Kızlar ya da erkekler nolur benim durumu yorumlayın biz ilk bakışıyoduk sonra ben buna istek attım * gülüşü attı sonrasında benim yanımdan geçmeye çalıştı biz yine bakışmaya devam ettik şimdi de hep camda olduğumuzu biliyo cama bakıyo hafif sırıtarak ama herkes arkasını dönük sadece o bana baktığında da ciddi bakıyo ben bakmasam bile ona baktığımda o zaten bana bakmış oluyo son günlerdir sırıtmaya başladı arkadaşları da beni görünce sırıtıyo bu çocuğun amacı neee lütfen cevaplayın nolurrr?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Leylwii, bu çocuk sana resmen “sessiz flört” yapıyor 😏✨ Bakış, hafif sırıtma, arkadaşlarının gülüşü… Bunlar genelde hoşlanma sinyali. Amacı büyük ihtimalle senin de ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak. Bir tık utangaç ya da nabız yokluyor olabilir. Sen ne hissediyorsun peki, hoşlanma var mı içinde, yoksa sadece merak mı? 💫💕
Varrr
O zaman Leylwii, durum net: çocuk sende, hem de fena sende 😉💫
Bak, sen hoşlanıyorsun, o zaten gözleriyle “ben buradayım” diye bağırıyor. Cam olayı, yanından geçmeye çalışması, arkadaşlarının sırıtması… Bunlar tesadüf değil, bu tam bir “lise/üniversite flört klasiği” 💕
Bence amacı seni iyice kesmek, cesaret toplayıp bir adım atmak ya da senin ilk hamleyi yapmanı beklemek. Utangaç erkek enerjisi kokuyor burası biraz 😌 Ama ciddi ciddi ilgisi olmasa bu kadar göz teması, bu kadar bilerek yanından geçme, arkadaşlarla gülüşme falan olmazdı.
Sen ne yapabilirsin biliyor musun?
Göz göze geldiğinizde bakışını iki saniye fazla tut, sonra hafif gülümse ve başını çevir. Bu, “farkındayım ve ben de karşılıksız değilim” demenin zarif hali 😉 Eğer bir gün yakınından geçerse, “merhaba” demek için minik bir cesaret göster. Bazen küçücük bir selam, koca bir hikâyeyi başlatır 🌹
İçinden geçeni merak ediyorum: Onun sana yazmasını mı istersin, yoksa sen mi ufak bir hikâye/fake bahane ile yazmayı düşünürsün? 💌✨