AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
Sevgilim olsa da kutlasam. 5 yildir bekarim... en son fena bir ayrilik yasadım. Ama herkesin Sevgililer Gunünü Kutlarim! Sevgililerinizle iyi ve mutlu yıllar! :)
Sevgililer günü saçma bir gün. Niye sevgimizi bitek yılda bir gün böyle hediyelerle felan gösteriyoruz ve herkes aynı gün vıcık vıcık şeyler yapıyor. Normal zamanlarda da yapsınlar ne yapacaklarsa.
#Kendini sev çünkü başkası seni sen kadar çok düşünemez 😊😊
Sevgililer gününe özel kiralık sevgilimi yapsak napsak :D
yalnızlık çok güzel bir duygudur. insan kendisini daha iyi tanır. hem kendisine saygısı olan insanın, karşısındakine de saygısı olur.
#kendinisev
Günün sonunda kendinle başbaşasın. Nereye gidersen git kendinden kaçamazsın ve de kaçmamalısın. Kendi kendini yiyip bitirmeyi bırak. Sen güçlüsün. Daha çok gençsin..
Her şey geçecek.
#kendinisev
Şekerli bir sakızdın ağzımda
Çiğnerken yorulmuştum aslında
Önce şekerin gitti sonra cıvıdın
Daha fazla uzatmaya gerek yok dedim TÜKÜRDÜM
Kim bilir kimin ayağına yapıştın.
Çok ii ya tam benim felsefem 😀😀😀
Uslanma hiç hep deli kal
Büyüme sakın çocuk kal
Es deli deli böyle kal
Son harmanında sevdanın
Tüken toz toz savrula kal
Suçüstü bulmalı ölüm
Ölürken de sevdalı kal
bu yani adam zaten özetlemis 😂
Seni seviyorum' de seni seviyorum demeye geç kalmadan. Hiçbir şey için geç değil deme son nefes belki şu an :)
şairanelik akıyordu gece gece :D
Kimse benden değerli değil allah bizi başkalarıyla doğurmadı tek ve annemizden doğduk.
Mutlu olmalıyım. En çok ben hakediyorum mutluluğu.
Güzel sevdim.
sevgili canım kendim. Herşeyin en iyisini hak ediyosun. Bu 14 şubatta da en iyisi karşına çıkmadığı için sevgilin yok. Rahat ol...
İhanetlerle dolu bir gün geçirmektense yalnızlığımla bir sevgilisizler günümü kutlayacağım için kendimle gurur duymaktayım. SEVGİLİSİZLER GÜNÜM KUTLU OLSUN. Kendimi seviyorum❤
Ister yalnız ol ister olma bu senden bir şeyler götürmemeli kendinden kendine olan saygından mutluluğundan ödün verme bir gün değil her gün sevilmeye layıksın 😍❤😘
Her sabah seni görerek uyanmak bana zaten sevgililer günü gibi sen zaten bu günle kısıtlanamayacak kadar özgürsun ama şu da varki fena yalnızsın be gülüm
Huzurlu yaşamamız için genç yaşında toprağa düşen ya da sevgilisinden/eşinden uzakta görev yapan bütün askerler, birdaha sevgililer gününü kutlayamayan Şehitler lütfen bize hakkınızı Helal edin
sen nası bı meleksınnn
@AnonimAdam0 bitanesin😚
Sen dünyadaki en mükemmel insansın yalnızlık bir eksiklik değildir eğer yalnızsan seni hak edecek birini bulamamış olmandandır canım kendim ☺️❤️
Senin gibi birini yalnız bırakanda kabahat 👍👍😎
Delisin :)
Acaba neden? 😎
İyi bir insansın, hayatın güzelliklerini yakalamayı biliyorsun. Eminim senin gibi birini arayan kadınlar vardır. Bazı şeyler yeri ve zamanı geldiğinde güzeldir. #KendiniSev
Canım kendim ya seni hep seviyorum ve sevmeye devam edeceğim canım ben..
@pocomotoist sen kendini seviyormusun ;)
#KendiniSev
Benim kendimle aramda aşk-nefret ilişkisi var daha çok :)
@pocomotoist olmasa aykırı olur zaten o yüzden davetlisin #KendiniSev meye ;)
Ünlü bir şair varmış eskiden. Gölde kayığa binmiş ve içmeye başlamış. Göldeki yansımasına sarılmak istemiş, ölmüş.
Kendime not: Fazla abartma.
Sevgililer Günü Katliamı izleyip Bixiyle sokağa çıkacak halim yok elbette.
Kendime not: Hepsini öldür.
Teşekkürler ks. 😂 sevgililer günü artık benim için işkence değildir çünkü sims gibi oyunlarda etkinlikler yapılır. Bekarım mutluyum. Sürekli olarak şüphe duymak yok kafanda 50 tane soru işareti yok. Kadrolu bekarım ve gururluyum. 😎 #kendinisev
SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJIM... Yaşar Özelden... Yıllar sonra birgün beni anarsan... Kulakların değil kalbin çınlasın...
En uzun ilişkim kendimle oldu kah sevdik kah gülüştük canım kendim😍😊#kendinisev
Önce #kendinisev sonra seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal olsa unut..
değecek biri için özel bir şeyler hazırla ki;ne cebin boşa yansın ne kalbin
Kendini sevmesen başkasının da seni sevmesini bekleme bu yüzden önce sen #KendiniSev !
