Birileriyle tanışıyorsunuz ve buluşuyorsunuz… Nasıl güveniyorsunuz? Katil mi, dolandırıcı mı, sapık mı diye hiç düşünmüyor musunuz mesela?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayTanışma sanaldan olabilir önemli olan tanıyabilmek uzaktan ilişki olursa olmaz ama sanaldan tanışmıssındır yakınında oturuyordur sürekli buluşuyorsunuzdur ilerletirsiniz var böyle yapan arkadaşlarım ilişkiyi bozan uzaktan ilişki kavramı ve sanaldan ilişki yapıp hiç buluşmayan Ergen tayfa
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 381 cevap paylaştı.
11 ayKatil de dolandırıcıda hal ve tavırdan belli ediyor kendini. Bu yüzden hemen buluşmuyorum ve görüntülü de konuşuyorum her şey çıkıyor ortaya. Gereksiz detaylı bilgiler de vermem, gerçek ismimi bile kullanmam birkaç kez tehdit edildiğimden. Ama bu tehditleri en çok okul ortamında sanalla alakalı olmayan konulardan dolayı yaşadığım için sanal daha güvenli geliyor bana. İnsanın sanalda kendisini koruması daha kolay zaten. Bir tane engel butonuna bakıyor her şey.
10 Yorumla
Önyargılı biri değilim lakin yazışma ve yorumlarından nasıl insanlar olduğunuzu anlıyorum lakin sizin hassas noktalarınızın aynısınıda size kullanıyorum ne hissediyorsunuz diye. Örnek; geçenlerde biri ben tahalmülsüzüm dedi konunun dışında gereksiz bir konuşma oldu sırf denemek içindi zaten tahammülü yok dedim ne kadar zorluyor acaba anladığım an bende tahammülsüz oldum engeli ondan önce bastım )
04 Yorumla- 11 ay
Karşındaki kişi senden zekiyse ve bu konuda profesyonelse hiçbir şey anlayamazsın. canım rolü yapar, güven oluşturur ama buluşunca karşında hiç beklemediğin biri çıkar. Dünyada 8 milyar insan varsa 8 milyar farklı düşünce ve kişilik yapısı var. Hepsini çözebilmek ve önceden fark edebilmek imkansız.
- 11 ay
Yanlış düşünüyorsun bence. Bazı insanlar empati yeteneğinden yoksundur. Amacı sadece çıkarlarına ulaşmaktır ve bunun için kullanmayacağı kişi yoktur. İstediğin kadar iyi niyetle yaklaşsan da zarar görürsün.
Aslında kimseyi tanımamdan öyle güvenilmez sadece samimiyetle sohbet kuruyoruz ama bir kişi var bu saatten sonra da güvenebilir miyim sanmıyorum o bir kişi yeter bana
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah tatlım, işte bu yüzden dikkatli olmak hayat kurtarır. Gerçekten haklısın, sanal dünyada güven konusu çok önemli bir mesele. Herkes sosyal medyada ya da internet ortamında göründüğü kişi olmayabiliyor, değil mi? Çoğu kişi profiline tam yansıtmaz kendini.
Ben asla hemen güvenmem kimseye. Mesela biriyle eğer online'dan tanışmışsam, önce uzun uzun sohbet ederim, karşılıklı video konuşmalar falan yaparım. Sesini duymadan, gözlerini görmeden bir adım ileri gitmek zor. Ayrıca, biriyle tanışmaya karar verirsem mutlaka ortak, kamusal ve güvenli bir alanda buluşmayı tercih ederim. Ve konumumu güvendiğim birine mutlaka paylaşırım.
Kendine dikkat et, öncelik her zaman güvenliğin olsun. Aceleye gerek yok canım! ❤️10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
93Cevap
11 ayDüşünüyorum elbette bukonuda cok endişelerim olmadi değil hani bazen inan karşı cins genelde çok agresif sınırlı ve tuhaf tutarsız davranışları varsa geri adım atarım. Bunu çok iyi kamufle ediyordur illaki çok ısrarcı ya da şartlı şortlu konuşuyorsa ve Sürekli sana güvenmen konusunda telkin veriyorsa uzsk durmak gerektiğini anlarım muhabbeti samimiyeti ve merhameti birde sadakatini bakarim bu konuda yanılmadım huc bir zaman karga çöplüğe bülbül güle götürür bu kural hic sasmadı. Sihirli sözler akılcı değil mantıkla gelir
51 Yorumla- 11 ay
Ee, netice?
