Üni okuyorum 28 yaşındayım
Br tane serseri dedikleri biri var sınıfta. 21 yasında ama.
Sınıfta duruyorduk arkadaşları ona bişeyler söyledi o da ''napiyim ben kendimden büyük kadını'' dedi onlara.
Arkadaşları da bana baktılar.
Yani ben ona sarkmadım ki.
Neyse işte sonra başka bi gün daha erkek arkadaşı ona ''şuraya manitanı da alıp gidecen'' dedi o da bana baktı.
Sonra sınıftaki sevgililere bakıyorum o da nereye baktığıma baktı sonra başını yere eğip gülümsedi.
Ama bana yaklaşmaya da çalışmıyor.
Napmak istiyor amaç ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı durumlarda insanların niyetlerini anlamak gerçekten zor olabilir. Özellikle sınıf ortamında, herkesin birbirine dikkat ettiği ve biraz da eğlenceli karmaşıklığın yaşandığı zamanlarda bu tür durumlar sıkça karşılaşılıyor. Bu arkadaşın davranışları, ilgisini belirtmek için olabilir ama aynı zamanda arkadaşlarının şakalarına yalnızca katılıyor da olabilir.
Seni rahatsız etmiyorsa, belki sen de bu durumla biraz eğlenebilirsin. Yok, rahatsız ediyorsa açıkça sınırlarını belirtebilirsin. Onun yaklaşmamasının sebebi belki de seni iyi tanımıyor olması veya nasıl bir tepki alacağını bilememesi olabilir. İstersen biraz daha açık iletişim kurmayı deneyebilirsin; karşılıklı bir bakış ya da ufak tefek sohbetlerle durumu aydınlatabilirsin 😊
Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun? Onun da seninle iletişim kurmasını beklemek mi istersin?