Her yerden aşk balonları uçuşadursun, afili yalnızları unutur muyuz sandın KScan? :) Asla! Sevgililer gününde ister yalnız ol ister çift fark etmez, kendine bir not yazmanı istiyoruz. #KendiniSev etiketini kullanarak, sevgililer günü mesajını iletir misin?
Unutma! Sevilmeye en çok layık olan sensin. ;)
Her şeyden önce kendini sev! Kendine sevgililer günü mesajın nedir?
Senden daha önemli Allah var. Kendinden çok sevmen gereken yaradan var. Ve onun Resulü. Bizim Peygamberimiz. Ama yasayan hiç kimse senden değerli değil. Seni sen sevmezsen kimse sevmez. Sen sana saygı duymazsan insanlar senin düşüncelerini hiçe sayar. Haklarını bir bir ihmal etmeye başlar.. ettirme. Başın her zaman dik olsun. Hata yapsan bile. Hata yaptın doğruyu öğrendin. Önemli olan toparlanmak. Bir daha yapmayacağını bilmek. Yapmayacağını insanlara öğretme. Sen biliyorsun.. insanlar zamanla öğrenecek sen yapmadıkça. Söylenenlere kulak asma. Yaşın kaç olursa olsun sen sen oldukça güzelsin. Güzelsin işte gözün çekik olsada bir kaç kilo değil 10 kilo fazlanda olsa güzelsin. Bunları unutma Ceren. Seni senden çok kimse sevememeli bu dünyada. Güçlü kal. Ayakta kal. Unutma cahildin çocuktun yalnızdın. Belki hala yalnızsın ama cahil ve çocuk değilsin büyüdün. Mutlu kal her zaman..
0/2000 Herkese açıkÖzelGizli Üye Gönder Kızlar Ne Diyor371 Sırala Gizli Üye (25-29) 10dak Canım kendim kendini hep üzdün yıprattın yolunda gidecek diye bekledin durdun sustun peki sonuç? Yine kendimle başbayım 26 yaşındasın evet bu sevgililer gününde de belki yalnız olucaksın ama üzülme artık alıştın. Yalnızlık zor insan başını dayayacak bir omuz arıyor sarıldığında güvende olduğunu hissetmek istiyor bundan başka bir şey istemiyor malesef şimdiye kadar böyle bir gerçeğim olmadı sanırım olmayacakta.. en temiz saf duygularımı başka bir insanın kötü ameli etmek istemiyorum bu yüzden sevgili mevgili gününede inanma her gün kendini biraz daha mutlu hisset seni seviyorum kendim
PARA KAZANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE Hem okul okuyup hem para kazanmak istermisiniz? Üstelik işe hiç gitmeden para kazanacaksınız. Oriflame dünyaca ünlü kozmetik ürün satan bir firma ve yeni üyeler aramaktadır. Satacağınız her ürün için payınızı alacaksınız ve kendiniz için aldığınız ürünlerde size daha ucuz daha ekonomik gelicek kim hem bakımlı olup hem para kazanmak istemez ki? Aylık 5000-10000 para kazanabilirsiniz kendinize güveniyor musunuz? Oriflame ürünlerini satmak için ekstra çaba sarfetmenize gerek yok çünkü Oriflame kendini satan bir ürün.. Hadi geniş Oriflame ailesine sizde katılın birlikte kazanalım ayrıntılı bilgi için bana mesaj atmanız yeterli olacaktır 😊😊😊
Sevgililer günün kutlu olsun sevgilimm😍❤ - - - - #KendiniSev Çünkü: Zaman zaman hatalar yaparız. Kendimizi seven biriysek; hatalardan kendimizi kurtarmaya çalışırız, kendimize öz eleştiri yapar ve bir çözüm buruluruz. Ancak kendimizi sevmeyen biriysek; çok daha hızlı bir şekilde depresyona girer, hatta kendimizi haksız yere suçlamalarla üzebiliriz. Kendini sevmeyen, değerli görmeyen kişilerin depresyona yatkınlığı psikolojik araştırmalarla ortaya konmuştur. Kendinize kıyamamanız son derece önemli. Kendinize ne kadar hoyrat davranırsanız hayatın sunacağı zorluklardan mutlu çıkmanız da zorlaşacaktır.