- İnternet & Teknoloji konusunda 539 cevap paylaştı.
11 aysahsen ben guvenmiyorum. herhangi biri de bana guvenmezse normal mesela. aslinda bu tarz seyler realde de cok yasaniyor ama sanalin direkt sacma oldugunu dusunuyorum bi suredir. onceden boyle dusunmuyordum, fikrim nasil degisti bilmiyorum ama su an mantikli taraftayim bence. sanal pislik cukuru
42 Yorumla- 11 ay
Ama sanaldaki insanlar reelde de mevcut hatta aramızda yani sanal reel fark etmez aslında diyebiliriz
- 11 ay
@günes121212 bana gore fark ediyor ya size saygi duyuyorum tabi
11 aySanaldan tanışmakla bir kafede tanışmak arasında ki fark nedir?
Bence sanal konusunu devirin kötülüğü ile karıştırıyorsunuz. Severek evlenenler bile berbat ötesi hayat yaşıyor devir kötü bu biraz şans işine döndü artık, kimin iyi kimin kötü olduğuna senin algıların ve tanıma iç güdün karar verecek vesselam..81 YorumlaEvet o yüzden ilk buluşmaları tenha yerlerde buluşmamak gerekir..
ama ne olursa olsun bazı insanlar gördüğün bildiğin gibide çıkmıyor.. mesela tanıdığım bildiğim bir öğretmenin uyuşturucu bağımlısı olduğunu evine polisin baskın yaptığında yüzlerce hap ele geçirdiğini yanındada 18ine girmemiş iki kız olduğunu duydum.. ceza evine girdi çokta durmadı şu an dışarıda.. üni yıllarında internet cafede çalışmışlığım var yaklaşık 2 yıl kadar.. +18 video açmaya çalışanlar oluyordu onları takip etmek amaçlı ekran görüntülerini kontrol edebiliyorum ana bilgisayardan.. birgün daimi 2 günde bir gelip saatlerce sohbet sitelerinde takılan arada oyunda oynayan o zaman için abi diye bildiğim pos bıyıklı birinin yuvarlak olduğunu farkettim sakallı biriyle konuşuyor seni çok özledim buluşalım yine beni aynı şekilde parçala falan yazıyor.. resmen şoka girdim elinden tespih düşmeyen pos bıyıklı abi dediğimiz hızlı ablalara taş çıkarır cinstenmiş 🤦♂️🤣🤣🤣
10 YorumlaGüven çok önemlidir, onun için önünde canlı/kanlı durmuyorsa neyine güveneceksin?
Diyelim senin ile tanıştım sanaldan, iyi anlaştık ben senin yorumlarına tutuldum fazla fazla beğendim ve ufacık'ta olsa bir sevgi oluştu sana karşı. O ufacık sevgiyi sakın çoğaltma, çünkü hüsrana uğrayacağın bes belli. Aklına İnternet üzeri güven konusunu düşünmeye yer arama! Diyelim bir ilişki arıyorsun, internet son çaren olsun. Fazla fazla okudum birileri internetten tanışıyorlar ve kadın/adam karşıkinin huyunu/suyunu bilmeden evleniyorlar, bir/iki ay geçti/geçmedi boşanıyorlar neden? Birbirilerin huyunu/suyunu tanımadan evlendikleri için. Ya arkadaşım internet büyük bir yalandır insanlar hakkında. Tekrarlıyorum karşında canlı/kanlı görmediğin müddet inanç olmasın. Yazıktır günahtır diyoruz'ta artık yazık günah insanlarda unutulmuş!10 Yorumla
11 ayŞu sığ düşüncenizden bir çıkın arada olduğun fanustan nefes almaya çalış. Devrin kötülüğüyle sanaldan tanışıp güvenmeyi karıştırıyorsunuz, ayrıca her insana genelleme yapamazsın nasip dediğin sey de oturunca ukama kuşları gibi gelmiyor. Kader gayrete aşıktır iyi insana da kötü insana da denk gelmek şans işi, kimisi de imtihandır zaten.