Önce sen kendini sev. Sen güzel bul sen kendinle -haklı olarak- övün yargılayanlara fazla takılma.. #KendiniSev
Hiç hoşlanmam sevgililer gününden vs. Sevgilim olsa bile kutlamazdım. Kitlelere para harcatmak ıçın uydurulmuş saçma bir gün
Kalabalık içinde yalnız olmak gibi birşey bu. Evli olup yalnız olmak. Genede kendimi seviyorum. Zaten bir kendimi seviyorum.
YİNE SAPIM VE SAPLIĞIMLA DA GURUR DUYUYORUM :D SAPLAR OLARAK BENCE BİR CEMİYET FALAN KURMALIYIZ BU SENEDE YİNE İYİ YALNIZIZ
Hep etrafındakilere değil, biraz da kendine zaman ayır. Şımart kendini. Sen kıymetlisin. Arada bir canın ne istiyorsa onu yap...
Ben #afilliYalnızcan bendeakrebim 😁 benim sevgilim KS. O var artık yalnız değilim... Kendimi, herkesi sevmeyi öğreten KS’yi seviyorum ❤️
Bni sevgililer sevgilisi prygamber efendimiz Hz Muhabbet Mustafa’nın ashabıyla haşr eylesin Allahım inşaAllah tek dileğim bu
Geleceğini sonuçlandıramazsın sadece kaygılarına yön verip olumsuzluğa sürüklersin...
Îśîmśîž
#KendiniSev
Üzülme bir gün bu cevheri biri keşfedecek ve çok mutlu olacaksın... 3 kuruş etmeyen insanlara inanmaktadır da vazgeç sonra ağlıyorsun.
Benim kendime mesajım;
"Sevgililer günü saçmalığı furyasına katılmadığın için seni tebrik ediyorum🌸"
Kendimi çok seviyorum ve çok beğeniyorum iyiki varım iyiki anneyim iyiki çocuk ruhluyum iyiki iyiki...
#kendiniSev ki içinde büyüyen sevgi yaradılan tüm canlılara şifa olsun❤️Yaratılışın sebepsiz olamaz haşa, ne için yaratıldıysan onun için yaşa ❤️😊
#kendiniSev çünkü dünya da hiçbir şey için kendini üzmene değmez... Elbet mutlu olursun herkes hakediyor sevgiyi🌸
Kendime demek istediğim şu:
Sen seni hak etmeyen kişileri sevdin onlar için hem maddi hem manevi olarak kendini yıprattın ama daha sonra olanları gördün aferin o yüzden yine aynısı yap tamam mı
@kiaken79 seni seviyorum tüm şapşal ve hırçın hallerin ile... yüzünden tebessümün eksik olmaması dileğiyle mutlu kalmaya devam et...
Amin 😊😊
@Eziremsem :))
Evet tis tis 😊😊
Oğlum sen çok süper harika kusursuz ve zeki bir adamsın, kimse seni üzecek kadar değerli değil, takma kafaya kimseyi
Yalnız olmam yanlış yerde dolanmamdan dolayı çok kırıldım çok üzüldüm belki ama güzel planlarla yine mutlu olabilirim
#KendiniSev
1.79,5 boy
Esmer
93,4 - 63 - 99,6
70, kilo
Zeki naz yapmayan tripsiz birini ne zaman bulacan yavrum diyorum :P
Hayatı daha yaşanılabilir kılmak istiyorsan önce #kendinisev.. Kendini sevdiğin sürece hayatla barışık olabilirsin, unutma.
#KendiniSev
Selam Canım Nasılsın?
Sen Kendini Sev İnsanlarda Seni Sevsin :) Eksiklerler Her Zaman Olur Merak Etme :)
#kendinisev ki hayatta başarılı olabilesin her zaman dimdik durabilirsin ve daima MUTLU olamak için kendini sev kendine değer ver :)
şu hayatta sen varsan herşeyin bir değeri vardır ama eğer sen yoksan ne dönen dünyanın ne de içindeki diğer herşeyin bir değeri kalmaz
Etrafında sevgilileri görüp de üzme tatlı canını. Al aşık olduğun çikolatanı, kahveni eline, güneşin ve yaşamanın tadını çıkar. Sen her şeyden değerlisin. <3
En başta kendimizi sevmek lazım. Kendini sevmeyen insan diğer insanları da sevemez zaten.
Birini sevmek iki çift ayakkabı almakla aynı değerde artık benim için aynı mutlulugu veriyor belki de doğru olan kişiyi daha bulamamışımdır. A ma şu an para var huzur var diye düşünüyorum.
Sevecek bir nedenim yok artık asalağın teki gibi hissediyorum kendimi...😔😔😔
Sanirim kedimle kendime sevgililer gunu icin hediye alamliyim😂😂😂
Tüm yollar bitse de, herkes gitse de her yol sana çıkıyor #KendiniSev
Hayata, hayatındaki kişilere mutluluk vermek istiyorsan öncelikle #kendinisev
Seven kişi herdaim sever, eğer bir günlük seviyorsa zaten hiç sevmemiştir, sevgi günlere bağlanmaz 😊...
Abd'ye gider gitmez kendine güzel bir sevgili yap. Hatta evlen onunla.
Seni seviyorum sakın kimse icin kendini üzme yıpratma kendi mutluluğun icin yaşa ve insanlari iyi tanimadan onlara ne güven ne de sev..