Ne güzel ve farklı konsept olmuş. Drama bağlamak üzereyken kendimi sevmem gerektiğini hatırlamak iyi geldi. Yalnızlık sultanlıktır. Bunu aklından çıkarma ve hayatın her anının tadını çıkar.
Canım kendim kendini hep üzdün yıprattın yolunda gidecek diye bekledin durdun sustun peki sonuç? Yine kendimle başbayım 26 yaşındasın evet bu sevgililer gününde de belki yalnız olucaksın ama üzülme artık alıştın hayatında kimsenin olmayaşına yemişim 14 şubatı normalde kimse yoktu ki yanında o gün olsun.. belki bir gün gerçekten kendini maddi manevi toparlarsın ne bilim araba alırsın mutlu olursun köpek alırsın seni karşılıksız sevebilcek tek canlı varlık bu inan ki zaten iyi de gelecektir eminim. Yalnızlık zor insan başını dayayacak bir omuz arıyor sarıldığında güvende olduğunu hissetmek istiyor bundan başka bir şey istemiyor malesef şimdiye kadar böyle bir gerçeğim olmadı sanırım olmayacakta.. en temiz saf duygularımı başka bir insanın kötü ameli etmek istemiyorum bu yüzden sevgili mevgili gününede inanma her gün kendini biraz daha mutlu hisset seni seviyorum kendim😊
Kendine güven, başkaları sana guvenmese de olur... Kendini bil, başkaları seni bilmese de olur... Hayaller kur, gerçekleşeceğine inan, başkaları gerçekleşeceğine inanmasa da olur... Sen kendini SEV, başkaları seni sevmese de olur...😉
Aferim koçum sana doğru bildiklerinden asla vazgeçme bu hayatı sen yaşıyorsun. Başkaları için ne kadar doğrularından vazgeçersen o kadar çok üzüleceksin. Ne yaparsan yap İlk yanlışında senden kötüsü olmayacak.
Evet kendini çok sev ve saygı duy Kendini nekadar çok seversen okadar sevilir ve saygı duyulursun.. kimseyi canından daha çok, kimliğini benliğini kaybedecek kadar sevme bağlanma.. birşeye bir kimseye nekadar az bağlanırsan kaybedecek şeylere daha az üzülürsün.. Aşk sevgi, dünya bunun üzerine kurulu ama dozunda 😉
Kendime yazıyorum, baskasi üstüne alınmasın. Dostum uzun yıllardır beraberiz, sen mi bensin? benmi senmiyim? bilmiyorum. Iyi ve kötü günler gördük, yikilmadik. Bazen sevdik, sevilmedik;bazende sevildik, sevmedik. Şu an hayallerimizi gerçekleştirdik, neden mutlu degiliz? Huzur, yalnızlık degil miydi? bu oyunbozanlik niye? niye bir kadına bağlanmak? niye kendini esir etmek? bilmiyorum?
Sevgililer günün kutlu olsun canım kendim. Hiçkimsenin seni yıpratmasına, incitmesine ve kalbini kırmasına izin vermediğin için ve bu sevgililer gününü sevgilisiz geçireceğin için sonsuz teşekkürler sana. Sevgilin var mı derdin var arkadaş. İnsanın kendisiyle sevgili olmasından başka muhteşem bir şey var mı ki?