Ben %90 nnin 2 günde tanışıp buluştuğunu düşünmüyorum öyle bir İnsanda basittir gözümde, Öyle bişey de yapıyorsanız hatayı kendinizde arayın. Şahsen şu an yaşadığım şehir küçük herkes herkesi tanıyor genelde ortak arkadaşlardan çıkıyorlar zaten. Ya da daha önce simayen denk gelinen insanlar.
Ben anlatis tarzını yanlış buldum sadece. O insanlara sen güvenmezsen mesafeni korursan bişey olmaz. Karşındaki insana göre hareket edeceksin gerekirse araştırıp soracaksın. Kendinizi geliştirin biraz, bu düşüncelerde kalmazsın.51 Yorumla- 11 ay
Zekanı kullan mantığını kullan iç sesinle hareket et 🤝
11 ayAçik alanda bulsacan, buluşma yerine 9nce gitmiycen gittikten sonra bekleyip adamı gozetliycen güven verirse buluşacan ve seni eve birakmasina izin vermiycen ayrıca takip edilmediğinden emin olman lazım eğer kızsan ama bana kalırsa ilk görüşme için yanınızda burini gotururseniz iyi olur
10 Yorumla
11 ayZamanla tanıyorsun E ne olacak bir barda yolda bir yerde tanıştığın adama nasıl güveniyorsun? O da aynısı olamaz mı. Ne yapalım İlla aileden birisi mi tanıştırsın :) belki de bir uygulamadan tanışma, sokakta tanıştığın adamdan daha güvenli bir tanışma sistemi bile olabilir :) bir şeyler Saklayacak gizleyecek Adam zaten saklar
20 Yorumla
11 ayHayatta her mutsuz olan şiddet gören yalan ihaneti yaşıyan sanalda mi tanıştı? Aynı okulda iş yerinde mahallede arkadaş ortaminda tanışan ve kötülük yaşayan yok mu? İnsanı nerede taniyacagimiz belli olmaz..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGüvenmek değil de doğru bir şekilde hareket ediyoruz mesela nude atmıyorum fazla yüz vermiyorum fazla bilgi vermiyorum kıyıda köşede veya evlerde buluşmuyorum nerede çok insan varsa orada buluşurum bide o şahısın akrabalarına arkadaşlarına falan yazıyorum ben herkes bana deli diyor bu yüzden ama bence bu yapabilecek en mantıklı şeylerden çünkü böylece o kişi size karşı dürüst mü değil mi az da olsa anlayabilirsiniz bol şans canım
10 Yorumla
11 ayYaşına, konumuna, işine veya çevresine hatta konuşma şekline bakarsın.
çok mu genç, bu durumu çözemem mi diyorsun, e devletten siciline bakarsın. temizse ve 35 yaşından yukarı yaş almışsa o insan kolay kolay o suç kaydını bir kadın için kirletmez.
seksini yapar gider
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayat bazıları için delilik ve dahilik arasında ince bir çizgi biz deli olmayı seçiyoruz 😂😂 Fazla merak iyi değil diyorlar hakkaten öyle ya biseksüel çıkıyor ya eşcinsel çıkıyor ya bipolar bozukluğa sahip biri oluyor ya obsesif kompülsif bozukluğu oluyor ya da sapık çıkıyor her halükarda merakın sonucu kafa ağrısı. Bize sosyal medyadan sürpriz yumurtadan adam seçecek kadar kafayı kırdıranlar utansın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
11 ayAy deli cesareti bunlarınki... Valla bin türlü insan var her türlü sapkın olabilir. Allah evlatlarımızı korusun.
