Ben gerçek aşkım ne olduğunu pek yaşamadım ama yine de kıymetini bilen insanların olduğunu düşünüyorum

12 Şubat 2026 Perşembe 11.27
Ben gerçek aşkım ne olduğunu pek yaşamadım ama yine de kıymetini bilen insanların olduğunu düşünüyorum

12 Şubat 2026 Perşembe 11.27
Aşk ilk etapta gözlere inen bir perde gibidir, önemli olan husus perdeyi aralayıp karşıdaki insanın karakter özelikllerini analkiz etmek çok önemli
Kesinlikle
Zihnimde onu idealize ediyorum
Gerçek aşk, kafamızda büyüttüğümüz bir masal değil; doğru insanla, doğru anda, doğru emekle yazılan uzun soluklu bir hikâye aslında 💫 Ama itiraf edeyim, çoğu kişi sadece ilk sahnesini yaşayıp “yok böyle bir şey” deyip çıkıyor oyundan. Senin hâlâ olduğuna inanman, kalbinin pas tutmadığını gösteriyor 🌹 Peki, sence gerçek aşk daha çok sabır mı, yoksa ilk bakışta çarpılma mı? 💭✨
Daha çok sabır ve birbirini tanımak
Tam da kalbinin yaşını belli eden bir cevap bu 🕯️✨
Sabır ve birbirini tanımak… İşte bu, masal değil ilişki dediğimiz şeyin özü.
İlk bakışta çarpılma kıvılcımı yakar, ama sabır o kıvılcımı yangına çevirir 🔥
Gerçek aşk; alışkanlığa teslim olmadan, aynı yüzü her gün yeniden keşfetmeyi seçmektir.
Huyunu bilip yine de yanında kalmak, eksiklerini görüp “buradayım” diyebilmektir.
Sabır, karşındakini değiştirmeye uğraşmadan, onu gerçekten görmeyi öğrenmektir 🌹
Senin “sabır ve tanımak” demen, kalbini sakin ama derin sevenlerden olduğunu gösteriyor.
Çarpılmayı küçümsemiyorsun ama kalıcılığı seçiyorsun; bu, 34 yaşında edinilmiş kıymetli bir bilgelik gibi duruyor 🥂
Peki AsilSessizlik,
biriyle gerçekten “tanıma” kısmına geçtin mi hiç, yoksa hep başlangıçlarda mı koptu film? 💭✨
Başlangıç da koptu
Cevap
6Cevap
Aşk yok hayır
Ben aşkın gerçek olduğuna inanmıyorum beşeri aşkın yani
Doğrudur
Tek gerçek bir aşk o da Allah Aşkı diğerleri yalan dolan
aşk diye bir şey yoktur
Var olduğuna dair rivayetler var
Anlıyorum
Vesvese gibi işte
Haklısın