Ben bu adamla ne yapacağım ya?

3 yıllık evliyim 3.5 aylık bebeğim var. İlk doğum yaptığımda eşim 20 gün kadar evdeydi ve bebeğin her şeyiyle ilgileniyordu benimle ilgileniyordu fiziksel olarak kendimi zorlayıp çabuk ayaklanmıştım ama psikolojik olarak aşırı derecede kötüydüm ölmek istiyordum o dönemde hiç kavga etmedik. Eşim işe başladı ve tamamen değişti bebeği bazı günler hiç görmüyor bile bırakın altını değiştirmeyi uyutmayı vs. Eve geliyor uyuyor bebek uyuyunca uyanıyor TV izleyip geri uyuyor. Ev işine yardım 0 bebeğe yardım 0. Yalnız bakıyorum çok yoruluyorum anlamıyor. Vardiyalı çalışıyor haftada 2 gün gece işe gidiyor gece çalışması bana iyice eziyet bütün gece ayaktaydım diyo sanki yeni çıkmış gibi biz tanıştığımızdan beri zaten böyle çalışıyo bu adam. Evde çıt çıkarmıyorum onu bebek durmuyo vs diye asla uyandırmıyorum ben daha ne yapabilirim 3.5 aydır koltukta yatıyorum belimde platin olmasına rağmen aman o uyusun bebek uyanınca uykusundan olmasın diye. Bebeğim ateşlendi ağlama krizine girdi annemde kalmamızı istedi gece işe gidecek diye tamam dedim bebeği bırakıp gidiyo sadece karnını doyurmak için geliyo yemeği yiyip geri eve gidiyo uyucam diye. Aradım durmuyo gel dedim hayatımda ilk kez diye kavga ettik. Bugün sabah işten gelecek diye kahvaltı hazırladım açım börek yiyip yatcam dedi börek yeme kahvaltı hazırlarım anneme gel dedim hazırladım börek yemiş öyle geldi kızdım niye yedin ben hazırladım dedim diye sinirlendi yine gitti. Bu saat oldu ne aradı ne sordu hala uyuyo. Bı de beni aileme şikayet ediyo ben yemicem dedim hazırladı bı de trip yapıyo diye. Ne yapacağım ben bu adamla Allah aşkına söyleyin çok sinirliyim

Ben bu adamla ne yapacağım ya?