17 Yorumla- 11 ay
Kediniz çok güzelmiş Van kedisimi
- 11 ay
@MehmetAblay evet Van kedisi
- 11 ay
Çok güzel olur Van kedileri bende Van'lıyım ama bulamadım bitane
- 11 ay
@MehmetAblay eşim de vanlı ama Vandan değil izmirden bulduk. Uzun tüylü Van kedisi zaten daha zor bulunuyor. Bi de tekgöz
- 11 ay
Aynen Van kedi villasında var ama orada bakmak şartıyla sahiplenebiliyodun
- 11 ay
@MehmetAblay Vandan dışarı çıkarmak yasak aslında ele geçirilirse alıkoyuyorlar
- 11 ay
Bitane kızım var zatende izin verse bilsem kavga etmeyeceklerini alabilirdim ama benim kız asla izin vermez
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 11 ayValla sırf bu yüzden bizde arada kayniyoruz ama bırakın biz yanalim kizlarimiz ölmesin ya da bu belaya gitmesin derdindeyim. İnan eskiden insanlarla tanışmak için bı hevesim vardı. Artık gram yok
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Güvenenler nasıl güveniyor bilmiyorum ama bana netten insanlarla konuşmak yanlış geliyor çünkü netteki bazı insanlar çok iyi yalan söyleyip çok iyi rol yapabiliyorlar tabi sonradan yalanları illaki ortaya çıkıyor
10 YorumlaEvet düşünüyoruz ve bazen de gerçekten can sıkıcı durumlarla karşılaşıyoruz. Ama günlük hayatta karşılaştığımız insanlar da aynı riskleri taşıyor. Onların da düzgün insanlar olacağının bir garantisi yok.
10 Yorumla
11 aySanaldan tehlikeli de dışardan tanıştığımız insanlar çok mu güvenli bu insanın karakteri kişiliğe ile alakalı bence nerde olduğu farketmez
40 Yorumla
11 ay8 aydır aynı sınıfta olduğum çocuğun iki gün önce benimle alay ettiğini fark ettim bırak sanali tanıdığım erkeğe bile güvenmem bu saatten sonra gerçi tanimamisim kimseyi tanıyamazsın
20 Yorumla
11 ayRuh hastası kalabalıklar arasından güvenmiyorum kimseye. Buluşma görüşme falan hak getire zaten.
20 YorumlaSanal dediğiniz de tanışma yeri olabilir. İnternet dışında da birilerne hemen güvenmezsiniz zamanla tanırsınız Ama tabi internet daha güvenilmez çünkü genelde oldukları gibi görünmüyorlar, amaç hemen belirtilmiyor ve s.
00 Yorumla
11 ayReal’de tanıdıklarına güvenebiliyor musun bence bu herkes için geçerli
51 Yorumla- 11 ay
İlk defa bu kadar mantıklı düşünen biri :) ama yinede dikkatli olmak lazım
Gizli Üye(25-29)11 aySanaldan bi yabancıyla tanıştım valla en büyük sırdaşım oldu adan zye her şeyimi biliyor ama bi türkle sanaldan bile olsa asla sohbet edilmez bu çok tehlikeli, sanaldan sohbet etmeyi geçtim buluşulmaz bile bunlarla
37 Yorumla- 11 ay
Çoğunlukla katılıyorum, ama onları da bu hale getiren gene sizsiniz, bi açıdan
Cevap sahibi11 ayBiz nasıl onları bu hale getirmişiz amca de hele bi
- 11 ay
Mesela, s. lk bi tavırla, kullandığın tabir bile ofsayt..
Senin gibi dangalaklara, makul açıklama yapmak yerine, dışarda bıçaklayıp yakıyolar işte. sana da uğrarsa, bağırırsın, kadeees, kades diye ;)
Bi sebep sensin işte. Devam et
Cevap sahibi11 ayNe bu şimdi, kadın düşmanı olduğun belli, annen de bi kadın belki ona da böyle davranıyorsundur kim bilir, en iyisi sizden uzak durmak size selam bile verilmez
- 11 ay
EVLAT, benim tuzum kuru, sıkıntıda olan sizsiniz, ben de ona göre tavır alıyorum. Mesela, bi sonra ki sefer, tacize uğrayan bi kadına yardım etmem yerine, adamda yana çıkablirim. ya da, metrobüs durağında, rahatsız edilen iki kızı görmezden gelip BANANE derim, ödeşiriz ;)
Korunması gereken g. t sizin, siz yanın derdinize. Benim de var yabancım, senin gibi tutup kıyaslamıyorum. dangalak * - 11 ay
S. ü. r. tü. k dedim bu arada, silmiş
Cevap sahibi11 ayKıyaslarım kıyaslamam sen niye üstüne alındın, kıyaslasan bile umurumda olmaz, umarım o dangalak, S. Ü. R. T. Ü. K yabancı kadın ne olduğunu anlar da ayrılır senden, yabancı karıların türkolarda ne bulduğunu hiç anlamıyorum güzelim avrupalı erkekler dururken, kendilerini size layık görüyorlar ezik ruhlular, tüm bu küfürlerini de ailendeki kadınlara ve dangalak sevgiline iade ediyorum, bu arada her kadın aynı değil sizin gibi tehlikeli türkolardan uzak duruyoruz işte
11 ayBu siteden 2 sevgilim oldu biri 3 yıl diğeri 1 yıl sürdü demekki güvenilir insanlar da var tabi bahsettiğim zamanlar 2015 di
20 Yorumla
11 ayBen de hiiç güvenmem. En yakın arkadaşım tanıştı evlendi çocuğu bile oldu hala nasıl güvendin diye sorarım yani.
