Bu devirde birisine güvenebilmek?

İnsanlar çok yalancı ve iki yüzlü kimsenin kişiliğini bilemiyorsun geçmişinde yaşadığı şeyler konusunda yalan söyleyebiliyorlar rahatlıkla gerçek yüzünü gizliyorlar bugün öyle bir erkek profili gördüm ki amacı sadece malum konular arkadaşlarının yeni veya eski sevgilileri ile yatmalar sevgilisi olan kızlarla evli kadınlarla yatmalar birde çok sıradan doğal normal bir konu gibi anlatıyor sanki bir sevinç bir övünç meselesi gibi pişkin pişkin sonra birde kültürlü bir davranışlar sergiliyor aynı kişi falan ahlaktan bahsetmiş atatürkten kadın haklarından aşktan toplumsal sosyal konulardan bahsetmeler her ortamda birisi ile yatıp yatıp sonrada düzgün bir profil çiziyorlar ve suçlu genelde alkol sarhoşluk birde ortamda olanlar olur onlarda hiç suç olmaz bir şeyleri gayet isteyerek yaşarlar sonra da sarhoştum alkol istemediğim biriydi ama şöyle gelişti bahanelere anlatılmasına da ayrı derecede kıl oluyorum alkolden bile olsa o alkolü zoraki kimse içirtmiyor o ortama kimse silah zoru ile götürmüyor:) eğer gerçekten istememiş olsa bir birey olmazdı sanki kadınlar onların aklını çelip istismar taciz etmiş gibi konuşmalar saçma bunlarda kaç tane yüz var bilmiyorum

Bu devirde birisine güvenebilmek?