Evlenirken bunlar en basta pesin pesin konusmaliydiniz ve cocuklar kalpten icten sevgiyle beslenir esinin yardimci olmasi kesinlikle sart ama cocuklarla da sizin aranizda ozel bir bag kurmanizi oneririm onlarla zaman gecirin sizi kiskaniyor olabilirler yeni duzen zor geliyor olabilir hepsini anliyorum ama siz simdiden diger cocuklara cephe acmissiniz kendi cocugunuzu ve esinin cocuklarini ayrim yapmamalisin su an biraz da hamileligin stresi var ustunuzde birakin ev daginik kalsin kirli kalsin orayi ev olmaktan cok yuva olarak gorun siz biraz onyarginizi kirin onlari sevmeye calisin 1 hafta icinde inanilmaz degisim olacak mesela cocuklarla oyun oynayin babasi siz çocuklar beraber aktiviteler yapin bosanmak kolay bosantiktan sonrayi da dusunun sizin icin de kolay olmayacak sakin kalin ki cocugunuz da etkilenmesin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben neler yaptım bu çocuklara üç sen evin sonunda yeter bunaldım artık boşanıp kendi bebeğimi kendim büyütmeye karar verdim
- +1 yıl
Hamilelikteki hormonlarin etkisi var
Ama emin ol bak bosandiginda kolay olmayacak hayatin bir bebegi tek buyutmek disardan kolay gorunebilir ama inan oyle degil ve bosanmis cocuklu bi kadın olarak hayata devam etmek de zor
Birde bunu imtihan gor oyle dusun
Hem ne diyor rabbim zulcelali vel ikram yani once imtihan aci dert sonra ikram emek ver sevmeyi dene yuvani koru
Soran+1 yılBen müslüman değilim ben de insanım durumum iyi dağ iyi şartlarda büyütürüm bebeğimi
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlattığına göre seni hamileyken yere yatırıp tekme tokat dövmeleri çocuk da olsa aşırı ve babaları ortaya ciddi bir caydırıcılık ve otorite koyarak seni koruyabilirdi bence... 1 yıl geçmiş galiba ne oldu boşandın mı veya işler yolunda mı sonucu merak ettim?
00 Yorumla
+1 yılBunları göze alıp evlenmeliydin. ve nolursa olsun sen onlara vuramazsin ne hakla. Senin ne olacagin belli mi yarın ölüp gitsen senden sonra başka bı kadın çocuklarına vursa ne hissederdin. O adamın yerine olsam tokat attığın için seni kapıya koyardım. Heryeri dagitiyorlarmis çocuk bunlar yarın kendi çocuğun da dağıtacak farklı mi olacak sanıyorsun ama gözüne batıyor dimi yetimler. Yazık yazık
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılBoşanmanız en hayırlısı.
Bu şekilde ne bir evlilik yürür, ne de ev geçinir.
Hamile olmanıza rağmen çocukların size vurması da hem bebek, hem de sizin sağlığınız için tehlikeli bir durum. Eşinizin tüm bunları görüp, bilip susması, çocukları daha da cesaretlendiriyor ve teşvik ediyor.
Aile terbiyesi ile yetişmeyi geçtim, çocuklarda saygı yok. Gayet de anlayabilecek yaştalar üstelik.
Doğacak çocugunuzu da bu ortamdan korumak adına boşanın. Sosyal güvenceniz ve işiniz de varsa daha rahat edersiniz. Doğum öncesi çocuk parası için bulunduğunuz semtteki belediyeye başvurmanızı ve ekstra yardım almanızı öneriyorum.
Ayriyeten, eğer aileniz de kabul ederse, onların yanında kalmanız her açıdan daha güvenli olacaktır..
Allah yardımcınız olsun..40 YorumlaÇocuk psikolojisi bu... Babalarını paylaşmak istrmiyorlardır kardeşlerinin gelmesiyle dışlanmış hissediyorlardır. Çocukla çocuk olmak çok sağlıklı değil. Sinirleriniz bozulmuş anlıyorum keşke sâkince konuşsaydnz onların önceden psikolojik olarak hazırlanmaları gerekirdi. Tokat atmanıza üzüldüm.
