey
cleocin t cildimi yaktı. Kıpkırmızı
Lahmacunselamı, nasıl yaaa aşırı iyi ama
Doktora görünmelisin. Roaccutane tedavisine başlatabilir, antibiyotik verebilir ya da losyon, merhem verebilir. Öncelikle sivilcenin kaynağını belirlemek gerekiyor
Roaccutane tedavisi çok sıkıntılı kısırlık vs birçok riski var
Zaten son çare veriyorlar. Kısırlığa etkisi yok merak etmeyin. Ama kullanırken vücudu yoruyor
Valla çıkacak olan çıkıyor gülüm ne yaparsan yap çıkıyor kendini öyle sev bi ton ilac kozmetik ürün vs kullana kullana cildimiz inceldi yaa bosveer
Aloe Vera ve muz kabuğu iksinide 2 hafta kullan geçer belki 3 hafta ama en uzun 1 ay
sivilce bu herkeste cikiyor cok normal bir sey lutfen boyle yapmayin
Benim de alnımda sivilceler çıkıyor bir süre dışarı çıkmama kararı aldım. Insanlar acıyarak bakıyor çok üzülüyorum 😢🙈
Kimyasallardan krem cart curt uzak tut cildini bir süre
Ellersen daha çok yayılır 🙁
Yastığa bile koyamıyorum yanaklarımı :(
Doktora görün bende de aynı dert var doktora gittim şu an tedavi görüyorum biraz iyileşti
Nasıl bir tedavi görüyorsun?
Ilaç tedavisi eğer bir cildiyeciye görünürsen yüzün daha iyi olur ergenlik dönemindeysen böyle şeyler normal ve maske yapiyorsan yüzüne yapma
En sağlıklısı bir doktora gitmen olur kesinlikle
Bakım yapmalisin
Yapıyorum ama geçmiyor
Doktora git
Dalin sür
Dermatoloji 👍🏻
En iyisi doktora görünmen
Doktora görünün
Doktora gittin mi
Evet de hiçbir işe yaramadı daha da berbat oldu
Cildiye
Yüzüne bakım yapmalısın