Valla karşı tarafa güvenmek artık çok zor bir mesele haline geldi artık biriyle ciddi bir yola çıkmak istiyorum ama piyasadaki herkes gönül eğlendirme peşinde
3 ay
Bu zamanda birine nasıl güveneceğiz?

Valla karşı tarafa güvenmek artık çok zor bir mesele haline geldi artık biriyle ciddi bir yola çıkmak istiyorum ama piyasadaki herkes gönül eğlendirme peşinde
Güven tanıdıkça zamanla kazanılır. Görür görmez aaa aşık oldum dersin ama güvenemezsin. Bir kaç ay tanıdığın insanın nesine güveneceksin? Eşeği sağlam kazığa bağlar öyle adım atarsın tanıdıkça güven oluşur kendiliğinden.
Ya hani güven. tabikide ama bokunu çıkarmadn. her zaman bir şüpheyle bakmak zorundasın. mesela onu arkadaş çevrene soktuğunda da öyle. gün gelir öyle vururlar ki arkandan. nefesinin kesilmesinden hiçbir şey anlamazsın.
Merak etme bizim de tecrübelerimiz var şüphe hiç bir zaman peşimi bırakmıycak zaten☹️
Benimde aynı şekil. yeni tevrübe ettm hele sevgilimle kız arkadşaımı tanıştırmak...<<
Bu daha kötüymüş bu zamanda arkadaşına flnda güvenmicen işte sonra kıskanç oluyoruz ama kadınların içine hep doğar
Cidden öyle hepsinde içime doğmuştu adda ayrılınc eklerdi barışınca çıkarırdm daha 1 ay önce meselesi olmuştu🤷♂️işte yok beni düşünmezse onun eski sevgilisi arkadaşıydı onu düşünürmş falan öyle de olmadı
Benm içime doğuyordu uzak tutuyordm mesela
Eğlendirsen eğlenirler... Ne biçim bir cümle bu piyasada ki herkes !!! Y abu şekilde bir cümle kuranla herkes eğlenir. Bir kendini düzelt sonra dert yan millete
Zor kardeş zor. Alem gt olmuş. Güvenilecek kimse kalmamış. Bir ben kalmıştım beni de kaptılar. Gari sana bir şey kalmadı. Zor be kardeş, zor, şansına yan.
Cevap
25Cevap
Bende bilmiyorum
Özellikle kadınlar hiç güven vermiyor inan ortama bak uygulamalarda instada her yerde arık bitti. Evlilk düşünen adamları red red veriseniz. Onlarda ben ğibi artık. Sadece akne peşinde gezer ister anama sov ben sever geçerim ılık yaramaz o düşünsün isterse hamile kalsin skmde değil
Evet maalesef öyle çünkü hayatı ciddiye almıyorlar günü kapatmaya çalışıyorlar
Bende bilmiyorum artık baba oğluna güvenemez oldu ~ ℳ
Kimse ile çıkilmiyor. bu kadar insanlar birbirine kolay ulaşılabilirken güven zor iş haklısın
Kimseye güvenmek zorunda değiliz bence güvenmemek en iyisi
Keyfiniz biliyordu yine keyfiniz bilmeye devam etsin. Neden sıkıntı yaptınız ki son zamanlarda
mantik cercevesinde ilerlicennkendi kuralina gore. guvenmek zor
Nasıl birini istiyorsan öyle biri ol gerisi gelir.
Birine çok çabuk bağlanıyorum etrafımdaki herkesi onun için siliyorum ama erkek tarafı genelde böyle olmuyor yedekte hep başka birileri😕
Güvenemiyorsun.. tam her şey çok iyi giderken, güven sarsıcı şeyler yaşıyorsun.
Herkese güvenmen gerektiği kadar güvenirsen problem yaşamazsın
Maalesef bu zamanda kimseye güvenemeyeceğiz
Aslında mesele güvenmek değil güvenilir olanı bulmak
Bizde kizlara guvenmiyoruz guvenme otur oturdugun yere
Ne zamana kadar evde mi kalalım
Kal ne olmus ev kotu mu
Evlenip yuva kurmayalımmı yani bir önür tek geçer mi
Güvenmemek en iyisi ilk başta çok iyiler sonra farklı karakteri çıkıyor ortaya
Zamana bırakarak tanımaya çalış
Sizce bu zaman aralığında çok samimi olmamak mı lazım resmi konuşuncada karşı da ki çok ciddisin diyor
Her insanın kendine özel karakteri vardır bunu kimse değiştiremez Sen de buna göre yaşarsın ona göre davranırsın
Evet bu hepimizin merak ettiği bir soru iyi insanlara denk gelmeyi umacağız dikkatli olarak
Çok iyi tanımak gerek aynı durumdan biz de muzdaribiz
Zamanında sende gönül eğlendirmişsindir. Yaş alınca evlilik tripleri haahahaa
Merhaba bak ben 27 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim çünkü kendimi eşime saklıyorum bunun neden eşime ihanet etmemek için
Bende hiç öyle bir şey yaşamadım allaha şükür de çevre iyi değil ya artık
En İyi Cevap