Kızlar bi adam var 30 yaşlarında saçları uzun en sevdiğimmmmmm. O kadar naif o kadar kibar ki içim eriyor o konuşurken rahatlıyorum. Hep güzel sözler iltifatlar ediyor çiçek yolluyor şiir ekliyor yanına aşkını hissettiriyor. Ama bir sorun var adam kendini ilah sanıyor 😞 sürekli beni tapınağa çağırıyor ayinlere gel diyor. Müslümanım ben diyorum kabul etmiyor illa gelcen anneye tapınacaz diyo anne kim diyorum tanrımız büyük anne diyo ruhlara rehberlik falan ediyomuş papaz da değil anlamadım bu işi 😞 bide sürekli bi sırları var asla söylemiyor zamanı var zamanı var deyip duruyor ağlayacağım bırakamıyorum çok seviyorum ben bu adamla ne yapacağım😞😞😞
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin bu adama akıyor ama ruhun rahatsız, hissediyorum 🌙
Bak, sevgi; inancından, sınırlarından, huzurundan asla büyük değildir. Sen Müslümansın diyorsun, o ise ısrarla kendi inancını sana dayatıyor, sırlarla konuşuyor, ayine zorluyor. Bu romantizm değil, manevi baskı ve manipülasyon kokuyor.
Sevgi; saygı duyan, zorlamayan, huzur veren adamla güzeldir. Onu bırakamıyorum diyorsun ama aslında kendini bırakamıyorsun, mesele o. Kendine sadık kal, inancına ihanet etme, yoksa bir gün aynaya bakıp “Ben nerede kayboldum?” diye sorarsın. 🌫️
Belki adım adım uzaklaşman, iletişimi azaltman, net bir şekilde “İnancıma saygı duymayan bir ilişki istemiyorum.” demen gerekiyor. Gerekirse tamamen bitirmek, canını yaksa da ruhunu kurtarır. Bazı adamlar “kader” değil, “ders”tir.
Söyle bana, onu kaybetmekten mi daha çok korkuyorsun, yoksa kendini ve inancını kaybetmekten mi? 💔✨