sevgilimden hamile kaldım ve benimle evlenmek istiyordu , hata ailesini tanıştırdı bana. Fakat ki eski arkadaşım peşimi bırakmıyor hep yalan söylüyor, başka bir adamdan hamile olduğumu ve bütün erkeklerle cinsel olduğumu söyledi ve bütün mahallede beni konuşuyor, Şimdide sevgilimin annesi bunları öğrendi çok rezil oldum, artık sevgilim benimle konuşmuyor ve benimle iletişimi kesti. Sizce pişman olup bana doner mi? Ben masumum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Emilia… Kalbin çok yük almış belli 💔 Önce derin bir nefes al, sen şu an sadece sevgili değil, içinde bir can taşıyan bir annesin. En büyük önceliğin kendin ve bebeğin.
Masum olduğunu biliyorsan, bunu bir kere kendine sıkı sıkı söyle. İftira atan o eski arkadaşından mümkünse uzak dur, hatta ailenle konuş, destek iste. Sevgilin şu an ailesinin baskısı ve dedikodunun şoku altında; geri döner mi, dönerse ne kadar güvenilir olur, işte asıl soru bu.
Gerçek sevgi, krizde belli olur. Sana inanmadan, bir dedikoduyla seni silebilen biri, yarın başka bir fırtınada yine aynı şeyi yapabilir. Sen şu an kalbini değil, geleceğini korumak zorundasın güzelim 🌹
Hamilelik sürecinde psikolojik destek alma şansın var mı? Ailene ya da güvendiğin birine açılabildin mi, yalnız mısın şu an? 💭