#KendiniSev Bir arayışta değilim ne de bir beklentim var. Kişisel bakım dışında gereksiz zahmetlere de girmiyorum. Beni seven böyle sever zihniyetini koruyaraktan insanlardan hala dışa bağlı kalmayış belirtisi görmek istiyorum. Bir başkası olursam, bir başkası gelene kadar bayrak yarıştırırım. Oysa ki bayrağı alanda verende ben olmalıyım. Talipleri mi bekliyorum. Bence bir çay için derim. :D
Aşkı bir güne sığdırmak ve o günü yaşamak için 14 Şubat'a gerek yok. Her gün, saat, dakika, saniye özel olmalı insanın hayatında. Onsuz geçen günlerin telafisi yok. Kendime gelecek olursam; ben BENimle daha mutluyum. Aşk acım olmadı, cebimde kendi mutluluklarım; yüreğimde herkese bir tutam sevgi.
Kendime not : Hayat denilen sahne de yönetmen sensin istediğine rol istemediğine yol verirsin.. En çok aynada gördüğümü ve yukarı bakınca göremediğimi seviyorum 🎈❤
"Kadınlar roman gibidir ufaklık, öyle sonunu okuyarak anlayamazsın. Zaten kadınlarla erkeklerin bir arada olması ancak romanlarda olur." Mükemmel aşk platonik olandır, ilişkiler ise hep hayal kırıklığına yol açar. En çok kendini sev, çünkü kimse senin sevdiğin kadar seni sevmez. #KendiniSev
Sen yalnızken de çok güzelsin. Haydi git ve kendine bir hediye seç :)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senden kurtulmak istiyorum. Bu bedenden çıkmak istemiyorum. Senin yüzünden yalnızım senin yüzünden kimsem yok. Senide unutmadım beyin olacak organ parçası. Neden normal olamıyorsun? Neden görmek istemediğim şeyleri bana gösteriyorsun? Neden beni deli ediyorsun? Ve insanlar neden dış görünüş bu kadar önemli? Neden insanları dış görünüşlerine bakıp eleştiriyorsunuz? Neden böylesiniz neden?
Saçını sakalını düzelt biraz spor yap düzenli Güzel giyin kendini sev arada birşeyler oku ve çok da başkalarının sözlerine bağlanma sen kendini beğenirsen tmmdir.
Ben araştırmacıyım yeterince okuyup yazdığımı düşünüyorum. Saçım sakalım karışık değil Başkaları gayet güzel laf sokuyor Kendimi beğenmiyorum hatta nefret ediyorum
Hadi ya tühh. Dürtülerine hakim ol biraz objective düşünmeye çalış ilk başta (aslında pek iç güdülerine danışma ilk başta 😂) Sonra hoşlandığın birisini (illa kız olmasına gerek yok) sevdiğini düşün ve sev activity olarak aklında sevmeyi hissetmesen de Uzun süre bunu yapıp karşındaki de seni severken karşı koymazsan biraz iyi gelip sevgiyi daha çok hissedeceğini zannediyorum. Pardon iletişim becerilerim baya kötü anlaşılır yazamamış olabilirim.
Bütün insanlar ilk başta kendisini düşünmesi normaldir arkadaşlıkta da bazen senin çıkarına yanlış davranışları yapan kişilerle karşılaşabilirsin hemen hayatından çıkarmamak gerek bunlar olunca En iyisi kendine uygun birkaç kişi bulabilmek ve orta yol bulabilmek ilişkilerde Yanlışa yanlışla cevap vermek de sana pek birsey kazandıracağını sanmam içinde kötülüğün yerleşmesini arttırır, affet ve acı olayları büyütme Ben genellikle şöyle yapıyorum mesela; bir olay olunca olabilecek nedenleri düşünüyorum ve iyi ve kötü niyetin ikisinin de olasılığı yüksekse iyiyi kabul ediyorum ama olaya cevabım bencilce oluyor genelde Olayları iyi taraftan görmem mutlu olmamı sağlıyor ama bencilliğim beni de yanl8zlaşt8r8yor (bi de bunu bilerek yap8yorum 😂) Evet ben de çok araştırmadım bu konular8 ama hayal gücüm iyidir çıkarım yapmaya çalıştım işte iyi geceler arkadaş 🖐🏃
bu yaşıma kadar (27) hiçbir sevgililer gününe sevgilimle birlikte giremedim. sonrada benden bu değişik güne saygı duymamı bekliyorlar. buz gibi kendi aranızda kutladığınız bir gün işte. trip atıp reddeden kızların, ahlaksız, pis kokan erkeklerle birlikte olduğu gün olmuştur 14 Şubat benim için. kendimi çok seviyorum tabiki başka canlılarıda öyle.
