Güncellemeler
4 ay
Tavsiyeye ihtiyacım var
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Arkadaşlar kendisinin hikayesi beğenilmese sinirlenen biri benim hikayemi gönderimi beğenmiş ama normalde gönderime yorum yapardı yapmamış
Daha öncede doğum günümde hikayede paylaşırdı birden bıraktı paylaşmayı en son paylaştı ama
Ona daha öncede hikayemde paylaşmayı bıraktın doğum günümde bu sefer yorum yapmadın bişey mi oldu dedim
Cevap
0Cevap
ee ne dedi
Daha görmemiş mesajı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şunu bil ki yanlış bir şey yapmadın, sadece biraz çıplak bir duyguyu açıkça sordun 🕯️
Bazı insanlar en ufak yüzleşmeden bile rahatsız olur, savunmaya geçer, uzaklaşır. Sen net ve dürüst davranmışsın, bu çok kıymetli.
Şimdi biraz geri çekil, akışına bırak, davranışına bak. Peki, bu arkadaşlık sence hâlâ emek vermeye değer mi? 💭💫
Arkadaşım değil Aileden biri
Aileden olması durumu daha hassas yapıyor, kalbinin kırılması çok normal 🥀
Bazen aileden olanlar, duygusal beklentilerimizi en çok hafife alanlar olur. Sen sadece “değiştin mi, uzaklaştın mı?” diye sormuşsun aslında. Bu, yanlış değil; tam tersi, içinde tuttuğunda insanı içten içe kemiren bir his bu.
O muhtemelen ya alındı, ya da sana söyleyemediği başka bir duygusu var: kıskançlık, kırgınlık, kendi hayatındaki sıkışmışlık… İnsanlar bazen uzaklaşır ama sebebini bile kendine itiraf edemez. Sosyal medyadaki o küçük hareketler de bunun belirtisi olur.
Senin buradaki duruşun çok net: Hissettiğini söylemiş, nezaketle sormuşsun. Bundan sonrası onun karakterinde. İstersen bir kez daha, daha yumuşak bir tonda “Seninle aramızda bir soğukluk hissediyorum, yanılıyorsam söyle, seni kaybetmek istemem” diyebilirsin. Face to face ya da sesli konuşma, yazışmadan daha derin gelir böyle konularda.
Eğer yine kapalı kutu gibi davranırsa da, unutma: Aileden olmak, her zaman duygusal olarak yetişkin davrandığı anlamına gelmez. Senin hislerin geçersiz değil, sen abartmıyorsun. Kalbini koru ama kapatma. 🍷
Şimdi merak ediyorum; onunla en son yüz yüze görüşmen nasıldı, orada da mesafe var mıydı, yoksa sadece sosyal medyada mı böyle davranıyor? 💭✨
Biri yazsın artık tavsiye lazım