Acillllll bakın lütfen bu çocuğun amacı ne ciddenn?

İki hesabı var birini dondurmustu sonra açtı açtığı gibi benim iki hesabımı takipten çıktı sebebini sorunca arkadaşımda su an hesap o çıkarmıştir o hesapta bir işi var dedi bende tamam sen çıkarmadıysan sorun yok dedim ve ona abi falan dedim (abi tarzı şeyler soyliyince ona değişik tepkiler veriyor bu sefer de 5 dk görüldü attı sonra begendi mesajımı) bı 5 dk sonra falan bı baktım beni çıkardığı hesaba tarih eklemiş hesabına baktım bir kız da aynı tarihi eklemiş dedimki hani senin sevglin yoktu o da sana o hesapta arkadaşım var işi var çocuğun dedim sevgilim yok hem olsa senden mi gizlicem sen kimsin dedi bende tarih eklemişsin ama dedim o da engellememi istemiyorsan sus dedi bende engelle dedim o da sevgilim yok ama sen öyle bilebilirsin dedi ve engeleldi ve tarihleri sildi iki hesaptan da sonra engelimi açıp yazma dedi bende Allah belani versin canım dedim o da yazma kızım yüzsüz müsün azıcık gururun varsa yazma falan dedi ben laf söyledim o da bana aptal dedi yazma dedi bende sen bana yazma dedim o da şikayet ederim seni dedi bende yazma bana diyip engeleldim (kız hesabının adını 10 kez değişimiş bir yılda)(bu zamana kadar bana hiç yalan söylemedi sevgilisinin olduğunu düşünmüyorum ama neden bana bu kadar kötü davrandı ki bı de senden mi saklicam dedi ama hesabını açtığı gibi beni çıkardı demekki bu oyundan haberim olsun istemiyor ama neden)(okulda beni görünce karşılaşmamak için gidip benim geçmemi bekliyor koridorun bir köşesinde ben geçtikten sonra geçiyor amacı ne bu çocuğun)
Acillllll bakın lütfen bu çocuğun amacı ne ciddenn?