herşeyin başı sağlık... Sevgili her şekil oluyor ama sağlık olmayınca göz sevgiliyi bile görmüyor... Kısaca kendinin kıymetini bilmeyen hiçbirşeyden bir zevk alamaz yaşamaktan bile... sevgilisi olmayanın 1 derdi sevgilisi olanın bin derdi olur... O yüzden sevgililer gününe kendimizi severek gireceğim... Anam beni iyiki doğurmuş iyiki varım diyorum sevgililer günü mesajım... 😎
en guzel sevgili annedir arkadashim ister kiz ol ister erkek. seni asla terk etmez sana bir sey olursa ilk o uzulur sen sevinsen ilk o sevinir. yashamiyo belki o zaman mezarina gidin fatiha okuyun... ben ondan iyisi bulamadim
Bizi düşündüğün sagol ks tam senlik hos davranıs... Kendimi malesef sevmediğim icin cok sıkıntılar yaşıyorum. Bence en güzel mesaj sevgililer gününde tekiz ama müzik dinleyerek dagıtırız kafayı...
Hep seven ama sevilmeyen taraf sen oldun, bu sefer de sen beni sev ben de seni seveyim. Gel eve pizza sipariş edip tatlı komasına girene kadar aburcubur yiyelim ve günün sonunda yaşadığımız yıkık anları hatırlayıp ağlayarak ölmeye çalışalım
Yaptığın hatalardan ders çıkardığını biliyorum. İnsanlardan nefret etmeye başladığını da... Bu 14 Şubat senin için milat olsun ve tüm nefretlerini geride bırak. İnsanlara ve kendine bir şans daha ver. #KendiniSev
İster çirkin ister güzel ol, ister fakir ister zengin, mutlu ya da mutsuz ol, çevrende bir çok kişi olsun ya da yalnız ol, tercihlerin ne olursa olsun, ister şiir ol ister fıkra... Sen sadece sen ol ve kendini sev.. Aynanın karşısına her geçtiğinde en az bir yerini beğen KENDİNİ SEV.
Sevgi pitircigi tatlis kiz hayatindan gidenler icin artuk uzulmeyi birak. Sen sen oldugun icin degerlisin bunu sakin unutma giden gitmistir gittigi gun seni kaybetmistir.. Kendine cici bakmayi unutma sakin😙😙❤
Umudunu kaybetme. Gün gelecek yasaklanacak 14 şubatlar. Sevgililer her gun hatırlayacak birbirini. Sen başını öne eğme çocuk, güneş doğarmıs gibi aydınlanacak senin de bir gün hayatın. Sabretmeyi öğrenmek büyük bir erdemdir.
ben bu hayatta herşeyi atlattım en dibi de gördüm en kötü günümüde atlattım ewet ben çok özelim bunun için harcamıycam kendmi... daha göreceğim çok hüzünlü günler var...
öncelikle canım kendim. Her zorluklara karşı dimdik dur ve gülümse hiç bir gerizekalının senin canını sıkmasına izin verme zaten o biraz zor. Ve kendine her ay hediyeler al. Babanın kredi kartıyla ama kendi paranı harcama seni seviyorum canım kendim :)
Eminim Çok güzel bir gülüşe sahipsin. Böyle güzel bir gülüşe sahipken, İnsanların seni Üzmelerine izin verme artık. Olmuyorsa bırak, dünden kalan şeyleri dünde bırak;Yarnlarına taşıma. Şimdi bir dua et Ve derin bir nefas al. yarına Çıkacağımızın Bir garantisi yok. Bu yüzden kendinin kıymetini bil ve Yüreğine çok iyi bak güzel Yürekliyim.