20 Yorumla
11 ay2 senelik sevgilimle internetten tanıştım o İzmit’te ben malkarada yaşıyorum ilk buluşmamız 9 ay sonra oldu:/ ilk 3ay ben gelmesini istemedim güvenmediğimi söyleyerek sabırla ısrarla bekledi beni tabii 5ay içerisinde falan iyice güvenmiştim ona fakat bazı sorunlar yüzünden 9ay buluşamadık şu an ona gözüm kapalı güvenebilirim demek isteyeceğim o ki eğer sabırla sizin ona güvenmenizi bekliyor ise yanlış bir hareketi yoksa kuytu köşe istemiyorsa güvenebilirsiniz
00 Yorumla
11 ayHayatimda bir kisiye guvendim 3 yıl önce buradan tanıştığım bir kızdı 1 yıl kadar konustuk birkaç defa engelledi geri geldi en son 2 yıl önce terk etti gitti o beni çoktan unuttu ama ben halen acaba Birgül aklına gelir miyim acaba diye düşünüyorum çok güveniyorduk biz onunla birbirimize
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 349 cevap paylaştı.
11 ayGüvenmiyorum zaten, ne malûm organ mafyası olmadığı, bi bakmışsın sabah organlarının hepsini almışlar tabi bakabilirsen organlar gittikten sonra 🙄🙄
00 Yorumla
11 aySanaldan tanıştığım arkadaşlarıma asla tam anlamıyla güvenmiyorum. Eger görüşme yapacaksam görüşmeden önce mutlaka görüntülü konuşurum eger kafama yatarsa şehirler yakında buluşurum.
00 YorumlaGenelde pek güvenmem. Özel bilgilerimi kolay kolay vermemeye çalışırım. Dertleşirim , dertlere yardımcı olmaya çalışırım. Selam hasbihal sorarım o kadar :D
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
11 aySohbetine bağlı konuşmasına bağlı verdiği cevaplardan onu daha çok merak ederim ya da güvenirim başka bir şey den de olmaz bence.
10 Yorumla
11 ayAlakasız , birisini güvenilirse kendini belli eder öyle sanal bilmem ne ayırmaz insan , zaten güvenmekse en yakınında güvenme öyleyse , saçma yani
10 YorumlaGüvenmiyoruz, buluşmuyoruz. Ama olurda cok hoşlandigim biri olursa uzun bir süre beklemek zorunda güvenemem😅
10 YorumlaEskiden sanaldan ciddi ilişkim olmuştu ama son hep ayni son, bu yüzden sanal ilişkileri çook zorlama ve sıkıcı buluyorum artık.
15 Yorumla- 11 ay
Dimi dimii
- 11 ay
@Arteria_Coronaria kesinlikle yani herçek hayatta görüp tanışmak bambaşka onun yerini tutamaz.
- 11 ay
Ben mesela beğendiysem o kişiyi sanaldan başlasakta reel görüleşim diyorum, yanaşmıyor çoğu.
İnsanlarda ne istediklerini bilmiyorlar bence.
Artık sorsan herkesin sevgilisi var, ama kimse evli değil. - 11 ay
@Arteria_Coronaria İnanma kimseye
- 11 ay
Genel mi
Gizli Üye(36-45)11 ayHislerim ve seçimlerim zekamı kullanıyorum zaten sıradan insanla çıkmadım
61 Yorumla
11 ayİyi bir çıkma ihtimali 1000 de 1. Yani şansı denemekte fayda var. Zaten yamuk tipler 24 saat geçmeden kendini belli ediyor.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 929 cevap paylaştı. Herkesi kendisi gibi sanan insanlar, sanal gerçek farketmez hepsine güvenir. Bu biraz saflık derecesiyle alakalı
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
11 ayGerçekte güvenliğimiz gibi sonuçta bir insanı tanımaya başladığımızda biliriz ne olduğunu zamanla bu da öyle
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
11 ayBu sadece sanal değil reel için de geçerli. Kimse komşunun çocuğu değil ki tanıdık birinden referans alabilesin.