Gerekirse destek alın çocuklar o tokattan sonra size iyice cephe alabilirler. Bir çocuk anlaşılmak ve sevildiğini hissetmek ister.
Eşinizi arada bırakmamalısnz. Hamile olmanız size ayrıcalık tanımaz. Çocuklar biraz şımartılmış olabilirler.315 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptıklarına değil neden yaptıklarına odaklanın onlar ne yaparsa yapsın onlara cephealmayın derim.
Soran+1 yılÇocuklara artık tahammülüm kalmadı boşanıp kendi çocuğumu o cadılardan uzak büyüteceğim
- +1 yıl
Çocuğunuzu onlardan uzak büyütmeniz de çok yanlış. Belki loğusalıkta ayrılabilirsiniz bir süreliğine ama çocukların bu durumu kabullenmeleri alışmaları gerekiyor. Zaman zaman çocuklara da sorumluluklar verin zarar verirler korkusuyla uzaklaştırmayn bebekten
Soran+1 yıl3 yıldır böyleler ben daha fazla dayanamıyorum çok toptandım anlamıyorsunuz
Soran+1 yılYıprandım olacaktı
- +1 yıl
Annesinin kalitesizliği ile çocukları yargılamaktan farkı yok çocuklarla aranıza mesafe koymanın
Soran+1 yılBen yapamıyorum artık anlamıyorsunuz sinir hastası oldum ellerinde. Herşeyi yaptım ama yeter ben de bir insanım yapamam
- +1 yıl
Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Elbette ki kolay bir durum değil. Annesi seviyesiz de olsa çocuklarının gözünde birtanedir ve çocuk psikolojisi çok farklı. Hep alttan almak yorar bu yüzden siz de haklısınız.
Eşinizin söyleyeceği tek şey en başnda bunlarn olacağını biliyordun olur. Eşinizle aranızı bozarsnz bu şekilde. Yapıcı bir yol bulmak gerek
Soran+1 yılEşim bana söz vermişti çocuklarla ilgileneceğine düzelteceğine ama sadece başıma salıp gidiyor
- +1 yıl
Sanalda nefeslenmek yerine bir tanıdığınızın evine gidin bir süre dinlenin diyeceğim bu aranzdaki tansiyonu yükseltebilir
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu çocuk bakımında biraz zayıflar. Evlenirken vaadlerde bulunur da çocuklarn en hareketli en kritik yaşları şu anda bu yüzden beynen yorulup biraz kaçıyor olabilir
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle keşke beni bir görseniz şu yaşımda kafayı yedim
- +1 yıl
Adam zaten çocuklarına bakacak biri olsun kendine de kadınlık etsn dye evlenyr. Tek başarabilse zaten evlenmezdi.
Eşiniz düzenli cinsel hayat için mi evlendi çocuklara bakıcı bulmak için mi size de vicdanen mi yaklaşıyor bunlar da soru işareti ama bence başından beri niyeti temiz ve samimiydi sonradan bunaldı.
Şu ara işler durgun piyasa zararda sana yanstmadgi skntlari olabilir iş ile ilgili. Buna ragmen yine de ilgilenmeye calisyr sznle belli ki. Bence kötü düşünmeyin. Çocukların kalbinin yumuşaması için dua edin Allâh'a sığının.
Soran+1 yılHayır anlamıyorsunuz en yakın zamanda boşanacağım duramıyorum eve gitmek istemiyorum
- +1 yıl
İşte ben de diyorum ki sizi gayet doğru anladım. Çocuklar bilerek baskı kuruyorlar. Damarınızı bulmuşlar
+1 yılBir anne olarak kınıyorum sizi annesiz çocuklara sahip çıkmak merhamet duymak gibi iç güdüleriniz yoksa karıninızdaki çocuğa da çok iyi bir anne olamazsınız kadın anaç bir canlıdır sokakta gördüğümüz çocuğa ayağı üşüyorsa merhamet eden insanlarız çocuk onlar ne bekliyorsunuz dağıtacak tabi babayla konuşun ama istemiyorum nedir o çocuklar karnınızda ki çocuğunuzun öz ve öz kardeşi sizi şu düşüncenizden ötürü kınıyorum eşiniz genel olarak bütün yükü omzunuza bıraktığı için kizmakta haklisiniz ama çocuklarını istemiyorum çok çirkin bi ifade biçimi
186 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendinize yarılayın o çocuklar yüzünden bir saat bile dinletemiyorum sürekli tekme tokat bana vurup fahişee diyorlar
- +1 yıl
Anneleri bu şekilde öğretiyor olabilir ama bunu tersine çevirmek sevgi ve merhametle sizin elinizde çocuk onlar babalarının evlilikte yaptığı sorumsuzluğu çocuklara yüklemeyin kayinvalidenizden yardim isteyin annenizden yardım isteyin
Soran+1 yıl3 yıl oldu herşeyi yaptım boşanacağım
- +1 yıl
hakkınızda hayırlısı olsun ama nacizane tavsiyem farklı bir çözüm yolu bulmanizdir çocukların velayetini anneleri alabilir ben de bir süre boşanma yoluna girdim ama çocuklarımin dayılarına baba dediği gün geri barışmaya karar verdim beğeniniz için hayırlısı neyse o olsun
Soran+1 yılAnneleri eskort annelerine vermezler tek başıma büyüteceğim siz o ortamı bilmiyorsunuz
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılO çocukları o hâle getirende sizsiniz sizin eseriniz çocuk ayna gibidir gördüğünü yansıtır. Kim bilir ilerideki çocuğa nasıl davranıcaksınız yazık çok yazık yeni bir nesil geliyor ama böyle anne babalardan olması üzücü..
Annesi kim olursa olsun çocuklar masumdur ve onları o hâle aileler getirir. Çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar okuyun mümkünse boşansanız dahi yine anne olucaksanız annelik böyle olmaz. Çocukların psikolojik sağlığını bozmaya hakkınız yok. Çok sevdiğim bir ablada evlendi adamın 3 çocuğu vardı lakin o çok iyi baktı. Anne ne doğurmakla ne para vermekle ne de önüne yemek koymakla olmuyor.
Siz hiç sevgisiz büyüyen biri hayatında ne kadar travma ile karşılaşıyor biliyor musunu? Onlara bunu yapmaya hakkınız yok ne ilerirdeki çocuğuna nede onlara...44 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar ilk günden beri böyle ben çok sabrettim iftira atmayın
Cevap sahibi+1 yıliftira atmıyorum olmuyorsa ayrılın en iyisi ancak çocuğunuz olursa öyle yetiştirmeyin
Soran+1 yılBen bu çocuklar içim herşeyi yaptım sizin bana BM’yle bir iftirada bulunmanız canımı sıktı lütfen daha yorum yazmayın
Soran+1 yılBöyle
Ne olursa olsun çocuklara vurmamalıydın. Eşine söyle belki onunla tartış ama o çocukalr anneleriyle yaşamıyor ve sonuç itibariyle çocuk onlar. Sen de bi çocuk taşıyosun. İlerde ayrılsan ya d ahayatını kaybetsen eşinin yeni eşi yani elin kadını gelip çocuğuna tokat atsa ne hissederdin bi düşün
27 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle anlatayım beni yete yatırıp hamile halimle tekmeleyip tokatlamaya başladılar çok karşılıkda veremiyorum 7 buçuk aylık hamileyim anca öyle durdurabildim
Soran+1 yılEşim söz vermişti halledecek diye şnan eve gelmek istemiyorum bunlar yüzüne sürekli bana fahişee diyorlar o kadar çok şey yaptım ki onlar için
Soran+1 yılYok çok denedim erkek olan ergenliğe girdi seni çok kötü dövücem hazırlan diyor
Soran+1 yılHayır biri kız diğeri erkek yanlışlık yapmışım
Yani bunu en basindan dusunmen gerekirdi o cocuklarin açisindan bakmak lazim yaptiklarini onaylamiyorum ama sende bir anne olacaksin ve sende onlara bir nevi annelik yapman gerektigini bilerek bu yola girmissin bosancam diyosun yillar sonra sende bir evlilik yapabilirsin ve senin simdiki dogacak cocuguna baska biri babalik yapacak ayni sekilde karsilik gorursen cocuguna el kaldirirsa ne dusunursun her daim. empati yapman lazim
215 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla evlilik yapmayacağım yaşlandım resmen istemiyorum şeytan görsün hepsinin yüzünü eşimde söz vermişti beni çocuklarla uğraştırmayacağına ama başıma Salıp gidiyor ben kriz geçiriyorum
Soran+1 yılBen de çalışıyorum zaten
Soran+1 yılEve geliyorum evi dağıtmışlar heryeri bk götürüyor evi temizliyorum yemek yapıyorum yemek yemiyorlar gece birşey daha hazırlıyorum sürekli hakaret küfür üstelik sürekli vuruyorlarsa ben çok bunaldım
Soran+1 yıl@Hâmuş940 ben artık eskortluk çocuğu ile uğraşamam
Soran+1 yılSabır falan yok eskortun bıraktığı döllere artık ben bakmam
Soran+1 yılUmrumda değil ben de allahın kuluyum
Soran+1 yıl@Hâmuş940 ben kararımı verdim sağolun yinede
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz evlenmeden her ne kadar böyle dese de öyle olmayacağını tahmin etmeliydiniz. Her ne kadar çoçukları ile ilgilense de size de sorumluluk yüklenecektir sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz..
Eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız. Gerekirse çocuklarla beraber bir uzmandan yardım alabilirsiniz.22 Yorumla
Soran+1 yılHayı artık boşanacağım ben çabalamaktan yoruldum
Cevap sahibi+1 yılTercih sizin..
Kesinlikle boşan bence. 3 çocukla cehennem gibi bi hayat mı yoksa tek başına 1 çocukla biraz zor bi hayat mı? Bence ikincisi
40 YorumlaEvlenmeden önce bunları hesap etmeniz lazımdı. Simdi veryansın etmenin âlemi yok. bu daha iyi gunlerin
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıyorum daha iyi günlerim olacak eminim
+1 yılKüfür etmeleri kötü esin hamile olunca kendini güvence altına almış gıbı davranıyor
Âmâ bunu ona göstermen lazım01 Yorumla
Soran+1 yılDayanacak gücüm kalmadı boşanmayı kafaya koydum
+1 yılişte bu yüzden uyarıyoruz, evli çocuklu insanla evlenmek zor diye..
geçmiş olsun..20 Yorumla
+1 yılO çocuklar hep vardı neden evlendin aklın nerdeydi? O çocuklar ne yapsın?
16 Yorumla
Soran+1 yılEşim baka söz vermişti ilgileneceğine çocuklarla
- +1 yıl
O çocuklar hep olacak babalarından ayıramazsın
- +1 yıl
Sana tepkileri olması gayet normal baba paylaşılmaz seni kabul etmeleri gerekmez
Soran+1 yılBenim ağzıma da sçmaları gerekmez ama
- +1 yıl
Çocuktur yapar
- +1 yıl
Seni kabul etmedikleri için babalarını seninle paylaşmak zorunda kaldıkları için anneleri ile ayrı oldukları için çevrelerinde kendileri gibi olanlar görmedikleri görseler de anlamayacakları için sana olan bu tepki normal
+1 yılVerin esirgemeye milletin bebeğini sen mi büyüteceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle de olmaz yazık ya bir çözüm büksün ya da ben kendi bebeğimi onlardan uzak büyüteceğim
- +1 yıl
Yufka gönüllüymüşsün büyüğünce sana saygı gösterirler bence diğer anneleri piyasada yoksa o kadında dolduruyor olabilir
Soran+1 yılAnneleri eskortluk yapıyor
+1 yılKimbilir o zillide ne anasının gözüdür, ortalık bozuk zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Çocukların annesi diyorum ne zillidir
Soran+1 yılEskort
- +1 yıl
Hım o yüzden
+1 yılMillet yememiş içmemiş çoluk çocuğa karışmış o değil düzenli aileler yok ortada full sorun full problem..
00 Yorumlayani sende kend, açından çok haklısın ama kocanda haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamın neresi haklı bana söz vermişti beni çocukları ile uğraştırmayacak diye
Bile bile lades dersen olacağı bu olur bence de boşan biran önce sen.