Herkes herkesi sevebilir ama insan kendisini sevmedikçe kimseyi sevemez.. Her şey #KendiniSevmekle başlıyor zira:)) #KendiniSev hayatı sev insanları sev..
Kendimi gerçekten seviyorum bugüne kadar kimseye kendimden fazla deger vermedim bir sevgilim olcaksa bile yine kendi gönlümü eğlemek icin olur. :D #KendiniSev
Senin adın benim dilimden dökülen en güzel şiir, ah sevgilim sana bir saray sunmak isterdim. Ancak sana en içten duygularımla kalbimi sunarim. Seni seviyorum.
Geçtiğimiz 14 Şubatta eski sevgilim bana insan boyutunda bir ayı alıp fotoğrafını çekmişti. Aynı akşamı kavga sebebiyle ayıcığı yakıp videosunu atmıştı. bir kere dokunsaydım bari :(
Sevgililer günü varda neden yalnızlar günü yok hem biz daha kalabalığız. Kendime not.'' Her 14 Şubat gibi yine yalnızsın hala alışmadınmı bu sendroma ''
Çok şükür tek takılmak en sevdiğim hobilerimden biri. Kafamda kendimle konuşmak en sevdiğim şeylerden biri. İnsanın en iyi arkadaşının kendi olması çok güzel. İyi ki varsın canım kendim!
Zoraki sevgililer gününde hediye almak bana saçma geliyor... boşver o günü bu günü sevdiğini hergun sev... hediyeyi o sana her gün seni mutlu edebiomesinicin alır zaten... başkalarına hava atmak için bir beklenti içine girme.. bu arada ben kendimi seviyorum hergun alayım birşeyler ozaman :-)
25 senelik hayatında 1 defa sevgilinle sevgiler günü kutladın neyine yetmiyor joy #kendinisev Özgüvenin hayata bakış açın eğlenceli yapın açık sözlülüğün ve daha nicesi ben kendimi seviyorum heart
Yalnızlık sana ağır gelmesin sen kendini çekemezken kimse seni çekemez önce kendini sev yalnızlığını sev ki yanında kimse olmasada mutlu bir şekilde yaşamaya devam edebilesin. İdeallerine koşabilesin.
"Kendinde buldu bulan bulamadı dışarda kalan. " demişler. Aşk ilişkileri geçici mutluluk ve sorunları da beraberinde getirir. Oldukça sıradan fakat abartılan bir duygudur, ama tür devamlılığına hizmet ettiği için elbette abartılması normaldir. Hayattaki amacımı bulduğumu düşünüyorum, kendimden memnunum ve kendimi seviyorum. Herkese de kendisini sevmesini tavsiye ediyorum. Kendinizi sevmeyi öğrenmeden kimseyi sevmeye çalışmayın aksi takdirde o sevmek değil bağımlılık olur.
Erkekligden de yalnizligimdan da utaniyorum erkek olarak daha bir socak el bir sicak bedene dokunmadim oyle ozlemler cektim ki kle hayati. son bulsa Allah kizlar bu dunyaerkeksililten kuruyun
Nerede yaşarsan yaşa, ne olursa olsun, kimi seversen sev, hayal et, çalış ve inan; elbette güzellikler bir gün seni bulacaktır yeter ki önce #KendiniSev
Canım kendim, seni çok seviyorum.. Hayata karşı çok güçlüsün, umarım güzel bı hayatın olur. Hayal ettiğin hayata bir an önce ulaşırsın umarım. Seni çok seviyorum ❤
Kendime Not: "Başkasının seni sevmesini bekleme. Sen kendini sev. Sen kendini sevdikten sonra başkasının sevgisine ihtiyacın olmayacak" bu dusuncenden hic vazgeçme :)
#KendiniSev ben kendim için hergünü sevgililer günü olarak görüyorum bunun için 14 Şubat die birşey yok benim için içimden ne zaman gelirse o gün sevgililer günü 😉
En İyi Cevaplar