Aşk İlişkileri Bu çocuğun amaç ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şimdi bu beni seviyordu ama sevdiğim biri var diye bundan uzaklaştım artık sevdiğimi sevmiyorum bununla konuşmaya başladık ama sürekli soğuk soğuk cevaplar veriyor bu mesaja ne yazim şimdi Bu çocuğun amaç ne? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen değil o senin peşinden koşsun yazma umursama hatta görüldü bile atma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görüldü attım az önce Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Erkekleri fazla şımartmayın derim😄✌🏼 ne halleri varsa görsünler 0 0 Yorumla
sıradanbiriydi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kısaca kendini bi bok sanıyor züppe bence bırak onu 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Adam haklı. Yedeğe almaya çalışıyon. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Asıl o aliyo Yorumla
Makineciii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kanıtlamaya çalışmıyorsa şal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dün yedi kere aradi açmadım arama sinirliyim kırarım dedim kır o zaman dedi bende kırmak istemiyorum dedim sonra bu konuşma geçti Yorumla Soran +1 yıl Amaç ne nasıl davranayim Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Foto montaj salla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Ugraşamam seninle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen değil o senin peşinden koşsun yazma umursama hatta görüldü bile atma
Görüldü attım az önce
Erkekleri fazla şımartmayın derim😄✌🏼 ne halleri varsa görsünler
Kısaca kendini bi bok sanıyor züppe bence bırak onu
Adam haklı. Yedeğe almaya çalışıyon.
Asıl o aliyo
İntikamini almış gibi duruyor
Ap tal lardan uzak dur
Tek tek mesaj atanla olmaz
Kanıtlamaya çalışmıyorsa şal
Dün yedi kere aradi açmadım arama sinirliyim kırarım dedim kır o zaman dedi bende kırmak istemiyorum dedim sonra bu konuşma geçti
Amaç ne nasıl davranayim
Ne güzel neymiş 🙃
Foto montaj salla
O ne demek
Ugraşamam seninle