10 Yorumla
+1 yılÇocuklara vurma kanka ama mutsuzsan tabii ki sürdürme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHAKLIISN valla bebegım kim olsa dayanamaz kocanla görüş yoksa doğumdan sonra işin çooooook zor
10 Yorumla
+1 yıleşin suçlu sonuçta ilgilenmesi terbiye vermesi gerekirdi
10 YorumlaHamilesiniz hormonlar tavan yapmış aman canım bırakın temizlikmiş yatın dinlenin evin işi bitmez
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde bu tür ayrımlar olur. Ama unutma çocuklar büyük ve seninki yeni doğacak
10 Yorumla
+1 yılBaşta kabul etmiycektin şimdi çocukları atcak halin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmişsin idâre et artık ayrılsanda iyi simi gelecek
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyeceğim bi daha
Cevap sahibi+1 yılKendi çocuğuna mi bakacaksın:)
Cevap sahibi+1 yılÇalışırsın bide olsun Allah yardımcın olsn
Soran+1 yılEvet kendi çocuğuma bakacağım
Çocuklara vurman çok acizce, rahatsız oluyorsan adam gibi konuş eşinle annesine göndersin veya ne diyeceğim sen git?
41 Yorumla
Soran+1 yılEşimle konuştum başıma salıyor bir kere vurdum o da beni yatırıp yemle tokat vurdukları için hamileyken engellemek için yaptım
+1 yılSenın hamile olman o yavrulara tokat atmanı gerektirmez, kenıd cocuguna biri boyle yapsa ne yaparsın, ayp
22 Yorumla
Soran+1 yılOnlar hamile halimle bana tekme tokat giriyorlar ben bir tane tokat attımki dursunlar
- +1 yıl
Boşan para durumun iyi ise bir dk bekleme boşver elin çocuğuna dadılık mı yapıcan evin falan vardır umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar başta söz vermişde olsa o çocukların farkında olman gerekirdi sonuçta onlarında babası.. Küfür etmeleri hoş değil fakat çocuk onlar senin vurmaya hakkın yok
21 Yorumla
Soran+1 yılBir kere vurdum onlar da bana vuruyor ve durmuyorlar
Bu durumu eşinle konuşmalısın açık açık bir karar alırken 2 kez düşün soonuçtta çoçukları biliyordun
00 Yorumla
+1 yılAnneleri hayattami peki
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet eskort
Anneleri niye almamış çocukları?
16 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri eskort
Soran+1 yılEvlendikten sonra öğrendim
Soran+1 yılYok ben boşanacağım eskortluk çocukları beni gerdi artık bakamam
Seninle hiç ilgilenmiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılAz
+1 yıl18 yaşına gelene kadar bakmak zorundasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmıyorum eşim bana baktırmayacağım söylemişti artık dayanamıyorum boşanacağım
- +1 yıl
Evet en mantiklisi
+1 yılKeşke 2 çocuklu bir adamla evlenmeseydin, boşan
10 Yorumla
+1 yılDurumunuza üzüldüm eşinizle konuşun bence
00 YorumlaYani kabullenmen lazım onlarda bir can sonuçta
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini sen bilirsin
00 Yorumlaboşan gitsin bence xd
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl anneleri eskorta yarn birgün oda bela olur çocukları görmeye gelr seni rahatsz eder
00 YorumlaZor durum tabii çocuk onlarda
00 YorumlaOnlar daha yıllarca o hızda devam ederler
00 Yorumla
+1 yılBence konuş bu durumunu anlat anlayışla karşılar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBebegi aldir ayril kocandan
02 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimi aldırmam ama ayrılacağım
Cevap sahibi+1 yılBence dogmamis bir cocuk bunu hak etmiyor kotu olur babasindan ayri olmasi
Anliyorum halini allah yardimcin olsun
10 YorumlaKomple psikolog şart bence
00 Yorumla
+1 yılkabul etmeseydiniz çocukları şimdimirahatsız etti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneleri ölçümü ki sizinle kalıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri eskort mahkeme vermedi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 359 cevap paylaştı. Çocuklarının olduğunu bilerek evlenmeseydin keşke
10 Yorumla
+1 yılİste reis gün gelince faydasını görürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılNe faydası
- +1 yıl
Cennet kapısı
Soran+1 yılMüslüman değilim böyle şeylere inancım yok
+1 yılBoşan o zaman
00 YorumlaBoşan bencede
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun kol gibi girmiş 😁
00 Yorumla