Hem sivilce çıkıyor hem kırmızı kırmızı lekeler bırakıyor. 3 yıl önce roaccutane hap kullandım 6 ay düzeldi. Şimdi yine başladı geçmiyor. Hormonal bozukluklarım var değerlerim yüksek ondan büyük ihtimal ne yapmalıyım sizce

Hem sivilce çıkıyor hem kırmızı kırmızı lekeler bırakıyor. 3 yıl önce roaccutane hap kullandım 6 ay düzeldi. Şimdi yine başladı geçmiyor. Hormonal bozukluklarım var değerlerim yüksek ondan büyük ihtimal ne yapmalıyım sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cildiyeye görünebilirsiniz, belki stresten olabilir, birde sivilce kremi alabilirsiniz
ben elma sirkesi ve karbonatı karıştırıyorum ama çok azıcık karbonat ekliyorum. sonra çok çok çok küçük bir parça peçete alıp , sirkeli karbonata batırıyorum. tam sivilcenin ğzerine koyuyorum. kuruyana kdr bekletiyorum 2 gün böyle yapınca sivilce geçiyo
Belirli rutin olustur celenes ya da bioderma sebium jel yuzunü duzenli yıka yine celenesin kil maskesi haftada 2 gün yap asit iceren yeşil manuka iceren bir tonik var yuzune sık.
Benim de 1 2 tane cikiyor kac yasina geldik yeter da
Pardon claderm kil *
Tekrar bir cildiyeye görün balım tedavini başlatır yeniden o kadar kötü durumda da değilsin kısa sürede toparlarsın 🌸
kafaya takma sen taktıkça daha çok çıkacak stres yapma oluruna bırak geçer bir kaç güne
Dr royal diye bir marka var instagramdan bakabilirsin canım
O dediğini bende kullandım 5 sene önce ama sonra yine çıktı geçmiyor
benim de ayni sorunum var gecmiyor hormonlar sorun da doktor caresini biliyor mu bilmiyor mu emin degilim
Duduklar botoks mu
Yüzümde estetik ya da cerrahi bi operasyon yok hepsi kendimin
Var gibi sanki değişik
geçer stresten çıkmışlar
yedıklerıne dıkKAT ET
Stres yapma bol su iç
Kurutucu merhem kullan
Aknetrent kullan biraz hiç birşeyin kalmaz
Olsun böyle de güzelsin... sanırım. 🤔
Doktora gitmelisin cilt doktoruna
Oynama
Cleocin t kullan