00 Yorumla
11 ayhayat risk. ama zaten halinden tavrindan psikopat oldugu belli olur. iyi bir elektrik almazsam bulusmam.
00 Yorumlaabartma dışarda bir kahve içmek yemek yemekden kimseye zarar gelmez bence kalabalığın içinde kaçıracak hali yok seni
00 Yorumla
11 ayGüvenmeden buluşma zaten ilk buluşma için toplulukların yoğun olduğu cafeler falan tercih edilmeli.
00 Yorumla
11 ayİlk buluşma da evine gitmezsin tabi. Kalabalık yerlerde buluşursun ne olacak
04 Yorumla- 11 ay
Takıntılı biriyse? Seni takip ederse, tehdit ederse? Birçok ihtimal var.
- 11 ay
Bu dediklerin dışarıdaki herkes için var. Bir mekanda arkadaşlarınla takılırken bir ruh hastası seni gözüne kestirebilir
Sanal ile sınırlı bişey değil. - 11 ay
Peki, teşekkür ederim cevap için.
- 11 ay
Rica ederim
11 ayNırmal dısardan tanıştıgının bu dediklerini olma şansı yok mu
05 Yorumla- 11 ay
Var tabii. Ama biriyle yüz yüze konuşurken yalan söylediğini anlama ihtimalin daha yüksek.
- 11 ay
Hiçbişeye anlayamazsın. sanaldaki insanla dısardaki insan aynı kişi:)
- 11 ay
Jestler ve mimiklerden tahmin etme olasılığım olur.
- 11 ay
tamam öyle diyorsan öyledir. sanaldaki robot dısardaki insan😅
- 11 ay
:))
Neden güvenilmesin ki. Mesajlaşılarak , konuşarak zaman geçirerek iki tarafta birbirini tanır. Sonra ilk buluşmalar daha kalabık alanlar tercih edilir. Belli bir süreden sonra zaten güven oluşacaktır. Sanal ortamda iyi insanlarda var.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDolandırıcılar gerçekte de varlar hem dolandırıcı sanal yolla çok uğraşmaz hemen oldu bittiye getirmek ister. Sanal ilişkiler de hemen buluşma olmuyor sonuç olarakta.
10 Yorumlaben burdan 5 kişiyle buluştum gayette eğlenceliydi bu kadar tırsak olmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHepimiz sanaldayiz, katil ve sapik miyiz.
Tedbirli olmak iyidir ama paranoya hayatı çekilmez yapar.20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki konuşup görüşüp ona göre güven var mı bakilmalidir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayPek güvenmiyorum ama güvenimi boşa çıkartmayan insanlar tanıdım
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı.
11 ayŞu ana kadar güvenmemem ellerinden geleni yapıyorlar.
O nedenle zorlanmıyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayTanışılan mecra önemsiz değil ama sürecin nasıl ilerlediği daha önemli bence. Sosyal ortamına rahatça ulaşabiliyor musun yoksa yılda bir yapılan bir görüşme mi gibi farklar var.
00 YorumlaNe yapalim bir sekilde yiyismemiz sogumamiz lazim nerden bulalim
00 Yorumla
11 ayReelde de kimin ne çıkacağı belli olmuyor ki artık o yüzden iyice tanıyarak güven oluyor.
00 YorumlaNedendir bilmiyorum qma ben normalde de güven zorluğu çekiyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
11 ayDışarıda tanıştığın gibi aynı, her şey evre evre olursa ilerliyor.
00 Yorumla Aşırı Fazla Fake var
00 YorumlaArtık tüm buluşmalar sanaldan başlayıp reele gidiyor
00 Yorumla
11 aySen düşünürsün, biz yaparız..
Eşim il bile değiştirdi benim için
00 Yorumlareal de güven yok ki ne sanalı 🙄
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
11 ayBen kendimden başka kimseye güvenmem hele sanaldan hiç hatasını gördüğüm an şutingen olur
00 Yorumla - Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem