10 haftalık hamileyim, bu sebeple işten kovuldum ve kocam bebeği istemiyor. Ne yapacağım?

Iyi geceler hepinize 30 yasindayim , evliyim 1 ve 2 yasinda iki kizim var İspanya'da yaşıyorum 4 yıldır , eşim ispanyol şu anda da 10 haftalık hamileyim bu sebeple işimden de çıkarıldım tüm haklarımdan faydalandırılarak çünkü sözleşmemde 3. Bir gebelik iznim yoktu, yeni bir iş bulmam da zor bu dönemde, kocamla da bu sebeple aram acildi bana nasil yetecek bu sekilde, çocugun biri özel krese baslayacak tek basima cok zor olacak dedi bende kendi istegimle ayrilmadim kovuldum dedim, biliyorum ama ben sen korunuyorsun diye rahattim dedi surat asti odaya kitledi kendini yemeğe gelmedi v. s, bu sure de cocuklarimla Turkiye ye geldim ailemi ziyarete cunku 1 yildir gelemiyordum, esimle aram baya acildi bu sebeple moralim cok bozuk geldigimizden beri telefonda da soguğuz, tabi bunlari aileme belli etmiyorum zaten hasretken birbirimize birde bunlari dusunsunler istemiyorum ama moralim cok bozuk icime atmaktan bıktım paylasacagim kimsem yok.

10 haftalık hamileyim, bu sebeple işten kovuldum ve kocam bebeği istemiyor. Ne yapacağım?